KANTA GODINE - 2018 - Rokoko87
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Barbarossa
- Kontakt:
Re: KANTA GODINE - 2018 - ANKETA
Federer i kobi imate li kakvih rezervnih profila da mi poklonite jos koji glas ,malo je ovo
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Nisi ti za ovog takmicenja. Ako bude kakva anketa za retarda godine bices u uzoj konkurenciji
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ti znas da si mi bio jedan od drazih forumasa, ali si krenuo da me vrijedjas i prozivas i to je razlog sto sam ogorcen na tebe.Barbarossa je napisao/la:Federer i kobi imate li kakvih rezervnih profila da mi poklonite jos koji glas ,malo je ovo

Dovoljno je da ti sa svih svojih profila das glas istoj osobi i ona ce automatski biti kanta godine.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Barbarossa
- Kontakt:
Ma šalio sam sekobe24 je napisao/la:Ti znas da si mi bio jedan od drazih forumasa, ali si krenuo da me vrijedjas i prozivas i to je razlog sto sam ogorcen na tebe.Barbarossa je napisao/la:Federer i kobi imate li kakvih rezervnih profila da mi poklonite jos koji glas ,malo je ovo![]()
Dovoljno je da ti sa svih svojih profila das glas istoj osobi i ona ce automatski biti kanta godine.
I dalje ne kapiram sto si ljut ne sjecam se da smo zakrvili nešto
Nemam fkt više profila

Nismo zakrvili zato sto ja nisam reagovao na tvoje postove, ali sam ih itekako upratio.Barbarossa je napisao/la: Ma šalio sam se
Nemam fkt više profilaimam al su svi na trajnom
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Barbarossa
- Kontakt:
Hmm sta je to bilo tako loše ,posto ne mogu se vise sjetiti sta sam sve pisao more togakobe24 je napisao/la: Nismo zakrvili zato sto ja nisam reagovao na tvoje postove, ali sam ih itekako upratio.
tako kobe i mene napado na SP pa se poslije nes podobriokobe24 je napisao/la:Nismo zakrvili zato sto ja nisam reagovao na tvoje postove, ali sam ih itekako upratio.Barbarossa je napisao/la: Ma šalio sam se

Zarathustra
Ne skontah dobro, ja te napadao ili Besic?Moggi je napisao/la:tako kobe i mene napado na SP pa se poslije nes podobriokobe24 je napisao/la:Nismo zakrvili zato sto ja nisam reagovao na tvoje postove, ali sam ih itekako upratio.Barbarossa je napisao/la: Ma šalio sam se

- slusajmater
- Kontakt:
Hocete li da vas tamo doceka krpic sa pajserom ili perica daviteljMocMahale444 je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Javite kada je diverzijaMocMahale444 je napisao/la:Rokoko unistit cemo im prepucavanja prvo, pa onda daljeTi si uvijek bio raja.

-
- Kontakt:
slusajmater je napisao/la:Hocete li da vas tamo doceka krpic sa pajserom ili perica daviteljMocMahale444 je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:
Javite kada je diverzijaTi si uvijek bio raja.
![]()
![]()

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- slusajmater
- Kontakt:
Ti bi prstenjak? Navukla se ti pravo. Nek te muha izfingera kasnije, tako cete lakse podnijeti bolsvilajnac1010 je napisao/la:

-
- Kontakt:
Matija bez mortine smajli brigade ti si nula. A prstenjak ste vi primili već, momacki vas izfingero lik pred širim auditorijemMatija tobe Gubac je napisao/la:Ti bi prstenjak? Navukla se ti pravo. Nek te muha izfingera kasnije, tako cete lakse podnijeti bolsvilajnac1010 je napisao/la:

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- slusajmater
- Kontakt:
Ipak je bolje da vas suljo tuce pajserom. Ovo davljenje je opasno po zivotsvilajnac1010 je napisao/la:

Radi se o nekoliko navijača Slobode koji se nisu mirili s porazom te su imali nešto reći igračima. Najveći "teret" je podnio kapiten Perica Ivetić koji im nije ostao dužan. Naime kapiten Tuzlaka je u jednom momentu davio navijače

-
- Kontakt:
Matija nisi najavio morti da ti pošalje smajli brigadu u pratnju. Reguliši to 

Fakat ne kontam na osnovu čega je Rokoko kanta godine. Doslovno najbezvezniji izbor ikad, pa najmanje 3 lika sa ove ankete bi trebala biti ispred njega.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Pitari vas šamaraju na izborima šta imaš kontat kad znas. Vi ste u behutu zbog hadžije totalno i rezultata ste u qurcu pa i na forumu. Kod njih odmah isao poziv za glasanje na temi kod vas ništa. 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Tako je i prošle godine bilo. Veća se kanta izabere u izboru za forumaša nego ovdje.Osim13 je napisao/la:Fakat ne kontam na osnovu čega je Rokoko kanta godine. Doslovno najbezvezniji izbor ikad, pa najmanje 3 lika sa ove ankete bi trebala biti ispred njega.

Btw jedan SariJel ove godine nije ni dobacio do ankete.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- slusajmater
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Fakat ne kontam na osnovu čega je Rokoko kanta godine. Doslovno najbezvezniji izbor ikad, pa najmanje 3 lika sa ove ankete bi trebala biti ispred njega.
Jes se koza zaljubila u osima. Ne moze od nje ni u zahod oticisviunapad1010 je napisao/la:Pitari vas šamaraju na izborima šta imaš kontat kad znas. Vi ste u behutu zbog hadžije totalno i rezultata ste u qurcu pa i na forumu. Kod njih odmah isao poziv za glasanje na temi kod vas ništa.

-
- Kontakt:
Matija tobe slaba ti inspiracija.
- Barbarossa
- Kontakt:
Aj jesam loš
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, tiketoke i 5 gostiju.