FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 19 dec 2018, 18:01

MortemHz je napisao/la:Treba cijeniti različita mišljenja, zbog ovoga smo i ovdje. Jednoumlje nije nikada rješenje.
dobro ba glasali smo jbt
:urnebes: šala :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 19 dec 2018, 18:03

Denchi je napisao/la:Nino mu menadžer, sad mi je još draži momak :thumbup:

Vule hoće da vodi ekipe, ne vjerujem da bi pristao u Akademiji da radi

jel bio sms? meni ništa ne dođe
Jbg. Gotivim ga strasno, mislim da dosta toga moze prenijeti na omladince ali Boze moj
4.10.2009.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 dec 2018, 18:06

belosevic28 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Opra lik boga oca s Velkoskim svaki put. Možda gurnuti Salčina umjesto njega..
Bio sam najglasniji njegov kriticar ali lik je postao pravi vodja na terenu. Trka, zalaganje, pa i ponasanje izvan terena...
P.S. Dao bog pa nam i velkoVski zaigrao kod nas :D

I naravno nista licno sa @samozdravlje kojeg neizmjerno cijenim
Ma bilo, pa prošlo. Bitna je sadašnjost.

Slažem se od riječi do riječi s Mikijem. Vazda jedno te isto ponavljanje iz šupljeg u prazno. Valjda je najbolje reći par famoznih rečenica tipa "navijam za FKS još od 1970.", "bordo krv mi je u venama", "kad sam ja išao na tekme" itd. Odmah dobiješ neko poštovanje.. Ma pusti fazona, ja na svakog gledam jednako i bitno je znaš li ili ne znaš, a ne koliko ko ima godina, koliko navija, da li je znao Haseta i slično.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 dec 2018, 18:18

Samozdravlje, brate sto se tice Krste (tip igraca kao on su naj isplativi u ovoj ligi, sto se tice titula ) (igraci kao bilbija krste todorovic ahmetovic krpic su igraci koji su prevaga u pl a ne toliko kvalitetni da ih hoce ko kupit vani.

Ni jedan klub sa 8 akademaca u prvih 11 nece donijet ni jednom klubu titulu, uvjek uz akademce moras imati krstu tatara ahmeta moras.

Mi smo bili prvaci jer je benko rjesio zrinjski i sb, krsto je rjesio slobodu velez pa mogu reci i zrinjski u mistaru. Tako da sam da se krste produzi osim ako pricamo o nekoj ponudi od 700k € i vise onda ga prodat, al te pare za starca niko nece dat.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 dec 2018, 18:19

Denchi je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Treba cijeniti različita mišljenja, zbog ovoga smo i ovdje. Jednoumlje nije nikada rješenje.
dobro ba glasali smo jbt
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 dec 2018, 18:24

Yebo i ovu ozbiljnost u upravi, nostalgija me hvata za insajderskim. Hoćemo Aleksandrova, Sharbinija, Babovića i Ordagića. :cry:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 dec 2018, 18:25

Denchi je napisao/la:
dobro ba glasali smo jbt
Sad će reći da lobiraš za Mortu i da šalješ kutije topsa i 20 deka kaHve na adrese. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 dec 2018, 18:26

AlfredNobel je napisao/la:Yebo i ovu ozbiljnost u upravi, nostalgija me hvata za insajderskim. Hoćemo Aleksandrova, Sharbinija, Babovića i Ordagića. :cry:
kako se zvao onaj brat što je zareze puco u svakom postu a uvijek se nešto spremalo za dan-dva :rol: utorak dolazi :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 dec 2018, 18:27

skoroalen je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
dobro ba glasali smo jbt
Sad će reći da lobiraš za Mortu i da šalješ kutije topsa i 20 deka kaHve na adrese. :rol:
Jesam warlord u pm

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 19 dec 2018, 18:44

Ima li ovih insajdera da nam kažu hoće li ostali produžiti ugovore?

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 dec 2018, 18:50

Denchi je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Yebo i ovu ozbiljnost u upravi, nostalgija me hvata za insajderskim. Hoćemo Aleksandrova, Sharbinija, Babovića i Ordagića. :cry:
kako se zvao onaj brat što je zareze puco u svakom postu a uvijek se nešto spremalo za dan-dva :rol: utorak dolazi :urnebes:
Majkl možda? Ne znam. :D

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 dec 2018, 19:16

AlfredNobel je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Majkl možda? Ne znam. :D
Joj jel kralj lavova to radio ili onaj Benko nesto, kad je momku rekao da je trening u 12, momak se smrzo, trening tek u 2-3 bio :urnebes: :urnebes:
1946~

