Da nije ovo onaj vas Guru,sveznajuci Slager konstruisao?" je napisao/la:за све вас " " о "% " ?" $ &, ево ' пост $ $ " & па "Tacno.One godine 2005,kad smo prvi put ispali,igrali smo u predzadnjem kolu u Banovicima. Trebao nam je jedan bod da definitivno sebi izborimo opstanak i ne dozvolimo ostalim ciganima,Zelji,Zepcu i Rudar Ugljeviku, da u zadnjem kolu naprave ono sto su napravili,tj da zatvore krug tako da bi mi ispali. Dobro smo se drzali tada u Banovicima,i pored vise nego domacinskog sudjenja drzali smo 0-0 do 80 minuta negdje,ali tad je sudija navukao neki 5000-ti faul za njih iz kojeg su utrpali gol. Bio sam jako tuzan,ali ne pretjerano,jer sam vjerovao da se Zeljo nece popishati na svoju istoriju i prodati guzicu jednom Zepcu,ili ako ne to,da ce bar Ugljevik sa ove srpske strane odigrati posteno.Mi smo trebali kuci pobjediti rastereceno Posusje i odgovarale su nam dve stvari na utakmicama Zeljeznicar-Zepce i Rudar Ugljevik-Buducnost Banovici. Bilo koji domacin na te dve utakmice da osvoji samo jedan bod,mi sigurno ostajemo. Medjutim sta se desava,mi lagano dobijamo Posusje 4-1 na Gradskom,ali Zepce povede na Grbavici.Nada nam se vraca kad Rudar Ugljevik povede protiv Banovica. Pocinju na Grbavici protesti Zeljinih navijaca zbog prodaje Zepcu jer sa tim rezultatima i Zeljinom prodajom Zepcu, ispada bosnjacki klub iz Banovica,a ostaje hrvatski Zepce. Manijaci napustaju stadion u znak protesta i ostaju ispred stadiona gdje prijete lincom svojoj upravi,nece da se razidju. Stize naredba zeljinim igracima da se izjednaci po svaku cijenu i da se spasu glave i fotelje upravi,i Gredic,mislim,izjednacuje. Medjutim,dolazi do preokreta u Ugljeviku,gdje braca Srbi prodaju Banovicima iz 1 u 2,Buducnost preokrece i sa tim rezultatom ostaje u ligi. Kad se saznalo sta se desilo u Banovicima,ispred Grbavice dolazi do preokreta,,sad se zna ako Zeljo izgubi da ispada Borac,i navijaci sa pjesmom ispracaju drugi gol Zepca i radosni se razilaze kucama nakon zavrsetka utakmica,uz pjesmu i naravno bez i najmanjeg incidenta jer su presrecni da ispada Borac.
Ovo sto sam ja gore napisao je jedina istina,zivi sam svjedok,i nemojte da vas ubjedjuju da je bilo drugacije i da su se oni kao bunili nesto zbog prodaje zepcu......
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
To ti skonto da imaš smisla za humor, ironiju!?kući i na strani je napisao/la:@"
Ma opet teorija zavjere. Nisu oni takvi.
Evo meni Trigger iz Sarajeva fino objasni da Borac nije niti ce biti srpski klub. Naravno, ljudi iz Sarajeva uvijek prvi dodju do informacije pa im hvala sto ih podjele sa nama.
Evo sad sam miran jer znam da je Borac BH klub i da ce navijaci istog prihvatiti ovo misljenje jer, kao sto napisah, tako kazu u Sarajevu.
Edukuj se drugar, edukuj i pročitaj, makar, osnovne podatke o osnivanju Borca (Radnički sportski klub), imena osnivača, igrača....raspitaj se ko su sve stvarne Borčeve legende u njegovoj 8 vjekova (i više) istoriji....
Ali, humorista to ne pika - sve počinje od "njegovog doba"...od datuma koji on i slični odrede....
I onda, NAJJAČI argument: "oni iz Sarajeva nama....."
Tugo moja, nekad je na ovoj temi bilo zaista korektnih, pismenih i objektivnijih 'forumaša' iz BL....
Bosno moja poharana....
-
drug
ajd nastavite po svom. Vozdra. Ljudi vam iznesu argumente, ušutite i onda opet : Namješteno, izmišljeno, vidi pismo, vidi grb. Eto vas pa gledaje šta hoćete, i dalje brojite krvna zrnca i budite ograničeni ko balkon. Zanimljv zivot, nema šta.
Ne treba bit pametan pa skontat da se ovo ne odnosi na sve ljudi koji vole borac, vec na neke.
Za promjenu, mogli bi malo pričati i mislit i o fudbalu.
Ne treba bit pametan pa skontat da se ovo ne odnosi na sve ljudi koji vole borac, vec na neke.
Za promjenu, mogli bi malo pričati i mislit i o fudbalu.
