FORUMAŠ GODINE - 2018 - MortemHz
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: FORUMAŠ GODINE - 2018 - ANKETA
Slab odziv skroz obicno glasa vise od 300 ljudi. 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Još kad se oduzme ovih 30-ak duplih akaunta šta su glasali za Mortema još lošije to izgleda.sviunapad1010 je napisao/la:Slab odziv skroz obicno glasa vise od 300 ljudi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pozovi autobote da glasajuBoixosNois1899 je napisao/la:Još kad se oduzme ovih 30-ak duplih akaunta šta su glasali za Mortema još lošije to izgleda.sviunapad1010 je napisao/la:Slab odziv skroz obicno glasa vise od 300 ljudi.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Matija tobe ima vise od 10 komada za ostale ne znam.BoixosNois1899 je napisao/la:Još kad se oduzme ovih 30-ak duplih akaunta šta su glasali za Mortema još lošije to izgleda.sviunapad1010 je napisao/la:Slab odziv skroz obicno glasa vise od 300 ljudi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kad je svaki bio banovan bar po 3-4 puta, jbg nakupi se.sviunapad1010 je napisao/la:Matija tobe ima vise od 10 komada za ostale ne znam.BoixosNois1899 je napisao/la:Još kad se oduzme ovih 30-ak duplih akaunta šta su glasali za Mortema još lošije to izgleda.sviunapad1010 je napisao/la:Slab odziv skroz obicno glasa vise od 300 ljudi.
Tobe bar ima jedno 15 profila još od prošle godine kad je za sebe glasao.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- slusajmater
- Kontakt:

Zasto vam je izbor toliko vazan? Ja sam bio forumas godine i zato sam dobio trajni ban a uopste nisam glasao. A ban sam dobio samo zbog ljubomore. Ove godine sam glas dao morti jer je dobar momak i kvalitetan forumas, mada mi nebi bilo krivo ni da pobjedi osim ili skoro ili bilo ko ko prati domaci fudbal.
Forum je igra i zajebqncija i tako se treba i ponasati.
I jos bih dodao da je ovo Bosanskohercegovacki portal i za forumasa godine se nebi nikad trebao birati neko ko nikad ne pise na nasim temama, nego bi to mogao biti samo “nas”
A ovi englezi svabe rusi i ostali nek se takmice na stranim forumima
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ok ovo je definitivno najbesmislenija stvar koju sam pročitao na ovom forumu.slusajmater je napisao/la:![]()
![]()
![]()
I jos bih dodao da je ovo Bosanskohercegovacki portal i za forumasa godine se nebi nikad trebao birati neko ko nikad ne pise na nasim temama, nego bi to mogao biti samo “nas”
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Gledam Sarmel u užem izboru i za forumaša godine i za kantu godine, kontam zajebaje se nekoDerdiyok je napisao/la:Tuga ko se sve našao u izboru za forumaša.
Znaju kukati na državu i sistem, kad ono, koja slučajnost, oni tako postupaju na forumu.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- slusajmater
- Kontakt:
Besmisleno je to sto dolazite na bosanski portal a ne pratite/ne volite nista bosansko. Kad vec ne volite nas sport i ne pratite desavanja u nasoj zemlji, koji cete racku na nasem portalu?BoixosNois1899 je napisao/la:Ok ovo je definitivno najbesmislenija stvar koju sam pročitao na ovom forumu.slusajmater je napisao/la:![]()
![]()
![]()
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zašto onda isti taj portal odnosno forum ima podforume namijenjene fanovima INO fudbala i sporta općenito? To što ne pratim PLBiH je stvar mog izbora isto kao što je tvoj izbor da ne pratiš INO takmičenja. Opet si iznio neviđenu količinu gluposti.slusajmater je napisao/la:Besmisleno je to sto dolazite na bosanski portal a ne pratite/ne volite nista bosansko. Kad vec ne volite nas sport i ne pratite desavanja u nasoj zemlji, koji cete racku na nasem portalu?BoixosNois1899 je napisao/la:Ok ovo je definitivno najbesmislenija stvar koju sam pročitao na ovom forumu.slusajmater je napisao/la:![]()
![]()
![]()
FC Grizzlies
FC Grizzlies
I ja dolazim na ovaj portal a ne volim nista bosansko. Športski pozdravslusajmater je napisao/la:Besmisleno je to sto dolazite na bosanski portal a ne pratite/ne volite nista bosansko. Kad vec ne volite nas sport i ne pratite desavanja u nasoj zemlji, koji cete racku na nasem portalu?BoixosNois1899 je napisao/la:Ok ovo je definitivno najbesmislenija stvar koju sam pročitao na ovom forumu.slusajmater je napisao/la:![]()
![]()
![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- slusajmater
- Kontakt:
Mozda zato sto neki pored naseg sporta, vole pratiti i to. Ako nisi skontao napisao sam za one koji NIKAKO ne prate i ne pisu na domacim temama..BoixosNois1899 je napisao/la:
Zašto onda isti taj portal odnosno forum ima podforume namijenjene fanovima INO fudbala i sporta općenito? To što ne pratim PLBiH je stvar mog izbora isto kao što je tvoj izbor da ne pratiš INO takmičenja. Opet si iznio neviđenu količinu gluposti.
I nisam te nigdje iznio
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne znam, kad sam se prijavljivao nigdje mi nije pod "Uslovima korištenja" pisalo da moram pratiti isključivo naš sport da bi se registrirao. Interesantno.slusajmater je napisao/la:Mozda zato sto neki pored naseg sporta, vole pratiti i to. Ako nisi skontao napisao sam za one koji NIKAKO ne prate i ne pisu na domacim temama..BoixosNois1899 je napisao/la:
Zašto onda isti taj portal odnosno forum ima podforume namijenjene fanovima INO fudbala i sporta općenito? To što ne pratim PLBiH je stvar mog izbora isto kao što je tvoj izbor da ne pratiš INO takmičenja. Opet si iznio neviđenu količinu gluposti.
I nisam te nigdje iznio
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Rigoletto je napisao/la: I ja dolazim na ovaj portal a ne volim nista bosansko. Športski pozdrav

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Šššššš šuštišRigoletto je napisao/la:I ja dolazim na ovaj portal a ne volim nista bosansko. Športski pozdrav

Dirljivo... Suze mi krenuseslusajmater je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Zasto vam je izbor toliko vazan? Ja sam bio forumas godine i zato sam dobio trajni ban a uopste nisam glasao. A ban sam dobio samo zbog ljubomore. Ove godine sam glas dao morti jer je dobar momak i kvalitetan forumas, mada mi nebi bilo krivo ni da pobjedi osim ili skoro ili bilo ko ko prati domaci fudbal.
Forum je igra i zajebqncija i tako se treba i ponasati.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
ja bi zabranio ovima što se izjašnjavaju kao stranci da glasaju
i dodatno bi im usporio postanje za nekih 17%
nazovimo to vinjeta

i dodatno bi im usporio postanje za nekih 17%
nazovimo to vinjeta

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Jos po jedan glas za mortema i rokoko87 od Matije tobeta. 70. glas za mortema sa acc @alenpitar cim mu je istekao ban. Matija tobe mekinjas

sviunapad1010 je napisao/la:Jos po jedan glas za mortema i rokoko87 od Matije tobeta. 70. glas za mortema sa acc @alenpitar cim mu je istekao ban. Matija tobe mekinjas![]()
Treba se pozabaviti FIK-om. Saberi sve glasove, tj. izlaznost, pa ovoliko nas ne zna uopšte da postoji tema za izbor forumaša/kante.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, jasmin10, L-Train, sirBobbyMoore i 8 gostiju.