KrajisnikBosnjak je napisao/la:Denchi je napisao/la:KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Brate cijenim te, al' mislim da nema šanse ikad da bude vrijedan milion.
U maju će imati 26 godina, znači ni teoretski ne može igrati bosansko prvenstvo, a vrijediti te pare.
Realna cifra je do 400.000€.

kakve klade su vrijedne 2 milke u regiji, Aduka je zizu za mnoge...
uvijek ćeš ga prodat malo ispod vrijednosti, 100% se može uzet preko 500milja€ minimum...
Sve to stoji, ali te klade igraju evropske utakmice na nekom višem nivou,
možeš ti kladu uklopiti među jače igrače da ne izgleda baš kao klada, da ne izgleda kao panj.
Ključ jakog transfera su evropske utakmice + reprezentacija. Mislim znamo mi to svi, tako da ne volim se ponavljati, al' eto jbg, moram se ponoviti.
sa po 29 godina???, daj ba rođena mater ne bi dala 2 milke da ga kidnapuju jbt , Aduka je u dobroj formi od početka i ističe se i u ligi a još aBd kad i evropu zaigramo kao taze dabl šampioni, kažem ti taj iznos je sasvim ok...još ako se potrefi pa ga i u repku zovnu
a dobro ne slažemo se onda

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače