Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Najlezernije smo utakmice dobili sa Lacom u vrhu napada i bez Mesuta. Trenutno je problem formacija. Zalosno je sto sinoc nismo bili nadigrani, zabili su iz dvije kontre, osim toga imali dvije poluprilike. Mi pogodili dvije stative, Govedo dodalo golmanu sa 10 metara, Laca isto tako masio sa 10 metara...Koselni bi bio puno bolji kao vanjski stoper u formaciji sa 3 nazad.
Sve u svemu, Emeriku zamjerka jer previse forsira neke gluposti.
Sve u svemu, Emeriku zamjerka jer previse forsira neke gluposti.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Isto tako se treba reci kakvi su planovi sa Ozilom. Ne mozes teretiti klub sa 300 hiljada a biti na tribinama. Ili ga stavi da igra ili ga prodaj pa taman ta prodaja znacila i sudjelovanje u pola plate do isteka ugovora
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Možda ovako nešto, jeste da nemamo nikog po krilima ali ko mu yebe mater nemamo ih i kad su Iwobi i Kita u igri. Šta kažu ovi što deru managera prolazil ova formacija?

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kad bi se Ramiz drzao sredine terena, moze funkcionisati. U sistemu bez krila, radije bih igrao bez Ramiza, a sa tri stopera.anell je napisao/la:Možda ovako nešto, jeste da nemamo nikog po krilima ali ko mu yebe mater nemamo ih i kad su Iwobi i Kita u igri. Šta kažu ovi što deru managera prolazil ova formacija?![]()
Mesut predstavlja veliki problem, jer mora neko trcati za njega, a Emerik ne forsira toliko puno posjed tako da je lik svaki put igrac manje na terenu.
Problem kod nas je što ne možeš nikog ubaciti sa klupe da poboljšaš ovaj gore tim.bega_afc je napisao/la:anell je napisao/la:
Kad bi se Ramiz drzao sredine terena, moze funkcionisati. U sistemu bez krila, radije bih igrao bez Ramiza, a sa tri stopera.
Mesut predstavlja veliki problem, jer mora neko trcati za njega, a Emerik ne forsira toliko puno posjed tako da je lik svaki put igrac manje na terenu.
Pazi ti nama klupe:
Miki
El Neni
Nkeitah
Lichsteiner
Ajvobi
I onda kažu Jose imao loš tim
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
kakav Ramiz i qrac, igrac za 30 min.
glup je on da igra 90
glup je on da igra 90
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Guendouzianell je napisao/la:Koga ćeš ubaciti umjesto njega?
Ozil + Ramiz to je smrtna kazna za Xhaku i Torreiru
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jesu se Gracanlije sastale.miki_92 je napisao/la:Guendouzianell je napisao/la:Koga ćeš ubaciti umjesto njega?
Ozil + Ramiz to je smrtna kazna za Xhaku i Torreiru
Ne znam koliko si ga pratio u reprezentaciji, osim onih utakmica protiv nas, ali je bar pet puta disciplinovaniji tamo. Ne znam stvarno do cega je, ali lik u Arsenalu zadnje tri godine umislja da je lazna devetka.
Nije on lazna devetka nego lazna osmica 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Jack je napisao/la:Nije on lazna devetka nego lazna osmica
Prvi mi komšijabega_afc je napisao/la:Jesu se Gracanlije sastale.miki_92 je napisao/la:Guendouzianell je napisao/la:Koga ćeš ubaciti umjesto njega?
Ozil + Ramiz to je smrtna kazna za Xhaku i Torreiru![]()
Ne znam koliko si ga pratio u reprezentaciji, osim onih utakmica protiv nas, ali je bar pet puta disciplinovaniji tamo. Ne znam stvarno do cega je, ali lik u Arsenalu zadnje tri godine umislja da je lazna devetka.
Ja sam mislio da će Ramke pod Emerikom procvjetati, da neće više trčati gdje stigne ali izgleda da nema ništa od toga.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Alo sto ste govorili da je Lakazet bolji od Mbappea?
Izgleda da cemo sutra opet gledati Granita ko stopera
Hector i Mustafa nisu spremni za Burnley, a za Sea i Kitu se jos ne zna.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Super, jos jednu gubimoanell je napisao/la:Izgleda da cemo sutra opet gledati Granita ko stoperaHector i Mustafa nisu spremni za Burnley, a za Sea i Kitu se jos ne zna.
Arsènic™
@MrArsenicTM
Corriere dello Sport: Ozil is in rupture with #AFC. Inter are considering a move as soon as January.
Ljudi nam ga jedva uvalili, ovi hoce da ga vrateArsènic™
@MrArsenicTM
Independent: #AFC exploring the idea of including Özil in a deal to get Isco who is unsettled in Real
Doduse ako uzmu Murinja za trenera
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Vraća nam se Mesut
Emery on Özil: "I have told him what we need from him. He has the commitment to help us and the quality and the characteristics when the team need him on the pitch. Tomorrow he is in the 18 players in the squad."
Emery on Özil: "I have told him what we need from him. He has the commitment to help us and the quality and the characteristics when the team need him on the pitch. Tomorrow he is in the 18 players in the squad."
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa tako, ili ga daj u tim ili da prodaj. Stavi ga na krilo ako već forsiraš to. Samo da ne gledam Okochu kako maše rukama i puca lažnjake sam sebi.
Ne diraj crnog Messija, nemoj da ja admina citiram.Jack je napisao/la:Pa tako, ili ga daj u tim ili da prodaj. Stavi ga na krilo ako već forsiraš to. Samo da ne gledam Okochu kako maše rukama i puca lažnjake sam sebi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Unai Emery: "Koscielny is okay but he has played two matches this week. Tomorrow is a lot for him, we have to be calm with him and take time. I think [Sead] Kolasinac is okay for tomorrow. Mustafi is out."
Emery: "We know today, the latest news, and Mkhitaryan is out."
Emery: "We know today, the latest news, and Mkhitaryan is out."
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
To ročko danas odmah u pola dva da mi syebu ćejf do kraja dana.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.