Mortemu.Anex je napisao/la:Kome da se obratim što mi ne stižu SMS -ovi od kluba
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne treba nikad trcati pred rudu i odmah osuđivati. Bravo Rahmane 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Mislim da će se Hadžija tek dokazati sa strancima koje bi mogao dovesti. Strašnog sd imamo 
Dobrar dan komsija

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
alenpitar je napisao/la:Dobrar dan komsija![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Produžavanje ugovora sa bitnim igračima, znači mora da im je šta obećano u vezi ambicija kluba u Evropi
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ja sam se učlanio početkom augusta i nije mi dolazilo ništa mjesec/dva, valjda dok oni ažuriraju tamo nove članove - ako si se nedavno učlanio.skoroalen je napisao/la:Mortemu.Anex je napisao/la:Kome da se obratim što mi ne stižu SMS -ovi od kluba
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
alenpitar je napisao/la:Dobrar dan komsija![]()
Neka je neko pogazo peniscinu i stavio klub ispred bilo kojeg igraca. Presmjesnoje da ovi polu amateri rade i u cjenuju jedini sportski kolektiv u ovoj drzavi.
Kako guza radi kad je hadzic nacrto zapadnu tribinu i naljepiomu na kucna vrata
Kako guza radi kad je hadzic nacrto zapadnu tribinu i naljepiomu na kucna vrata
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Možda im je obećano da će moći otići u dr. klub na ljeto odmah kakva god ponuda da stigne?FoSte95 je napisao/la:Produžavanje ugovora sa bitnim igračima, znači mora da im je šta obećano u vezi ambicija kluba u Evropi
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
A mozda im je poboljsan ugovor i jaka ekipa na ljeto ...KrajisnikBosnjak je napisao/la:Možda im je obećano da će moći otići u dr. klub na ljeto odmah kakva god ponuda da stigne?FoSte95 je napisao/la:Produžavanje ugovora sa bitnim igračima, znači mora da im je šta obećano u vezi ambicija kluba u Evropi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kada su te imenovali za SD Emire Hadzicu-Dedo Mraze, obradovao sam se kao da je Dusan Hodzic(vratit ce formu aBd) potpisao jos 3 god.
Zahvaljujuci Tebi Dedo Mraze 20.12.2018 bit ce upisan zlatnim slovima FKS.
Kad Te je poslo Dedo Mraze i ja imam zelju - dovedi nam Duljevic Harisa makar do 30.06.2021.,mozes ti to .
Vala i da Mesija potpises do 30.06.2021g. zenu ti ne dam(drugi nek daju,ja ne) , puno mi znaci .
Penzija nije problem.
HVALA TI EMIRE HADZICU NA DIVNIH 6mj. I ZA DANASNJI DAN IZ SNOVA.

Kad Te je poslo Dedo Mraze i ja imam zelju - dovedi nam Duljevic Harisa makar do 30.06.2021.,mozes ti to .
Vala i da Mesija potpises do 30.06.2021g. zenu ti ne dam(drugi nek daju,ja ne) , puno mi znaci .
HVALA TI EMIRE HADZICU NA DIVNIH 6mj. I ZA DANASNJI DAN IZ SNOVA.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne razumijem ovo za Dušana HodžićaSamozdravlje je napisao/la:Kada su te imenovali za SD Emire Hadzicu-Dedo Mraze, obradovao sam se kao da je Dusan Hodzic(vratit ce formu aBd) potpisao jos 3 god.
Vala i da Mesija potpises do 30.06.2021g. zenu ti ne dam(drugi nek daju,ja ne) , puno mi znaci .![]()
Penzija nije problem.
HVALA TI EMIRE HADZICU NA DIVNIH 6mj. I ZA DANASNJI DAN IZ SNOVA.![]()
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Dusan Hodzic je primjer pogubljenog igraca u FKS nazalost(daj Boze da proigra). Tako nesto sam ocekivao i od Emira Hadzica.BordoSarajevo je napisao/la:Ne razumijem ovo za Dušana HodžićaSamozdravlje je napisao/la:Kada su te imenovali za SD Emire Hadzicu-Dedo Mraze, obradovao sam se kao da je Dusan Hodzic(vratit ce formu aBd) potpisao jos 3 god.
