Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Utakmica koja se nikad nije trebala izgubiti. Previše fale Mustafi i Sokratis, yebem ti ovog panja francuskog
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
I na kraju nama nije jasno kako Ivobi pocinje utakmice. Mesut je postao obicno smetalo za ovakav sistem igre.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Nakon 15min se vidjelo da ćemo se napatiti u ovoj utakmici. Svi su igrali preko qrca, nije bilo presinga, nismo dvije normalne akcije napravili u cijeloj utakmici, odbrana nije postojala, Auba odigrao ko Yaya Sanogo.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Iwobi je majstor za usporit napad i dodavati bez ikakvog smisla i cilja, baš ono Wengerovski da ne može više. Čovjek svaku al svaku kontru zezne
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
bega_afc je napisao/la:I na kraju nama nije jasno kako Ivobi pocinje utakmice. Mesut je postao obicno smetalo za ovakav sistem igre.
Ja ne znam šta si očekivao kad je ušao u onakav ritam igre u 70tom minutu, da pojede teren kao izmjena? Rđav nakon povrede, ulazi kao izmjena, a svi na terenu kao na drogama igraju, bukvalno borba bila, očekivao sam čak i Ramseya umjesto njega.
Znaš kakav je Ozil, nije u grubljim mečevima dobar, pogotovo ne kad ulazi kao izmjena, da je počeo meč možda bi imali već prednost jer je za Mikitarijana i Iwobija izmislio nogomet. Zato i nismo imali napada, jer preko ove dvojice osim nekog centaršuta nemaš ništa bukvalno, ograničeni smo.
Veći je problem Koscielny i odbrana naša koja je primila 3 ista gola, pa kao da smo gledali Wengerovu odbranu u svojim izdanjima, niko nije uz igrača, Koscielny 3 puta u praznom prostoru i minimalno metar daleko od igrača, 3 puta primamo gol.
Dodaj na sve ovo da nam fale Seo, Holding, Sokratis, Mustafi, da je Xhaka bio bek tbjrb, da Laca počinje sa klupe i da Auba maši sve živo i neživo..
Daj koji meč Ozilu da se vrati kako treba nazad, nezahvalno je srati po njemu za 20 minuta igre gdje nije kriv što primamo 3 prokleta ista copy paste gola.
Ozil je bio smeće
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nisam rekao da nije, grozna partija, al nije on kriv za nasu jadnu odbranu u reziji Koscielnog, 3 copy paste gola koja si samo mogao vidjeti kod Arsena Wengera.topnik1 je napisao/la:Ozil je bio smeće
Nesto se ne sjecam da su nam davali glavom golove ljudi ove sezone kao danas?
Vidi se razlika izmedju odbrane Emerya i Wengera, ovo danas je preovladavalo Wengerovo sa Hektorom, Monrealom i Koscielnim, ne bi pored Sokrata miš prošao a ne yebeni Ings 2 puta i Austin.
A onaj ko krivi Lena, pa vidio je frajer da Koscielni ni lud ne moze stici onu loptu, pokusao je boksovati, promasio loptu, greska se desila, nema veze idemo dalje, 3 boda cemo nadoknaditi negdje drugo.
Zao mi Cecha koji godinama brani a ispred sebe ima Koscielnog i Wenger type odbranu, fuj
Nezahvalno srati po Mesutu jer nije igrao 3 utakmice i ne moze biti kriv za indolentno ponasanje, ali mozemo srati po Kosu koji nije igrao godinu dana.AA23 je napisao/la:bega_afc je napisao/la:I na kraju nama nije jasno kako Ivobi pocinje utakmice. Mesut je postao obicno smetalo za ovakav sistem igre.
Ja ne znam šta si očekivao kad je ušao u onakav ritam igre u 70tom minutu, da pojede teren kao izmjena? Rđav nakon povrede, ulazi kao izmjena, a svi na terenu kao na drogama igraju, bukvalno borba bila, očekivao sam čak i Ramseya umjesto njega.
Znaš kakav je Ozil, nije u grubljim mečevima dobar, pogotovo ne kad ulazi kao izmjena, da je počeo meč možda bi imali već prednost jer je za Mikitarijana i Iwobija izmislio nogomet. Zato i nismo imali napada, jer preko ove dvojice osim nekog centaršuta nemaš ništa bukvalno, ograničeni smo.
