irfo je napisao/la:Samo cu ti reci covjek sa preko 50 trofeja u bogatoj karijeribraco je napisao/la:Jel’ to Nihad Selimović ulazi?irfo je napisao/la:Auu kakvi ljudi ulaze u klub![]()
![]()
![]()
![]()
miskoni je za ove manji od makovog zrna
Ti konto ja se zajebavam

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
irfo je napisao/la:Samo cu ti reci covjek sa preko 50 trofeja u bogatoj karijeribraco je napisao/la:Jel’ to Nihad Selimović ulazi?irfo je napisao/la:Auu kakvi ljudi ulaze u klub![]()
![]()
![]()
![]()
miskoni je za ove manji od makovog zrna

Zeba u Olimpiku zvaničnoSportSport.ba saznaje da će odlazaka biti i iz administrativnog sektora kluba. Naime, FK Željezničar će ostati bez generalnog sekretara Amera Duvnjaka, a očekuje se još promjena kada je u pitanju sama administracija.

Nekad smo ovo gledali i diskutovali. Sad diskutujemo sve sto nije vezano za fudbal.TeaM87 je napisao/la:hahahahah druze kakav je ovo odgovor ? ne znam je li mislis da sam protiv Amara ili sta, ali u potpunosti podrzavam dolazak Amara u klub, molim te mi reci sta si htio ovime reci ?samoposmatram je napisao/la:team87 nekad i sad.TeaM87 je napisao/la:i
braco je napisao/la:SportSport.ba saznaje da će odlazaka biti i iz administrativnog sektora kluba. Naime, FK Željezničar će ostati bez generalnog sekretara Amera Duvnjaka, a očekuje se još promjena kada je u pitanju sama administracija.
Zeba u Olimpiku zvanično
FK Željezničar ostao i bez predsjednika Skupštine: Hadžić podnio neopozivu ostavku!
Kako saznajemo, FK Željezničar je ostao i bez predsjednika Skupštine. Naime, Adis Hadžić je podnio neopozivu ostakvu na tu funkciju i tako napustio klub.
Saznajemo da bi njegov nasljednik mogao biti Admir Džindo, ali sve će biti jasnije već u nedjelju kada je zakazana Skupština FK Željezničar.
Bilo kako bilo, jasno je da nas u narednim danima očekuju mnogo novosti iz kluba sa Grbavice. Sa nestrpljenjem ih očekuju i navijači.
yebe nas savez uveliko a mi im se naguzilikerimatomic1921 je napisao/la:Novinar sa ss.ba mi je rekao da je onaj tekst za teren pun lazi i neistina, tako da to nije mjerodavno. Mislim da je to vec neko i spomenuo na forumu. Sa druge strane, postoji mogucnost da je savez zavalio Misketa za hibridni dio travnjaka - 500.000km koje su obecali nikada nisu isplatili jer je valjda taj deal bio samo usmeno postignut...
Zanimljivo da Miske nije transparentan, cuj usmeni dogovor. Joj sto tonu polako u lazima.kerimatomic1921 je napisao/la:Novinar sa ss.ba mi je rekao da je onaj tekst za teren pun lazi i neistina, tako da to nije mjerodavno. Mislim da je to vec neko i spomenuo na forumu. Sa druge strane, postoji mogucnost da je savez zavalio Misketa za hibridni dio travnjaka - 500.000km koje su obecali nikada nisu isplatili jer je valjda taj deal bio samo usmeno postignut...
Doduse, davno smo mi prodali dusu djavolu. (Savezu)irfo je napisao/la:yebe nas savez uveliko a mi im se naguzilikerimatomic1921 je napisao/la:Novinar sa ss.ba mi je rekao da je onaj tekst za teren pun lazi i neistina, tako da to nije mjerodavno. Mislim da je to vec neko i spomenuo na forumu. Sa druge strane, postoji mogucnost da je savez zavalio Misketa za hibridni dio travnjaka - 500.000km koje su obecali nikada nisu isplatili jer je valjda taj deal bio samo usmeno postignut...
Ma 100%, vidis da polahko misevi se noge fataju. Heeeej, kolega Hadzic, Melisa droca, Oprasic pitar i Duvnjak lazni pravnik. Zabetoniro se poltronima i misli ufatio Boga za muda.kerimatomic1921 je napisao/la:Doduse, davno smo mi prodali dusu djavolu. (Savezu)irfo je napisao/la:yebe nas savez uveliko a mi im se naguzilikerimatomic1921 je napisao/la:Novinar sa ss.ba mi je rekao da je onaj tekst za teren pun lazi i neistina, tako da to nije mjerodavno. Mislim da je to vec neko i spomenuo na forumu. Sa druge strane, postoji mogucnost da je savez zavalio Misketa za hibridni dio travnjaka - 500.000km koje su obecali nikada nisu isplatili jer je valjda taj deal bio samo usmeno postignut...
Tesko mi je ovo i izustiti, ali izgleda da je bolje igrati na svojoj livadi nego da ti ovi lopovi i balije svlacionicu izidaju. I onda se cudite penalima i faulovima i nepostojecim ofsajdima....
Eo sad od brice čuoZeljo92 je napisao/la:ja sto administracija na lobotomiji pravi profile i pljuje Amara![]()
"Pozz ja sam novi, evo jedna insajderska...." pa popljuje Amara
A svaki razlicito govori, dok im je glavna recenica Amar KamatarOsim13 je napisao/la:Eo sad od brice čuoZeljo92 je napisao/la:ja sto administracija na lobotomiji pravi profile i pljuje Amara![]()
Hahaha e **** im pojedinacno nane nanineZeljo92 je napisao/la:A svaki razlicito govori, dok im je glavna recenica Amar KamatarOsim13 je napisao/la:Eo sad od brice čuoZeljo92 je napisao/la:ja sto administracija na lobotomiji pravi profile i pljuje Amara![]()
. Zamisli, 5 profila napravljeno za manje od 48h.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.