Zadnja izmjena: drug, dana/u 19 okt 2010, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
kući i na strani
- Kontakt:
I sad ja trebam da se vrijedjam na ovo tvoje pisanje?! Pa opet dijelis svoje cijenjeno misljenje sa nama iz Banjaluke i ucis nas kako je nastao Borac i ciji je to klub. Lijepo od tebe.Trigger je napisao/la:To ti skonto da imaš smisla za humor, ironiju!?kući i na strani je napisao/la:@"
Evo meni Trigger iz Sarajeva fino objasni da Borac nije niti ce biti srpski klub. Naravno, ljudi iz Sarajeva uvijek prvi dodju do informacije pa im hvala sto ih podjele sa nama.
Evo sad sam miran jer znam da je Borac BH klub i da ce navijaci istog prihvatiti ovo misljenje jer, kao sto napisah, tako kazu u Sarajevu.![]()
Edukuj se drugar, edukuj i pročitaj, makar, osnovne podatke o osnivanju Borca (Radnički sportski klub), imena osnivača, igrača....raspitaj se ko su sve stvarne Borčeve legende u njegovoj 8 vjekova (i više) istoriji....
Ali, humorista to ne pika - sve počinje od "njegovog doba"...od datuma koji on i slični odrede....
Tugo moja, nekad je na ovoj temi bilo zaista korektnih, pismenih i objektivnijih 'forumaša' iz BL....
Stvarno sam bezveznjak jer ne znam nista o Borcu. Ali evo, ti mi fino sve objasni pa vjerujem da ces i ti ljepse spavati nocas.
Zasto ja da razmisljam uopste dok je vas takvih pa nam lijepo sve objasnite.
Sportski pozdrav.
-
REANIMATOR
- Kontakt:
? се ? са "!Не " $ " " је "," је $ / $ " о гањању ?!drug je napisao/la: Za promjenu, mogli bi malo pričati i mislit i o fudbalu.
? &,& ",& & ?!
Evo Tonco,Lipovac,Mataja Durgut,Lupic,Suljo,Spica, da ne nabrajam dalje,svi kazu da je Borac srpski klub
))))
kući i na strani je napisao/la:I sad ja trebam da se vrijedjam na ovo tvoje pisanje?! Pa opet dijelis svoje cijenjeno misljenje sa nama iz Banjaluke i ucis nas kako je nastao Borac i ciji je to klub. Lijepo od tebe.Trigger je napisao/la:To ti skonto da imaš smisla za humor, ironiju!?kući i na strani je napisao/la:@"
Evo sad sam miran jer znam da je Borac BH klub i da ce navijaci istog prihvatiti ovo misljenje jer, kao sto napisah, tako kazu u Sarajevu.![]()
Stvarno sam bezveznjak jer ne znam nista o Borcu. Ali evo, ti mi fino sve objasni pa vjerujem da ces i ti ljepse spavati nocas.
Zasto ja da razmisljam uopste dok je vas takvih pa nam lijepo sve objasnite.
Sportski pozdrav.
Sportski otpozdrav, i s ovim završavam na ovo "temu", da mirnije spavam.
Ne znam zašto misliš da bi trebao TI biti uvrijeđen zbog mog pisanja, ali kad nemaš argumente - onda papir trpi sve.
I zašto si toliko ubijeđen da te ja ne mogu 'podučavati' o Borcu!? Debelo se varaš momčiću, debelo....
Svešto te interesuje o Borcu - pitaj slobodno, ali na PP.
Srdačan pozdrav
Bosno moja poharana....
Tačno, ali zaboravio si one NAJVEĆE!Amadeus je napisao/la:Evo Tonco,Lipovac,Mataja Durgut,Lupic,Suljo,Spica, da ne nabrajam dalje,svi kazu da je Borac srpski klub))))
Tomislav Knez, Abid Kovačević, Husnija-Hune Fazlić, Aco Mastela, Suad Švraka, Mile Tomljenović, Atko Kasumović, Marijan Jantoljak, Veljo Sombolac, Mladen Stipić, Mehemd-Papek Krajišnik, Momčilo-Bobi Spasojević, Branko Krivokuća....
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 19 okt 2010, 00:54, ukupno mijenjano 4 puta.
Bosno moja poharana....
Prije nisi znao, sad znas, eboga ti.kući i na strani je napisao/la:Tacno! Ja sam odusevljen kolicinom znanja koje posjedujete. Uh, kako mi je laknulo! E sad cu mirno da spavam kad znam da Borac nije srpski klub. Lijepo je zivjeti sa ovim ubjedjenjem.Elmar je napisao/la:FK Borac Banja Luka nikako ne moze biti ''srpski klub'' nema sanse.
Sportski pozdrav.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ovi su najjači. Etnički očiste što se etnički može očistiti i kažu, historija se gleda od 92 godine koja kaže da je Borac srpski klub uz opasku "stash ti meni pričati iz Sarajeva" ne razmišljajući da ima tu ljudi rodom iz BL koji su na jedan fini i civilizovani način otjerani, pardon, fino zamoljeni, da napuste BL tamo negdje 92,93 godine
Doduše, mogli su i ostati u BL pa bi ih i dan danas tražili po manjem entitetu. Svaki dan nađu jednu masovnu grobnicu
Nije loše, za Ruandu.
