Ma nemamo para sigurno da se borimo sa Zeljom, Sarajevom, Zrinjskim, City-em. Pa onda o ovim iz inostranstva ekipama od Slovenije, Hrvatske da ne pricam. Nama je ovako sansa ako je neki mlad igrac dostupan da uzmemo. Za pola godine ako se on vec vrati u zivotnu formu mi vise necemo biti u igri niti cemo ga zanimati.Brcanskamalta je napisao/la:Taj Mirel,i ovaj sada,nebo i zemlja....Onog mirela bi potpisao u svaka doba,ovog ne bih ni blizu Tusnja na kilometar....tuzlak1987 je napisao/la:Kada se vrati u formu ebavati cemo Senadu sto nije dosao, jbg to smo mi. Prosle godine svi pisali daj Mirela, pocevsi od solinasa koji je svrsavao na njega.
Napravljena pauza je kao da je imao povredu, nema sumnje da ce on za pola godine opet biti jak igrac.
Kada vec pratis sta ko pise,trebao bi da znas moj stav oko ovih zamrlih igraca....vjecito smo karitas vratimo u formu,vratis ih u zivot,i pljunu te....
tako je bilo uvjek,i sada je.u novijoj historiji,imas Ahmetovica,Sarica,i more njih koji su bukvalno iskoristili Slobodu da ozive karijeru,uzeli dobre pare,i Sloboda nikakvu korist nije vidila.......Ja stojim iza svojih rijeci,bolje Maksimovica gurat,ili kako se vec zove,nego Mirelu ozivljavat karijeru.....pa svati kako hoces.
Onog od prije godinu dana mi ni u snu nismo mogli dovesti realno.