FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fera » 20 dec 2018, 00:31

Samozdravlje je napisao/la:
fera je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:

Nemojte se ljutit , ali ako ima zainteresovanih za Velkovskog , za njegovo dobro a i nase(da sta ucarimo vidu $)ja bih mu izasao u susret . :bih:
ako me sjecanje služi krste je ove sezone donio bar 6 bodova svojim potezima u utakmicama gdje nikog nije išlo pa njegov jedan potez presudi. Pitanje je gdje bi bili na tabeli da nije njega bilo a cinjenica je da ima jos puno da se igra i da ova prednost koju imamo moze lako da se istopi ako se na polusezoni prodaju najbolji igraci.
Postujem @fera da tako mislis , a kao sto ja necu tebi promjeniti tvoje misljenje neces ni ti moje. No bitno je da nam je klub na dobrom putu ,pa neki detalji i nisu bitni. Svak ima misljenje i dupe , zar ne ? :thumbup:
jel dupovac ima guzicu il ne kod njeg dupe :mrgreen:
Ti si gospodin znas da je ovo samo razmjena misljenja ni ja se ne volim ubjeđivati, samo rijetko napisem neki komentar.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 dec 2018, 06:28

Historicar je napisao/la:Eo ga 20. decembar, znači danas bi trebali znati šta će biti sa Rahmanovićem i Adukorom
Ma ne vjerujem da je ovo sad neki posljednji dan ali eto vidjet ćemo jesu li išta uspjeli dogovoriti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 dec 2018, 10:07

zagor1987 je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Što se upali brat :urnebes:
Kako necu buraz pa naki gradovi po Makedoniji kad sam poslom bio,Albaniji,Hrvatskoj,Srbiji za koje nikad cuo nisam imaju od grada,sela opstine veci budzet,selendre naprave neki manji stadion sa pomocnim terenom selo donira da djeca imaju gdje sutat,kod nas ba 20 godina prstom niko nije mrdnuo i to u hebenom glavnom gradu,dodju ljudi kazu odvojeno od budzeta 20 hiljada pa majku vam lopovsku nemojte ni objavljivat tu bruku,onda dodje onaj glavonja nacelnik prica o nakim investitorima,investicijama raspala vam se stranka odma sad,promjenili boju u narandzasto dabogda. Treba stati u kraj vise tome,trebaju portali da ismijavaju sve te viceve od 20 hiljada,da naprave neki clanak o tom jadnom ulaganju,i da postave pitanje od cega klub da prezivi? Naravno i portali su obojeni tako da svi cute kao i uvijek hebo sport uskoro ovi portali nece imat o cemu pisat
Brate ja znam o cemu pricas, i to predobro. Mi smo jedna velika smijurija od naroda, mi kao mi. Ne znamo nista sami, dok nas neko za ruku ne dovuce i ne pokaze kako se to radi. Jednostavno mlohav narod, bezvoljan, neuk, bez ikakve motivacije za boljem. Nemamo taj progresivni menatlitet. Zato smo u dubiozi. Yebo politiku, ja ovdje pricam o narodu. Narod bira tu vlast, a to sve govori. Niko da se pobuni, a svima lose. Svi kukaju, a niko nece da mrdne. Bezvoljnost, bezmudi, letargija.
Nasi ljudi, oni "poslovni", 99% njih glumi biznismene, poslovne ljude, koji blage veze nemaju da vode bilo kakav vid biznisa, rade dobro godinu dana, uzmu lovu, onda krene zabusavanje i fuseraj. Ne znaju pregovarati, poslovati, ne znaju rukovoditi. Nagledo sam se svega, svakakvih debila, muitavaca, dodje ti povracas kolko su retardirani. Cast izuzecima, koje sam upozno, al ti ljudi nece ovdje da se zayebavaju vise, otisli ljudi vani. Pogledaj svaku firmu nasu kolko imaju uspjeha vani, a gdje nasi rukovode tim firmama ? Na prste prebrojat od stotina firmi. Ti svi likovi. Ostala nam je saka neznalica, uhljupa, seoskih varalica i robovlasnika. Papaka. Ti svi likovi su u politici. SDA, SDP, SBB itd, i ostale uhljebske stranke. Oni ti vode drzavu, narod i kako od tih kloceva da ocekujes da pomognu klubove kad nemaju sluha za obicne stvari. Samo gledaju sebe, da uzmu sto brze, sto vise za kratki period, i on ode.
Bezveze se nerviras. Nece ni jedan portal o tome na veliko pisat. Ne smiju. Malo se to provrti reda radi. I to je to.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 dec 2018, 10:26

