Na Sautempton sam mislio.bega_afc je napisao/la:Imas 100% priliku i masis, ljudi nakon toga lijepo kazne. Ekipa zrela za popusit ga.
Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Najssss
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Moze Auba danas sve. Majka mu stara, mrzim ovakve utakmice.anell je napisao/la:Ne mozemo ovakve prilike fulati.
Hahah jel moguce kakvi golovi
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Daj izvedi ga hljeba ti, stavi Toreiru na stopera.
Samo gledajući Iwobija čovjeku intelekt opada, kakav panj u pizzdu materinu jest lik glup
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kad ti 2 puta isti igrac na isti fazon daje gol, yebemu gdje je Sokratis da ih nauci sviju, pa Mustafi
Ovi hadalji imaju 1 pobjedu kuci cijele sezone, gledaj ih protiv nas mater im yebem
Ovi hadalji imaju 1 pobjedu kuci cijele sezone, gledaj ih protiv nas mater im yebem
EEEE Koss dupla rupo... Zar nije bilo nekog omladinca da odradi ovu utakmicu...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Nije ni čudo što smo bili onako dobri u 22 utakmice kad nam panjevi poput Kossa nisu igrali. Glumi cirkusanta na mjestu stopera
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma greska Emerya danas.je ova defanzivna formacija, umjesto da ih napadamo sa Ozilom i Lacom a kasnije Miki i Iwobi, mi njima pustili i oni trpaju
Yebote Southampton prelos ove sezone, a i kad zna da nemamo odbranu dobru baci onda sve karte u napad Emery ybt
Yebote Southampton prelos ove sezone, a i kad zna da nemamo odbranu dobru baci onda sve karte u napad Emery ybt
Greška defanzivna formacija, trebali smo ih napadat sa Ozilom i Laccom, makes sense 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sa Aubom u napadu danas i Kosom u odbrani, sigurno necemo. Covjek je odigrao pola postenog meca nakon povrede, ne znam ni zasto je u sastavu.anell je napisao/la:Mislim da ovo necemo preokrenuti.
Auba, Iwobi, Koss, Licht, Nacho ne zna se ko je gori.bega_afc je napisao/la:Sa Aubom u napadu danas i Kosom u odbrani, sigurno necemo. Covjek je odigrao pola postenog meca nakon povrede, ne znam ni zasto je u sastavu.anell je napisao/la:Mislim da ovo necemo preokrenuti.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Koji je rekord po broju uzastopnih utakmica bez vodstva na poluvremenu? 
Kakve su se pare mogle uzeti na kladionicama.VGS je napisao/la:Koji je rekord po broju uzastopnih utakmica bez vodstva na poluvremenu?
Bukvalno 80% igrača iz Wengerove ere treba otjerat, jednostavno glup luzerski mentalitet imaju. Kao da su na treningu i odrađuju radi reda, kako me nervira taj pristup u pm
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.