Pravda za MisketaRokoko87 je napisao/la:MISKE VRATISE
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- plavousrcu
- Kontakt:
Nije nista gotovo. Jos jedna opasna igra smisljena u bolesnoj glavi Ublehasa. Zasto u materijalima za Skupstinu nema tacke izbor novog UO i NO? Neces razbojnice novom smicalicom ostati u klubu.
Al danas dvije najjace koje sam procitao.
Prva, sretno novoj upravi i imaju pola godine fore
kao on se nesto pita. 
A druga je, da je od danas Senad legenda kluba

Pomakni se Alija da legnemo
Prva, sretno novoj upravi i imaju pola godine fore
A druga je, da je od danas Senad legenda kluba
Pomakni se Alija da legnemo
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Koliko je sigurno da odlaze?
Uz sve što nam se dešavalo zadnjih godina, ne mogu i neću biti **** pa da im se ne zahvalim na svim pozitivnim stvarima koje su učinili za ovaj klub i navijače, a bilo ih je dosta, tako da što se mene tiče hvala im za sve i želim im sreću u daljem privatnom/poslovnom životu
I imaju respekt od mene ako se ove ostavke ispostave tačnim, Misimović i raja sutra mogu pogledati u oči bilo kojeg navijača.
Uz sve što nam se dešavalo zadnjih godina, ne mogu i neću biti **** pa da im se ne zahvalim na svim pozitivnim stvarima koje su učinili za ovaj klub i navijače, a bilo ih je dosta, tako da što se mene tiče hvala im za sve i želim im sreću u daljem privatnom/poslovnom životu
I imaju respekt od mene ako se ove ostavke ispostave tačnim, Misimović i raja sutra mogu pogledati u oči bilo kojeg navijača.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa jesil' pročitao saopštenje kluba?Raonffa je napisao/la:Koliko je sigurno da odlaze?
Uz sve što nam se dešavalo zadnjih godina, ne mogu i neću biti **** pa da im se ne zahvalim na svim pozitivnim stvarima koje su učinili za ovaj klub i navijače, a bilo ih je dosta, tako da što se mene tiče hvala im za sve i želim im sreću u daljem privatnom/poslovnom životu![]()
https://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-iznad-svega/34978/
Ma jesam, al' eto ništa nije konačno do te Skupštinebraco je napisao/la:Pa jesil' pročitao saopštenje kluba?Raonffa je napisao/la:Koliko je sigurno da odlaze?
Uz sve što nam se dešavalo zadnjih godina, ne mogu i neću biti **** pa da im se ne zahvalim na svim pozitivnim stvarima koje su učinili za ovaj klub i navijače, a bilo ih je dosta, tako da što se mene tiče hvala im za sve i želim im sreću u daljem privatnom/poslovnom životu![]()
I imaju respekt od mene ako se ove ostavke ispostave tačnim, Misimović i raja sutra mogu pogledati u oči bilo kojeg navijača.![]()
https://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-iznad-svega/34978/
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Fantasticne vijesti, ovo je samo prvi korak, rijesavanje Milimetra i njegovih klimoglavaca, posebno one spodobe kolege Hadzica...celava ubleha.
- plavousrcu
- Kontakt:
Igrokaz. Posljednji pokusaj Ublehasa da ostane u klubu. Ne budite toliko naivni.
???plavousrcu je napisao/la:Igrokaz. Posljednji pokusaj Ublehasa da ostane u klubu. Ne budite toliko naivni.
Mislis na skupstini ce ovo biti odbijeno?
Ima logike al koja im je poenta da ostanu kad ce biti jos vise izvizdani.?plavousrcu je napisao/la:Igrokaz. Posljednji pokusaj Ublehasa da ostane u klubu. Ne budite toliko naivni.
A ovo saopstenje napisano isto kao da pise post na **** nikakve razlike. Svi su krivi i oni nece ni milimetra.Koja bolest

jer kada je u pitanju interes kluba – kompromisa nema, biće kako hadžija kaže.
Želji ne trebaju arogantne, egoistične neznalice.
Stoga, haj ti senade za svojim poslom.
Želji ne trebaju arogantne, egoistične neznalice.
Stoga, haj ti senade za svojim poslom.
💩💩
Budući angažman ove strukture Kluba, sačinjene od akademski obrazovanih i poslovno ostvarenih ljudi, koji su u Klub trajno ugradili najbolje prakse i učinili ga održivim, nažalost više nije moguć
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
To nije smijesno nego zalosno.irfo je napisao/la:Budući angažman ove strukture Kluba, sačinjene od akademski obrazovanih i poslovno ostvarenih ljudi, koji su u Klub trajno ugradili najbolje prakse i učinili ga održivim, nažalost više nije moguć
![]()
- plavousrcu
- Kontakt:
Drug mi kaze da je dobio materijele za Skupstinu i da nema tacke izbor novog UO i NO. Zasto? Hoce li se pod razno diskutovati o najvaznijoj stvari? Igrokaz.japa je napisao/la:???plavousrcu je napisao/la:Igrokaz. Posljednji pokusaj Ublehasa da ostane u klubu. Ne budite toliko naivni.
Mislis na skupstini ce ovo biti odbijeno?
Stizu na teski dani, samo
molim Boga da sljedeci lopovi ne stave teren pod hipotekom i prodaju ga da bi zaradili lovu.
Hvala vam na svemu, nazalost sportski dio je bio neuspješan i to je ono sto je u prvom planu fudbalskog kluba, ali hvala za sve ostalo
Amare dobro dosao nadam se nekoj normalnoj upravi, a za sportski dio sad se ne brinem

Amare dobro dosao nadam se nekoj normalnoj upravi, a za sportski dio sad se ne brinem
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.