Stroj1946 je napisao/la:
Brate ja znam o cemu pricas, i to predobro. Mi smo jedna velika smijurija od naroda, mi kao mi. Ne znamo nista sami, dok nas neko za ruku ne dovuce i ne pokaze kako se to radi. Jednostavno mlohav narod, bezvoljan, neuk, bez ikakve motivacije za boljem. Nemamo taj progresivni menatlitet. Zato smo u dubiozi. Yebo politiku, ja ovdje pricam o narodu. Narod bira tu vlast, a to sve govori. Niko da se pobuni, a svima lose. Svi kukaju, a niko nece da mrdne. Bezvoljnost, bezmudi, letargija.
Nasi ljudi, oni "poslovni", 99% njih glumi biznismene, poslovne ljude, koji blage veze nemaju da vode bilo kakav vid biznisa, rade dobro godinu dana, uzmu lovu, onda krene zabusavanje i fuseraj. Ne znaju pregovarati, poslovati, ne znaju rukovoditi. Nagledo sam se svega, svakakvih debila, muitavaca, dodje ti povracas kolko su retardirani. Cast izuzecima, koje sam upozno, al ti ljudi nece ovdje da se zayebavaju vise, otisli ljudi vani. Pogledaj svaku firmu nasu kolko imaju uspjeha vani, a gdje nasi rukovode tim firmama ? Na prste prebrojat od stotina firmi. Ti svi likovi. Ostala nam je saka neznalica, uhljupa, seoskih varalica i robovlasnika. Papaka. Ti svi likovi su u politici. SDA, SDP, SBB itd, i ostale uhljebske stranke. Oni ti vode drzavu, narod i kako od tih kloceva da ocekujes da pomognu klubove kad nemaju sluha za obicne stvari. Samo gledaju sebe, da uzmu sto brze, sto vise za kratki period, i on ode.
Bezveze se nerviras. Nece ni jedan portal o tome na veliko pisat. Ne smiju. Malo se to provrti reda radi. I to je to.
Tema i jeste i nije off.
Sve si dobro rekao ... do rijeci. Isto tako sam se nagledao svega. U firmi gdje na crno radi magistar ekonomije, gazda sinu kupuje mercedesa i stan vrijednosti 300 000 maraka. 20 dana kasnije kaze mora smanjiti platu 100 maraka jer nema prometa dovoljno. I svi sute. Niko ni rijeci da kaze, jednostavno takva sorta ljudi. Zato nam i jeste ovako. Najvise se na sportu vidi koliko smo propali i zaostali za svijetom. Igracima privatnici placaju kotizaciju u cetvrtfinalu EP za mlade kosarkase... Igaci placaju hotel reprezentaciji kosarke. A jedan funkcioner na letove i sastanke koji nikad MARKEE donijeli nisu potrosi 5 letova za sve reprezentativce. Sjetite se samo delegacije u Brazlilu...

Sport je ogledalo drustva a nas sport je odron. Doslovno. Budzet grada, kantona, opstina u Sarajevu je enormno velik, s kojim bi spobni ljudi napravili procvat svakog vida drustva, međutim kao sto ti kazes, kod nas su toliko nesposobni da im das tri ovce, cetiri bi izgubili. 900 000 000 budzet kantona za ovu godinu, da naprave plan gradnje stadiona za 4 godine po 25 miliona godsinje, mogu napraviti stadion kao juventusov, koji je kostao 100 000 000 cini se. Moze i pola toga za neki od 20 000, da to bude perverzija. Ali ne, ovi sad se bore da nabace novih 1000 rradnnika na budzet.
Djeci rekreativno bavljenje sporta treba da bude dostupno i besplatno a onda najbolje uzmes pod nadzor i stvaras sportiste. Ali sve dok je lakse zaraditi 10 000 da prevezes dvije ture kroz bosnu bijelog nego bavljenjem sportom, ovako ce nam biti. Sve dok je vaznije da jedan predsjednik ili mnistar imaju za reprezentaciju 150 000 maraka a da se za dva kluba najveca u kantonu izdvoji 80 000, ovako ce nam biti, a onda "NOVINARI" pljuju po 8 golova attalante, 7 od litexa i sl.