Veći je problem Koscielny i odbrana naša koja je primila 3 ista gola, pa kao da smo gledali Wengerovu odbranu u svojim izdanjima, niko nije uz igrača, Koscielny 3 puta u praznom prostoru i minimalno metar daleko od igrača, 3 puta primamo gol.
Dodaj na sve ovo da nam fale Seo, Holding, Sokratis, Mustafi, da je Xhaka bio bek tbjrb, da Laca počinje sa klupe i da Auba maši sve živo i neživo..
Daj koji meč Ozilu da se vrati kako treba nazad, nezahvalno je srati po njemu za 20 minuta igre gdje nije kriv što primamo 3 prokleta ista copy paste gola.
Nemoj ga braniti, Allaha ti.
Znači "WC" igraču koji prima 350k sedmično trebamo sad birati utakmice koje nisu grube.
Nije on kriv za današnji poraz, ali brate nemoj ni ulaziti ako nećeš trčati za igračem kada ti otmu loptu.
Nije on kriv za današnji poraz, ali brate nemoj ni ulaziti ako nećeš trčati za igračem kada ti otmu loptu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Posebno me iznervirao kad ga je lik otresao na sredini terena, a on k'o pizdohan, setka se nakon toga, umjesto da ga stigne i koljeno mu u bubreg zabije. Ali dobro, to je samo Mesut, a ovo ostalo su moji vlazni snovi.anell je napisao/la:Znači "WC" igraču koji prima 350k sedmično trebamo sad birati utakmice koje nisu grube.
Pogrijesio je Emerik bez dileme al sta je tu je, treba se vratiti, dobiti one smecare u kupu pa nastaviti borbu za Ligu prvaka.
Bezveze je srati po Kossu, bas bezveze...
O Turcinu sve znamo, nemam pojma sta se planira s njima. Niti ga mozes prodati niti se uklapa u Emerikove zamisli. Bas zaebana situacija i haman je jedino rjesenje da on pocne igrati fudbal a ne kao balerina u svakom duelu!
Bezveze je srati po Kossu, bas bezveze...
O Turcinu sve znamo, nemam pojma sta se planira s njima. Niti ga mozes prodati niti se uklapa u Emerikove zamisli. Bas zaebana situacija i haman je jedino rjesenje da on pocne igrati fudbal a ne kao balerina u svakom duelu!
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sramota je da se proziva Koscienly koji nije igrao skoro godinu dana, treba stati iza tima sad i podrzati ih a ne prozivati i traziti krivce. Ovaj niz bez poraza je postao svojevrsno breme za ekipu i u jednu ruku mozda je i bolje sto igraci vise nece o tome imati da razmisljaju, a naredne 2 utakmice u ligi protiv Burnelya i Brightona moraju pobjediti kako znaju i umiju.
Realno je da su nas povrede u odbrani sasjekle u bitnom dijelu sezone i sve je moralo doci na naplatu kad-tad.
Realno je da su nas povrede u odbrani sasjekle u bitnom dijelu sezone i sve je moralo doci na naplatu kad-tad.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
super izbjegli smo shakhtar i lazio ostalo sve moze
Sretno nam u finalu najjaceg Evropskog takmicenja
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- Marsal
- Kontakt:
Samo da vam cestitam sto odbijate sudjelovati na ostalim arsenalovim munafirsko-cafirskim temama 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sta imas sudjelovati kad se ljudima svaki post obrise. Ovako je idealno, imaju temu za intelektualce, ovdje nek' ne zalaze.Marsal je napisao/la:Samo da vam cestitam sto odbijate sudjelovati na ostalim arsenalovim munafirsko-cafirskim temama
Fala vam što ste me podržali braćoMarsal je napisao/la:Samo da vam cestitam sto odbijate sudjelovati na ostalim arsenalovim munafirsko-cafirskim temama
Nek se intelektualac moderiše sam sa sobom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nece ni ova tema dugo izgurati, zivi bili pa vidjeli. 
Izleti mi na fejsu ovo. Ne znam koliko je prilika za protivnika kreiraoIako je na terenu proveo svega 20 minuta, Mesut Özil je imao najviše kreiranih prilika u našem timu (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.