koji k lolpaulus je napisao/la:Pitari su fakat iznenadili , rade pravi posao , Rahman do 2021 , Tatar isto onaj mali Mujkic ,Pidro , Velkovski ce produzit , njima je akademija posla plodove izbacivat i nece im se izgleda ponavljat Duljevic i Saric , a Zeljo , fakat ja sve imaam osjecaj da ove silne malverzacije sa stadionom , za kojeg mi je drago da ima tupav jedan jos osim onog u Zenici mada su obecavali i jug i krovove , ko zna ocel ista od tog bit vise , mislim da su zbog tih ogromnih para se uvukli ljudi koji su iznutra unistili sportski dio jer nisu pojma imali
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
4.10.2009.
Rahmanovic odbio ponude UFC-a i Bellatora da ostane na koševu to je prava momcina.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A tacno ako i sutra bude press i nekog produze tacno su mangupi
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Aganspahic? Realy? Ja mislim da ni mati njegova ne moze reci da je dobar igrac iako joj je to obavezaStroj1946 je napisao/la:Nije ni jednom igraču svejedno presjediti polusezonu na tribinima ili biti 2,3 opcija. Pogotovo ako ima taj fajterski duh kao Rahmanović. Njemu svaka čast za potpis, sigurno je dobio dobar ugovor, ali klub treba uvijek da bude na prvom mjestu, što se nas tiče. Igrač dođe i ode, klub je najbitniji tu. Adukor i Velkoski nam još ostaju. Adukor ako potpiše, onda je to 50% riješena ekipa. Spominje se i Hare, i njegovo produženje bi bilo od velike koristi. Riješit se Pavlovića, Radovca, Lelića, Hodžića i Bekića. Dovest lijevog beka, za rotacije, eventualno i desnog ako onaj mazlum ode, ali akademci da imaju prednost, možda još jednog mladog napadača dovest. Ja bi onog Aganspahića iz Krupe, svakako je naš. Ima potencijala u njemu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Stroj brate, trebaju ti čale.Pantelija je napisao/la:Aganspahic? Realy? Ja mislim da ni mati njegova ne moze reci da je dobar igrac iako joj je to obavezaStroj1946 je napisao/la:Nije ni jednom igraču svejedno presjediti polusezonu na tribinima ili biti 2,3 opcija. Pogotovo ako ima taj fajterski duh kao Rahmanović. Njemu svaka čast za potpis, sigurno je dobio dobar ugovor, ali klub treba uvijek da bude na prvom mjestu, što se nas tiče. Igrač dođe i ode, klub je najbitniji tu. Adukor i Velkoski nam još ostaju. Adukor ako potpiše, onda je to 50% riješena ekipa. Spominje se i Hare, i njegovo produženje bi bilo od velike koristi. Riješit se Pavlovića, Radovca, Lelića, Hodžića i Bekića. Dovest lijevog beka, za rotacije, eventualno i desnog ako onaj mazlum ode, ali akademci da imaju prednost, možda još jednog mladog napadača dovest. Ja bi onog Aganspahića iz Krupe, svakako je naš. Ima potencijala u njemu.gluho i daleko bilo
-
belosevic28
- Kontakt:
Treba vratiti Plakala, al ne golmana, napadaca.
#pajel
#pajel
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma trolla ih brat tamo 100%.koalem je napisao/la:koji k lolpaulus je napisao/la:Pitari su fakat iznenadili , rade pravi posao , Rahman do 2021 , Tatar isto onaj mali Mujkic ,Pidro , Velkovski ce produzit , njima je akademija posla plodove izbacivat i nece im se izgleda ponavljat Duljevic i Saric , a Zeljo , fakat ja sve imaam osjecaj da ove silne malverzacije sa stadionom , za kojeg mi je drago da ima tupav jedan jos osim onog u Zenici mada su obecavali i jug i krovove , ko zna ocel ista od tog bit vise , mislim da su zbog tih ogromnih para se uvukli ljudi koji su iznutra unistili sportski dio jer nisu pojma imali
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Samo cu rec da su ga u Mladost DK zvali njihov DzekoPantelija je napisao/la:Aganspahic? Realy? Ja mislim da ni mati njegova ne moze reci da je dobar igrac iako joj je to obavezaStroj1946 je napisao/la:Nije ni jednom igraču svejedno presjediti polusezonu na tribinima ili biti 2,3 opcija. Pogotovo ako ima taj fajterski duh kao Rahmanović. Njemu svaka čast za potpis, sigurno je dobio dobar ugovor, ali klub treba uvijek da bude na prvom mjestu, što se nas tiče. Igrač dođe i ode, klub je najbitniji tu. Adukor i Velkoski nam još ostaju. Adukor ako potpiše, onda je to 50% riješena ekipa. Spominje se i Hare, i njegovo produženje bi bilo od velike koristi. Riješit se Pavlovića, Radovca, Lelića, Hodžića i Bekića. Dovest lijevog beka, za rotacije, eventualno i desnog ako onaj mazlum ode, ali akademci da imaju prednost, možda još jednog mladog napadača dovest. Ja bi onog Aganspahića iz Krupe, svakako je naš. Ima potencijala u njemu.gluho i daleko bilo
1946~
Izlet lik napravioskoroalen je napisao/la:Ma trolla ih brat tamo 100%.koalem je napisao/la:koji k lolpaulus je napisao/la:Pitari su fakat iznenadili , rade pravi posao , Rahman do 2021 , Tatar isto onaj mali Mujkic ,Pidro , Velkovski ce produzit , njima je akademija posla plodove izbacivat i nece im se izgleda ponavljat Duljevic i Saric , a Zeljo , fakat ja sve imaam osjecaj da ove silne malverzacije sa stadionom , za kojeg mi je drago da ima tupav jedan jos osim onog u Zenici mada su obecavali i jug i krovove , ko zna ocel ista od tog bit vise , mislim da su zbog tih ogromnih para se uvukli ljudi koji su iznutra unistili sportski dio jer nisu pojma imali
4.10.2009.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Koliko srece u danu koji se zavrsava. 20.12.2018 g. Praznik.Emir Hadzic dokaz da se moze i posteno u ovoj dragoj BiH.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Usporedbe radi, sumnjam da bi Faruk Ihtijarević mogao produžit Radovca ili Lelića.
FK Sarajevo
Sva sreca pa ova uorava na greskama uci,uboli su ko malo lad sa pojacanjimaBordoSarajevo je napisao/la:Usporedbe radi, sumnjam da bi Faruk Ihtijarević mogao produžit Radovca ili Lelića.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Gledam izvjestaje utakmica, pa Ahmet je dao zrinjskom 3 gola na Koševu, zeljeznicaru 2 gola na Koševu, pod bijelim brijegom izborio penal, na grbavici asistiro majstorski.
FK Sarajevo
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Bas bih volio da sutra produze Handzic , Dupovac i koji Akademac .BordoSarajevo je napisao/la:Gledam izvjestaje utakmica, pa Ahmet je dao zrinjskom 3 gola na Koševu, zeljeznicaru 2 gola na Koševu, pod bijelim brijegom izborio penal, na grbavici asistiro majstorski.
Ahmet je na proljece ''mrtav''. Ocekujem vecu minutazu za Handzica i najmanje jos 10 golova na njegovom kontu.Samozdravlje je napisao/la:Bas bih volio da sutra produze Handzic , Dupovac i koji Akademac .BordoSarajevo je napisao/la:Gledam izvjestaje utakmica, pa Ahmet je dao zrinjskom 3 gola na Koševu, zeljeznicaru 2 gola na Koševu, pod bijelim brijegom izborio penal, na grbavici asistiro majstorski.![]()
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-
belosevic28
- Kontakt:
Do NG svaki dan po jedan potpis pa da u kolektivni trans padnemo 
Imaju materijala: Handzic, Adukor, Velkoski, Sabanovic, Mustafic, Stanojevic, Crepulja, Dupovac, ostalo nek budu pojacanja :kaHva:
Imaju materijala: Handzic, Adukor, Velkoski, Sabanovic, Mustafic, Stanojevic, Crepulja, Dupovac, ostalo nek budu pojacanja :kaHva:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
I radovacbelosevic28 je napisao/la:Do NG svaki dan po jedan potpis pa da u kolektivni trans padnemo
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-
Samozdravlje
- Kontakt:
@beli brate moze li koji Akademac , Tita ti pa onda pobrojani nije problem.Za "ovo ostalo nek budu pojacanja" ti biraj.belosevic28 je napisao/la:Do NG svaki dan po jedan potpis pa da u kolektivni trans padnemo
-
Samozdravlje
- Kontakt:
blesav , a nije su*** . Moze .alenpitar je napisao/la:I radovacbelosevic28 je napisao/la:Do NG svaki dan po jedan potpis pa da u kolektivni trans padnemo
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa akademci vec imaju ugovor na 5 godina, tako da nema potrebe tu ista mijenjatSamozdravlje je napisao/la:@beli brate moze li koji Akademac , Tita ti pa onda pobrojani nije problem.Za "ovo ostalo nek budu pojacanja" ti biraj.belosevic28 je napisao/la:Do NG svaki dan po jedan potpis pa da u kolektivni trans padnemo
Imaju materijala: Handzic, Adukor, Velkoski, Sabanovic, Mustafic, Stanojevic, Crepulja, Dupovac, ostalo nek budu pojacanja :kaHva:20.12."18
1946~
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, SHZ82 i 38 gostiju.