Novinari su poseban sljam ovog drustva, rekao bih najveci. Jako malo ih ima koji smiju, a i te prozoovu ludim, bolesnim, sekttasima i sl. Odes na klix i pogledas clanske za kantonalnu vladu novu... gadi ti se. Odes na sportske, jedan hvali upravu nekog kluba drugi je kudi... kako ko plati. JAavno znas ko je ciji. I ocekuje se napredak? Ma daj...

Plaće i naknade troškova zaposlenih 424.392.252 KM

I UKUPNO TEKUĆI IZDACI ORGANA UPRAVE 550.273.024 KM

081F - Usluge sporta i rekreacije 5.738.884
082F - Usluge kulture 30.234.187

Pametnom dosta...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 20 dec 2018, 11:19

Historicar je napisao/la:Eo ga 20. decembar, znači danas bi trebali znati šta će biti sa Rahmanovićem i Adukorom
I danas neki igrac produzuje ugovor
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 dec 2018, 11:22

belosevic28 je napisao/la:Cini mi se da je Miky rekao da svi imaju roka da se izjasne do 20.12.2018. Tako da u narednih dan-dva ocekujem vise informacija. Jbg da bi bar da 2/3 produze ja bi bio zadovoljan.
Tataru je dobrano poboljsan ugovor (kao nagrada za odlicne partije), tako da je vjerujem ista situacija i sa ovom trojicom. Nisu sigurno problem pare.

Da vidimo jesam li insajder :urnebes: Danas je press neki pa et vidjet cemo dali je rekao DA :mrgreen:

FK Sarajevo je danas organizovao pres konferenciju na kojoj će biti produžena saradnja sa jednim od fudbalera

Nakon što je jučer ugovor produžio Benjamin Tatar na današnjoj pres konferenciji će biti saopštena nova radosna vijest za sve pristalice Bordo kluba. Podsjetimo, ugovori na kraju sezone ističu trojici prvotimaca, Joachimu Adukoru, Krsti Velkoskom i Amaru Rahmanoviću. Prema našim dosad nepotvrđenim informacijama, riječ je o veznom fudbaleru kluba sa Koševa, Amaru Rahmanoviću.
:think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 dec 2018, 11:25

:bale: :bale: :bale: :bale:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 dec 2018, 11:26

Ako Rahman produži, treba i Emiru poslije njega produžit ugovor haha
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 dec 2018, 11:54

Raspadamo se :kafa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 20 dec 2018, 11:59

FrancescoTotti je napisao/la:Raspadamo se :kafa:
Uprava napolje! Dok ne odete ne hadz niste od povjerenja!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 dec 2018, 12:01

Emir Hadžić čuda čini.Naše najveće pojačanje u upravi.

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 20 dec 2018, 12:03

amypitar je napisao/la:Emir Hadžić čuda čini.Naše najveće pojačanje u upravi.
Hadzija radi odlican posao, jos da su malo sire ruke pa da mu daju veca sredstva za transfere cuda bi cinio.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 dec 2018, 12:04

Volio bi da Crepupji produze

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 20 dec 2018, 12:05

FrancescoTotti je napisao/la:Volio bi da Crepupji produze
Zar nije ljetos produzio na jos dvije?

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 dec 2018, 12:10

Crepulja

09.07.2018 - 30.06.2020 Profesionalni ugovor
17.09.2018 - 30.06.2020 Aneks ugovora

Stari je bio 12.02.2018 - 30.06.2019

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 dec 2018, 12:11

Beton je napisao/la:
Nisam siguran. Ako jeste onda Stanojevic :lol:

Koga god da produze dobro je, ako bi ovu ekipu uspjeli sacuvat i do sljedece sezone mozda bude nesto od nas u europi.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 dec 2018, 12:15

Mislim da Mujakica na kraju sezone prodajemo,za njega baš ima dobrih ponuda.Al kako je ova uprava krenula, ne bi me začudilo da svi ostanu, i još se pojačamo. :tokralju:

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 20 dec 2018, 12:23

FrancescoTotti je napisao/la:
Beton je napisao/la:
Nisam siguran. Ako jeste onda Stanojevic :lol:

Koga god da produze dobro je, ako bi ovu ekipu uspjeli sacuvat i do sljedece sezone mozda bude nesto od nas u europi.
Obojica su ljetos produzili ugovore do 2020. Moze se na ljeto pricati o novom produzenju.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 dec 2018, 12:28

BordoSarajevo je napisao/la:Ako Rahman produži, treba i Emiru poslije njega produžit ugovor haha
Do 2030. godine minimalno. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 dec 2018, 12:37

Jel danas zakazana press konf.? Samo **** prenese info.?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []