Nekoliko nedosuđenih penala...Raonffa je napisao/la:A nakon 10-15 minuta, u igru je ušao Kodro umjesto povrijeđenog Lulića, bez bekova, bez lijevog krila, dobro smo i bod uzeli što ti kažešOsim13 je napisao/la:Dobro smo i bod uzeliDrape je napisao/la:Zadnji put protiv Grčke, 0 : 0 u Zenici
Al' opet koliko se sjećam, mi smo u toj tekmi bili bliže pobjedi, bilo je nekih stativa, dobrih odbrana grčkog golmana...
Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ne znam, ja se sjecam da su Grci pred kraj utakmice promasili zicer. Ocajna je utakmica bila pravo.Raonffa je napisao/la:A nakon 10-15 minuta, u igru je ušao Kodro umjesto povrijeđenog Lulića, bez bekova, bez lijevog krila, dobro smo i bod uzeli što ti kažešOsim13 je napisao/la:Dobro smo i bod uzeliDrape je napisao/la:Zadnji put protiv Grčke, 0 : 0 u Zenici
Al' opet koliko se sjećam, mi smo u toj tekmi bili bliže pobjedi, bilo je nekih stativa, dobrih odbrana grčkog golmana...
- LAZARUS2000
- Kontakt:
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne, mi svoju tekmu protiv talijana igramo na Olimpicu u Rimu. Potvrđeno!Goalgetter je napisao/la:Italija svoje utakmice u martu protiv Finske i Lichtensteina igra u Udinama i Parmi. Znaci mi bi mogli u Milano ili Torino, jer koliko znam ove vece utakmice u grupi su uvijek tu igrali.Ja se nadam San Siru.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jesi siguran? Odakle informacija ako smijem znatihz1987 je napisao/la:Ne, mi svoju tekmu protiv talijana igramo na Olimpicu u Rimu. Potvrđeno!Goalgetter je napisao/la:Italija svoje utakmice u martu protiv Finske i Lichtensteina igra u Udinama i Parmi. Znaci mi bi mogli u Milano ili Torino, jer koliko znam ove vece utakmice u grupi su uvijek tu igrali.Ja se nadam San Siru.
zvao sam druga koji zivi u italiji da se raspita o prodaji ulaznica i odmah mi rezervise za mec, i iz agencije u italiji su mu rekli da je po planu i programu da se igra na olimpicu u rimu i da ce prodaja biti objavljena.Goalgetter je napisao/la:Jesi siguran? Odakle informacija ako smijem znatihz1987 je napisao/la:Ne, mi svoju tekmu protiv talijana igramo na Olimpicu u Rimu. Potvrđeno!Goalgetter je napisao/la:Italija svoje utakmice u martu protiv Finske i Lichtensteina igra u Udinama i Parmi. Znaci mi bi mogli u Milano ili Torino, jer koliko znam ove vece utakmice u grupi su uvijek tu igrali.Ja se nadam San Siru.
pitao sam ga gdje ce biti online prodaja, i poslao mi je link i sliku.

- Goalgetter
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Goalgetter
- Kontakt:
Istina jeBhfanatik je napisao/la:Jel istina da se u Finskoj igra u Tampere?
Nadajmo se da cemo im u trecem mecu izvadit' kutnjak ...LAZARUS2000 je napisao/la: Drugi meč je bio vađenje zuba. Živi očaj
I to bukvalno.LAZARUS2000 je napisao/la: Drugi meč je bio vađenje zuba.
Moglo bi, a alter ego nek' ostane raditi ispiteMortemHz je napisao/la:Moglo bi se otići na ovo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uči sine bit ćeš prvi na birouRaonffa je napisao/la:Moglo bi, a alter ego nek' ostane raditi ispiteMortemHz je napisao/la:Moglo bi se otići na ovo.
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Goalgetter
- Kontakt:

Potvrda sa Finskog saveza da se igra u Tampere.
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, Beli98, bhfanatic14, boatenkk, Bosnjo22, cutura, DeeWa, delinjo, DjaniTarik, Doktorinho, eaglebvb09, Edincapitano, exampLe., farenhajt, FerdinandF, Goalgetter, Godfather, GrbavicaHrammm, guillermo, HalaMadrid, Halix131, HariTz, hljeb, HZbec, IgmanskiVukovi, Jabroni, JimmyPage, Kenozoik, Kizo886, komax, Lecler, legendarnadruga, marlostanf1eld, Marokanci58, MiranGlasnic, Nakata, napapijri1987, NazorUso, NerminFatic, omanovski, Paromlinac, PeppermintSA, Plavamamba, prisonbreak, resko1, rishovski, s4mke, SanaBosna, Sheyi, Shogun, signalidunapark, SWOT, THEC, Tracy3McGrady, ultrazonfa, unavita, Varta, visarionovich, Wilshere10 i 525 gostiju.