Doduše, mogli su i ostati u BL pa bi ih i dan danas tražili po manjem entitetu. Svaki dan nađu jednu masovnu grobnicu
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Ma to bi bilo previse za BanjOlucane,oni samo znaju za ZVEZDINE igrace!!!!!!!Trigger je napisao/la:Tačno, ali zaboravio si one NAJVEĆE!Amadeus je napisao/la:Evo Tonco,Lipovac,Mataja Durgut,Lupic,Suljo,Spica, da ne nabrajam dalje,svi kazu da je Borac srpski klub))))
Tomislav Knez, Abid Kovačević, Husnija-Hune Fazlić, Aco Mastela, Suad Švraka, Mile Tonljenović, Atko Kasumović, Marijan Jantoljak, Branko Krivokuća....
- Neprilagodjen
- Kontakt:
A i kod nas se ovdje sve yebe od Srba i Hrvata,nemoj ni ti srati o politici,inace ces biti zatupljen kao i oni,a ovi sto pisu da je Borac srpski klub,neka pogledaju na Uefa.com,kakve drzavne zastavice stoje ispred Borca i Laussane.nikad_izvini je napisao/la:Ovi su najjači. Etnički očiste što se etnički može očistiti i kažu, historija se gleda od 92 godine koja kaže da je Borac srpski klub uz opasku "stash ti meni pričati iz Sarajeva" ne razmišljajući da ima tu ljudi rodom iz BL koji su na jedan fini i civilizovani način otjerani, pardon, fino zamoljeni, da napuste BL tamo negdje 92,93 godine![]()
Doduše, mogli su i ostati u BL pa bi ih i dan danas tražili po manjem entitetu. Svaki dan nađu jednu masovnu grobnicuNije loše, za Ruandu.
Znaci,tim zvanicnim podatkom sa Uefinog sajta smo zavrsili ovu diskusiju,sve ostalo je suuuupljaaaa!
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 19 okt 2010, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar - Borac 2:3
nikad_izvini je napisao/la:Meni se čini da je razlika u broju masovnih grobnica. Ne kažem da smo idealni i da nije bilo budala. Razlika je što je kod njih to bilo planski. Koliko je srušeno vjerskih objekata u BL a koliko u SarajevuNeprilagodjen je napisao/la:
A i kod nas se ovdje sve yebe od Srba i Hrvata,nemoj ni ti srati o politici,inace ces biti zatupljen kao i oni,a ovi sto pisu da je Borac srpski klub,neka pogledaju na Uefa.com,kakve drzavne zastavice stoje ispred Borca i Laussane.Ne kažem da smo idealni al smo za njih oličenje demokratije. Relativizacija ničemu dobrom ne vodi.
ljudi dragi zaključat će te temu sa ovakvim prepiranjem na vjersko-nacionalnoj osnovi a nije vrijedno toga sigurno
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- nikad_izvini
- Kontakt:
Vidiš, tu se razlikujemo, ja sam BOSANAC. Nema veze što me nema u Ustavu.Neprilagodjen je napisao/la:Opet ti o politici!
Pa kad si vec tako uporan,a modovi ne reaguju,a ja sam poznat da ne volim fraze i da sam uvijek za pravdu i istinu,reci koji je to narod imao najvise ubijenih u 20 vijeku,i to par stotina hiljada vise nego drugi? Ajde da te grobnice ostavimo istoriji,a mi da pisemo o fudbalu.....
Mozda sam i ja Srbin,zato nemoj da generalizujes.
Naravno da se slazem da smo mi najmanje okrvavili ruke (ooops,izdah se)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- Neprilagodjen
- Kontakt:
E,ovo vec cijenim kod tebe,nervira me ovo pomodarstvo kad kazu "Ja sam Bosanac i Hercegovac",pa yebem mu misha,mozes biti jedno ili drugo,zato mi se svidjas sto si se tako deklarisao kao Bosanac. Da se i ja jednom slozim s tobomVidiš, tu se razlikujemo, ja sam BOSANAC. Nema veze što me nema u Ustavu.
Ako smo citav zivot morali trpiti viceve o Bosancima,mozemo bar sad punih usta i srca reci da smo Bosanci,a ne ovo kako je sad politicki korektno,a po meni ljigavo,Bosanac i Hercegovac.
Porastao si u mojim ocima kad si se tako deklarisao.
A možda bude i 0:0, ko će ga znati
Jok, eto niste srpski klub, ona trobojka na grbu onako bezveze stoji
Svaki klub ima koji istice nacionalno obilježje u svom grbu (a to imaju mahom svi hrvatski i srpski klubovi, izuzev Leotara cini mi se) jeste poveznica sa kamenim dobom...politika zatvorenog uma i torova, samo nek su ovce na broju.
Svaki klub ima koji istice nacionalno obilježje u svom grbu (a to imaju mahom svi hrvatski i srpski klubovi, izuzev Leotara cini mi se) jeste poveznica sa kamenim dobom...politika zatvorenog uma i torova, samo nek su ovce na broju.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 19 okt 2010, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ko ga je.e nama odgovara i 1:1
@Mandrak covjek je upravu i bolje ti je suti i ne provaljuj se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.