Eto neće,bit će iz Hrvatske i Makedonije,ili možda Brestno rules je napisao/la:Jedno je sigurno , a to je da ce tri posljednje ekipe biti iz Srbije i BiH ...

Eto neće,bit će iz Hrvatske i Makedonije,ili možda Brestno rules je napisao/la:Jedno je sigurno , a to je da ce tri posljednje ekipe biti iz Srbije i BiH ...
Vi da niste Zagrebova filijala ove sezone bi bili u rangu tih Brestova , Tatrana , NEXEa i Metalurga , ali posto vam je politika kluba da pravite igrace i pustate besplatno onda vam ne gine borba za pretposljednje mjesto sa Zeleznicarom i Vojvodinom...terra je napisao/la:Eto neće,bit će iz Hrvatske i Makedonije,ili možda Brestno rules je napisao/la:Jedno je sigurno , a to je da ce tri posljednje ekipe biti iz Srbije i BiH ...
Nemoj se ti sekirati za nas,već se drži rada i postani filijala npr. Szegedano rules je napisao/la:Vi da niste Zagrebova filijala ove sezone bi bili u rangu tih Brestova , Tatrana , NEXEa i Metalurga , ali posto vam je politika kluba da pravite igrace i pustate besplatno onda vam ne gine borba za pretposljednje mjesto sa Zeleznicarom i Vojvodinom...terra je napisao/la:Eto neće,bit će iz Hrvatske i Makedonije,ili možda Brestno rules je napisao/la:Jedno je sigurno , a to je da ce tri posljednje ekipe biti iz Srbije i BiH ...
Ok je lik ali totalno nesposoban što se rukometnog dijela tiče.no rules je napisao/la:@ a trenera Izviđača gospodina , neki od igrača na time out-u se počeo žaliti na sudije, a trener mu reče: "zaboravi suce , ne zanima me" i nastavi pričati o taktici ... kod nas je inače običaj u Bosni da onaj ko izgubi obavezno optuži sudije ...
Uvijek sam govorio da je seha cirkus liga, sa ovim kinezima su to samo potvrdilibranimir85 je napisao/la:Kinezi u Seha-i
koje će milione neko da pokradeham19 je napisao/la:Uvijek sam govorio da je seha cirkus liga, sa ovim kinezima su to samo potvrdilibranimir85 je napisao/la:Kinezi u Seha-i
ma kakvi rusi,oni i dalje misle da se ne igra brzi centar pa furaju stari sistem,sacekaj da se Torgovanov prikljuci napaduASD je napisao/la:Bolje im je za pocetak da su se ukljucili u rusku ligu.
Slabija je, a i mogu igrati domace utakmice u Kini kao sto to radi Kunlun u hokeju.
Ovako, dzaba sve kada niko u Kini za njih nece znati ni da postoje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.