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 dec 2018, 19:27

ThrillerHz je napisao/la: Joj jel kralj lavova to radio ili onaj Benko nesto, kad je momku rekao da je trening u 12, momak se smrzo, trening tek u 2-3 bio :urnebes: :urnebes:
ja ja i onda počela zajebancija evo mene na koševu a mi na strani igramo :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 dec 2018, 19:27

Beton je napisao/la:Ima li ovih insajdera da nam kažu hoće li ostali produžiti ugovore?
Ako Adukoru ne povećaju ovaj ugovor što su mu ponudili onda on neće produžiti što je i logično.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 dec 2018, 19:30

MortemHz je napisao/la:
Beton je napisao/la:Ima li ovih insajdera da nam kažu hoće li ostali produžiti ugovore?
Ako Adukoru ne povećaju ovaj ugovor što su mu ponudili onda on neće produžiti što je i logično.
bgm trebaju mu produžit, sa duplom će bit milion vrijedan...

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 19 dec 2018, 19:33

Denchi je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
bgm trebaju mu produžit, sa duplom će bit milion vrijedan...
Brate cijenim te, al' mislim da nema šanse ikad da bude vrijedan milion. :D
U maju će imati 26 godina, znači ni teoretski ne može igrati bosansko prvenstvo, a vrijediti te pare.
Realna cifra je do 400.000€. :)
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 dec 2018, 19:41

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
U maju će imati 26 godina, znači ni teoretski ne može igrati bosansko prvenstvo, a vrijediti te pare.
kakve klade su vrijedne 2 milke u regiji, Aduka je zizu za mnoge...
uvijek ćeš ga prodat malo ispod vrijednosti, 100% se može uzet preko 500milja€ minimum...

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 19 dec 2018, 19:44

Denchi je napisao/la:
uvijek ćeš ga prodat malo ispod vrijednosti, 100% se može uzet preko 500milja€ minimum...
Sve to stoji, ali te klade igraju evropske utakmice na nekom višem nivou, možeš ti kladu uklopiti među jače igrače da ne izgleda baš kao klada, da ne izgleda kao panj. :D

Ključ jakog transfera su evropske utakmice + reprezentacija. Mislim znamo mi to svi, tako da ne volim se ponavljati, al' eto jbg, moram se ponoviti.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 dec 2018, 19:49

AlfredNobel je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Opra lik boga oca s Velkoskim svaki put. Možda gurnuti Salčina umjesto njega..

Slažem se od riječi do riječi s Mikijem. Vazda jedno te isto ponavljanje iz šupljeg u prazno. Valjda je najbolje reći par famoznih rečenica tipa "navijam za FKS još od 1970.", "bordo krv mi je u venama", "kad sam ja išao na tekme" itd. Odmah dobiješ neko poštovanje.. Ma pusti fazona, ja na svakog gledam jednako i bitno je znaš li ili ne znaš, a ne koliko ko ima godina, koliko navija, da li je znao Haseta i slično.
Pa sta je tu lose unijeti malo i emocije na forum. Pa nemoj ocekivati da svi razmisljamo racionalno kao ti i budemo konkretni kao ti .Primjetio sam da znas vrlo ratoborno braniti interese FKS(postujem) , ali i pretjerati u ponizenju tudjeg misljenja i emocije. Nismo svi informisani sa lica mjesta(ti ostavljas utisak da je ispravno samo ono sto ti mislis). Evo o cemu ja pisem -konkretno bez emocija.
Za gol ili asistenciju je bilo potrebno minuta:
- Handzic 55 min.
- Tatar 80 min.
- Ahmet 119 min.
- Velkoski 155 min.
- Rahman. 175 min.

Glavna razlika ovog i proslogodisnjeg rostera igraca su Akademci i oni su natjerali ove da imaju drugaciji pristup.Sto to prosle godine nismo bili +5?
Samo nemoj sad glup si,peglas,opra ili nesto ruznije.Ja tebe ni jednom rijecju nisam uvrijedio,ako sam suprostavio stav.Nemam kompleksa ,sa ovim je za mene zavrsena tema "igraci sa 31+ god.".
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 dec 2018, 19:53

Denchi je napisao/la:
Sve to stoji, ali te klade igraju evropske utakmice na nekom višem nivou, možeš ti kladu uklopiti među jače igrače da ne izgleda baš kao klada, da ne izgleda kao panj. :D

Ključ jakog transfera su evropske utakmice + reprezentacija. Mislim znamo mi to svi, tako da ne volim se ponavljati, al' eto jbg, moram se ponoviti.
sa po 29 godina???, daj ba rođena mater ne bi dala 2 milke da ga kidnapuju jbt , Aduka je u dobroj formi od početka i ističe se i u ligi a još aBd kad i evropu zaigramo kao taze dabl šampioni, kažem ti taj iznos je sasvim ok...još ako se potrefi pa ga i u repku zovnu :njanjanja:

a dobro ne slažemo se onda :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []