Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
eno sad tottia stavi medju gospodine. 

svi zaboravljaju MALDINIJA ... čovjek koji je cijelu svoju karijeru igrao u MILANU,kapiten milana,rekorder kluba po broju odigranih utakmica,7 naslova serije a i REKORDNIH 5 NASLOVA LIGE PRVAKA !!! evropski superkup 4 puta, Interkontinentalni 2 puta itd... itd .... WORLD SOCCER's nogometaš godine: 1994. !!!!!!!!!OTNYS_YNWA je napisao/la:Gerrard, Del Piero, Totti, Giggs.vuvu_zzz je napisao/la:Glupo poredjenje Raula i Ronaldinha pa prakticno i nemoguce.....dobra su obojica kad gledamo nogometni aspekt, a sto se tice toga ko je veci profesionalac i gospodin onda je to bez ikakve sumnje Raul ( uz Zanettija najveci - ako ima jos koji nek se javi) , a Dinho nek se drzi partijanja to mu bolje ide u zadnje vrijeme nego loptanje
![]()
nego gdje mi je los blancos nije valjda da se prepao Milancica![]()
![]()
cccc ...

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dogovoreno... I Maldini ! 

ma niko ne zaboravlja Maldinija nego mislili smo na aktuelne igrace barem ja sam tako mislio....
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Vrijedi pogledati kralja i njegove reakcije na neke poteze od strane nasih igraca, ali i na sudijske odluke. Mourinho je svoj covjek i zna sta radi, a one koje zanima sta znaci ovo caralho, to je na portugalskom, kao slobodni prijevod, u kuurac ili jeebiga 

Glupo poredjenje Raul i Ronaldinjo...nit je isti tip igraca nit ista.Raul se moze porediti s Maldinijem,Del Pierom..To su jednostavno ikone,legende i ljudine i nema tu koji je najbolji,oni su najbolji.
Da se vratimo utakmici sastaju se dva tima koja poodavno(preko 15godina) simpatisem i ocukujem dobru utakmicu i puno golova i remi
,dva meca dva remija i prolazak oba tima dalje,i volio bi ih vidjeti u polufinalu zajedno sa Celzijem a onaj 4ti nek bude ko hoce 
Da se vratimo utakmici sastaju se dva tima koja poodavno(preko 15godina) simpatisem i ocukujem dobru utakmicu i puno golova i remi

RIP SALE VILENJAK
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne moze sa Dinhom zbog razlicitih pozicija koje igraju, a sa Maldinijem moze??RKO je napisao/la:Glupo poredjenje Raul i Ronaldinjo...nit je isti tip igraca nit ista.Raul se moze porediti s Maldinijem,Del Pierom..To su jednostavno ikone,legende i ljudine i nema tu koji je najbolji,oni su najbolji.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Malo sam se lose izrazio,ali sam napiso sa kim se i pocemu moze porediti.Sa Brazilcima Rivaldo,Ronaldinho,Ronaldo se nemoze niko porediti po igranju to je definitivno mozda jedino Argentinci jer Brazil+Argentina=vanzemaljci
RIP SALE VILENJAK
Ma stipu ta poređenja Raul,Maldini,Del Piero su fudbalske ikone i dok je takvih ljudi biti će vrijedno gledati fudbal.Pravi primjer kakav bi sportista trebao da bude.Dok Dinho,Ronaldo(debeli) jesu odlični igrači i da njih enma ova igra bi bila dosadna no oni svojim ponašanjem van terena nikada neće postati legende kao što su oviOmerbavarac je napisao/la:Ne moze sa Dinhom zbog razlicitih pozicija koje igraju, a sa Maldinijem moze??RKO je napisao/la:Glupo poredjenje Raul i Ronaldinjo...nit je isti tip igraca nit ista.Raul se moze porediti s Maldinijem,Del Pierom..To su jednostavno ikone,legende i ljudine i nema tu koji je najbolji,oni su najbolji.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kako je Real sad dobar..jos samo da Mourinho izgubi povjerenje u Higuaina i pehar je vas 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Mora prvi post ovdje..Ehhh ovako dobi trajni ban zbog Mravca i Albanije, tako da me nije bilo, sve ide danas nas ceka velika tekma protiv Milana
zao mi oni onoliki postova nece raja znati koje Los*Blancos
otpalo mi c i upala 2

@brnjo, neile sta ima drugovi

zao mi oni onoliki postova nece raja znati koje Los*Blancos

otpalo mi c i upala 2

@brnjo, neile sta ima drugovi
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- samir_tm87
- Kontakt:
ebo raju znam ja 

- legenda reala
- Kontakt:
ma kakvi oni vanzemaljci ,nijedan od njih se nemože porediti sa Zidanom ,on je najbolji u zadnjih petnestak godina pa svi oni redom ,Ronaldo,Rivaldo ,Ronaldinho.RKO je napisao/la:Malo sam se lose izrazio,ali sam napiso sa kim se i pocemu moze porediti.Sa Brazilcima Rivaldo,Ronaldinho,Ronaldo se nemoze niko porediti po igranju to je definitivno mozda jedino Argentinci jer Brazil+Argentina=vanzemaljci
A Raul je institucija.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Veliki ce problem biti neigranje Ramosa ipak mislim da ce Real slaviti neku tjesnu pobjedu tipa 2-1
i bi volio da vam Ronaldinho zabiberi 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- legenda reala
- Kontakt:
evo malo zagrijavanja za večerašnji meč
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
uvijek su to bile sjajne utakmice pa nadamo se i večeras
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
uvijek su to bile sjajne utakmice pa nadamo se i večeras
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
a ovaj 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

sumnjam da če Allegri ovako ofanzivno krenuti...a primjetna je i rokada kod Reala Di Maria desno Ronaldo lijevo

naravno ovu su samo nagađanja...jedva čekam tekmu...16 LP na jednom mjesti ima da se naježim kad himna krene a kamera počne pokazivati Casillasa,Ronalda,Ozila,Ibru,Dinja,Sedorfa itd itd......
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nee-nee neće Milan ovako igrati igrat če 4-3-1-2Raul_64 je napisao/la:
sumnjam da če Allegri ovako ofanzivno krenuti...a primjetna je i rokada kod Reala Di Maria desno Ronaldo lijevo![]()
naravno ovu su samo nagađanja...jedva čekam tekmu...16 LP na jednom mjesti ima da se naježim kad himna krene a kamera počne pokazivati Casillasa,Ronalda,Ozila,Ibru,Dinja,Sedorfa itd itd......
------------------------------Abbiati
--Zambrotta----------Nesta-------Silva/Bonera-----Antonini--
---------------------------------------------------------------------
------Seedorf/Boateng----------Pirlo----------Gattuso---------
-----------------------------Ronaldinho---------------------------
-----------------------Pato----------------------------------------
---------------------------------Ibrahimović----------------------
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
yebiga sad pa isti sastav....sad jeli Ronaldinjo lijevo ili iza 2 napadača nije toliko bitno...joj bi volio da tako igrate 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.