Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Nije tu Jusuf ništa mogao uraditi. Trener je takvu šemu postavio na timeout. Ne može Jusuf ganjati lažnu peticu koja je agilna i koju je sinoć krenulo kao nikad u životu. A da ne govorim o nesposobnostima njegova dva glavna igrača koje timovi bukvalno iskorištavaju stavljajući ih u pick and roll nonstop. Tu on mora pokrivati njihove nedostatke a onda naravno odrađivati i zadatak na svom matchupu. Juka je sinoć ekstra odigrao, s(p)retnija ekipa dobila i to je tohuupmil je napisao/la:Dosta lose komunikacije na defanzivnom pnr-u. Ne volim ocijenjivati kroz prizmu kulturno-drustvenog pedigrea, jer mislim da generalno se za malo stvari ta analogija moze iskoristiti, ali ovdje cu napraviti izuzetak jer mi je Nurk izgledao kao tipicno nase dijete kada se zaigra, on izgleda neodoljivo voli da brani bekove i lupa banane. A taktika, **** taktiku.
Odlicna utakmica na ofanzivnoj strani, iako je imao matchup prednost u odnosu na nedoraslog mahnimija i trecu opciju Smita. Pregled terena mi se svidio prije svega, i razbija u reketu.
tipicna logika bosanca. zato i jesmo u banani i u blatu u kojem jesmo, a ne razvijeni dio eu.Drape je napisao/la:Jusuf ako je pametan, neće se previše trgati do zadnje godine ugovora. Za isti novac od Meyersa se očekuje samo da daje podršku sa klupe, a od Jusufa da izgine i u napadu i odbrani 30 minuta i opet je dežurni krivac za svaki poraz. Nek im uzvrati partijama kakve se i mogu očekivati od igrača sa onakvim ugovorom, ničim nisu zaslužili double - double brojke od njega.
Pored zarade koja ti svagdje a pogotovo tamo najbolje govori o tvom statusu mene zivcira pristup trenera, novinara na onom njihovom portalu, navijaca koji komentarisu i na kraju krajeva i uprave.HeraklitMracni je napisao/la:Covjek igra svoju igru i svaki dan unapredjuje , al nasi se uhvatili Mayersa i nekakve zarade , mi smo ti takvi , vidis da ti kolega ima vecu platu a manje radi od tebe i odmah ogovaranje , neces da radis na poslu i td ... ako je Nurkic zadovoljan i sretan onda trebamo svi mi da budemo.
Hoce Collinsa u startnoj petorciRollsRoyce je napisao/la:Ono na blazersedgu je sekta, trollam ih od jučer zato što su jadovi koji imaju zajedničko mišljenje oko nečega i misle da su samo oni upravu, fuj, kako gadan community.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.