Vala i da Mesija potpises do 30.06.2021g. zenu ti ne dam(drugi nek daju,ja ne) , puno mi znaci .![]()
Penzija nije problem.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Radije bi čekao da Halid proigra, Dušana se treba riješiti.Samozdravlje je napisao/la:Dusan Hodzic je primjer pogubljenog igraca u FKS nazalost(daj Boze da proigra). Tako nesto sam ocekivao i od Emira Hadzica.BordoSarajevo je napisao/la:Ne razumijem ovo za Dušana HodžićaSamozdravlje je napisao/la:Kada su te imenovali za SD Emire Hadzicu-Dedo Mraze, obradovao sam se kao da je Dusan Hodzic(vratit ce formu aBd) potpisao jos 3 god.
Penzija nije problem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Daj Bože da ne proigra. Jedva čekam onaj dan kad on, Bekić, Lelić i ostali budu daleko od koševskog stadiona.Samozdravlje je napisao/la:Dusan Hodzic je primjer pogubljenog igraca u FKS nazalost(daj Boze da proigra). Tako nesto sam ocekivao i od Emira Hadzica.BordoSarajevo je napisao/la:Ne razumijem ovo za Dušana HodžićaSamozdravlje je napisao/la:Kada su te imenovali za SD Emire Hadzicu-Dedo Mraze, obradovao sam se kao da je Dusan Hodzic(vratit ce formu aBd) potpisao jos 3 god.
Penzija nije problem.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Odavno sam član i prije su mi dolazile poruke, bila mi je istekla članarina ali sam je produžio prije 10-ak dana,valjda ponovo krenu,nedostaju poruke brateSarajevoJeBordo je napisao/la:Ja sam se učlanio početkom augusta i nije mi dolazilo ništa mjesec/dva, valjda dok oni ažuriraju tamo nove članove - ako si se nedavno učlanio.skoroalen je napisao/la:Mortemu.Anex je napisao/la:Kome da se obratim što mi ne stižu SMS -ovi od kluba
Ne pljujte Rahmana nije se prepo on tribina vec ima karakter i voli klub. Zakarica su poslali na trib8ne a njega je bas bolila neka stvar za tim tako da to nije bas rijesenje. Da pohvalim uoravu i kad smo ih najvise pljuvali nas igracki kadar je bio najduze na okupu,ode jedan il dva igraca nekad bitnija nekad nebitni i to je to,najmanje se sakati ekipa na polusezonama od svoh ekipa i svaka im cast na tome,to je u nasoj ligi strasno tesko
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma Halid je meni Tito. Mozda nije najkvalitetniji(a bit ce aBd jako dobar),ali imam osjecaj da ima srce kao Trebevic i muda kao bik. Ima Halid kvalitet ,pa 4 asistencije i 1 gol ,kao bek i to u prvoj sezoni.Ne smijemo zaboraviti asis. protiv Zelje. 19 mu je god. Nista se ne moze porediti sa Akademcima.MortemHz je napisao/la: Radije bi čekao da Halid proigra, Dušana se treba riješiti.
Nije ni jednom igraču svejedno presjediti polusezonu na tribinima ili biti 2,3 opcija. Pogotovo ako ima taj fajterski duh kao Rahmanović. Njemu svaka čast za potpis, sigurno je dobio dobar ugovor, ali klub treba uvijek da bude na prvom mjestu, što se nas tiče. Igrač dođe i ode, klub je najbitniji tu. Adukor i Velkoski nam još ostaju. Adukor ako potpiše, onda je to 50% riješena ekipa. Spominje se i Hare, i njegovo produženje bi bilo od velike koristi. Riješit se Pavlovića, Radovca, Lelića, Hodžića i Bekića. Dovest lijevog beka, za rotacije, eventualno i desnog ako onaj mazlum ode, ali akademci da imaju prednost, možda još jednog mladog napadača dovest. Ja bi onog Aganspahića iz Krupe, svakako je naš. Ima potencijala u njemu.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, isko1807, OzmoodPinglewood, soe i 39 gostiju.