Ma ima njih jos Mashalah , na desetine , nadolaze .Bit ce i za izvozThrillerHz je napisao/la:Pa akademci vec imaju ugovor na 5 godina, tako da nema potrebe tu ista mijenjatSamozdravlje je napisao/la:@beli brate moze li koji Akademac , Tita ti pa onda pobrojani nije problem.Za "ovo ostalo nek budu pojacanja" ti biraj.belosevic28 je napisao/la:Do NG svaki dan po jedan potpis pa da u kolektivni trans padnemo
Imaju materijala: Handzic, Adukor, Velkoski, Sabanovic, Mustafic, Stanojevic, Crepulja, Dupovac, ostalo nek budu pojacanja :kaHva:20.12."18
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Onda bi njega nastavio forsirati još ovu polusezonu pa šta bude.Samozdravlje je napisao/la:Ma Halid je meni Tito. Mozda nije najkvalitetniji(a bit ce aBd jako dobar),ali imam osjecaj da ima srce kao Trebevic i muda kao bik. Ima Halid kvalitet ,pa 4 asistencije i 1 gol ,kao bek i to u prvoj sezoni.Ne smijemo zaboraviti asis. protiv Zelje. 19 mu je god. Nista se ne moze porediti sa Akademcima.MortemHz je napisao/la: Radije bi čekao da Halid proigra, Dušana se treba riješiti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
svi bi mi isto, osim HusaMortemHz je napisao/la:Onda bi njega nastavio forsirati još ovu polusezonu pa šta bude.Samozdravlje je napisao/la:Ma Halid je meni Tito. Mozda nije najkvalitetniji(a bit ce aBd jako dobar),ali imam osjecaj da ima srce kao Trebevic i muda kao bik. Ima Halid kvalitet ,pa 4 asistencije i 1 gol ,kao bek i to u prvoj sezoni.Ne smijemo zaboraviti asis. protiv Zelje. 19 mu je god. Nista se ne moze porediti sa Akademcima.MortemHz je napisao/la: Radije bi čekao da Halid proigra, Dušana se treba riješiti.
on kad gleda Hebu ovo vidi

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kako ga navijaci vide

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HahahahahaPantelija je napisao/la:Kako ga navijaci vide
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
I ja gotivim tog lika iz Bog zna kojeg razloga
Hebiba za kapitena
Hebiba za kapitena
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Znači nisam jedini.alacious je napisao/la:I ja gotivim tog lika iz Bog zna kojeg razloga![]()
Hebiba za kapitena
Svi u napad jedan je Hebib!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Koliko je hebiba toliko ima asistencijaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Znači nisam jedini.alacious je napisao/la:I ja gotivim tog lika iz Bog zna kojeg razloga![]()
Hebiba za kapitenaIznerviram se kad promaši 100%-tnu priliku, al' opet ga gotivim, a još kad sam vidio kakva je legenda na klupskom yt kanalu sve mi je bilo jasno!
Svi u napad jedan je Hebib!
I meni nekada ide na zivce sa promasajima ali odradi on dobrog posla, po desnoj strani. Treba realan biti.MortemHz je napisao/la:HahahahahaPantelija je napisao/la:Kako ga navijaci vide
Ma dje ba dobar. Lik propuh teski na beku, jer nije za beka. Jedino kad igra krilo, tu je 50% bolji i korisniji. Nazad, gluho i daleko bilo...
a na krilu imas 3 bolja od njega tako da mu je realnost klupa... aliStroj1946 je napisao/la:Ma dje ba dobar. Lik propuh teski na beku, jer nije za beka. Jedino kad igra krilo, tu je 50% bolji i korisniji. Nazad, gluho i daleko bilo...
Dobar je maliPantelija je napisao/la:Aganspahic? Realy? Ja mislim da ni mati njegova ne moze reci da je dobar igrac iako joj je to obavezaStroj1946 je napisao/la:Nije ni jednom igraču svejedno presjediti polusezonu na tribinima ili biti 2,3 opcija. Pogotovo ako ima taj fajterski duh kao Rahmanović. Njemu svaka čast za potpis, sigurno je dobio dobar ugovor, ali klub treba uvijek da bude na prvom mjestu, što se nas tiče. Igrač dođe i ode, klub je najbitniji tu. Adukor i Velkoski nam još ostaju. Adukor ako potpiše, onda je to 50% riješena ekipa. Spominje se i Hare, i njegovo produženje bi bilo od velike koristi. Riješit se Pavlovića, Radovca, Lelića, Hodžića i Bekića. Dovest lijevog beka, za rotacije, eventualno i desnog ako onaj mazlum ode, ali akademci da imaju prednost, možda još jednog mladog napadača dovest. Ja bi onog Aganspahića iz Krupe, svakako je naš. Ima potencijala u njemu.gluho i daleko bilo
@Beli ne rise
Vjerum mi da je los. To se vidjelo kada je izlazio iz akademije.
Jednostavno nema motoriku za fusbal, moze igrati po klubovima tipa radnik, vitez i sl.
U akademiji ima par momaka koji mogu uci u vrh napada, posebno ono desno krilo koje je prekomandovano u napad, robusan, brz, strasan tehnicki
Jednostavno nema motoriku za fusbal, moze igrati po klubovima tipa radnik, vitez i sl.
U akademiji ima par momaka koji mogu uci u vrh napada, posebno ono desno krilo koje je prekomandovano u napad, robusan, brz, strasan tehnicki
Hajde Nermine nagovori lazne da te puste u Koreju i da uzmu 150.000 eura. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Hajde Nermine nagovori lazne da te puste u Koreju i da uzmu 150.000 eura.
Brat si hahahaha
Uh kako bi ih to sjebalo
Dobro ja vise gotivim napadace kao Ahmetovic, visoke, jake, dobre u skoku. "Tanjirdzije"Pantelija je napisao/la:Vjerum mi da je los. To se vidjelo kada je izlazio iz akademije.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Znatel' vi koliko se penala moze kupit za te pare?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ja bih volio kad bi uspjeli Milana Đurića dovesti. Bio bi pravo osvježenje našeg prvenstva, visok, korpulentan, mislim da bi se snašao, Hebibović bi ga pitao visokim loptama. 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trenutno korisnika/ca: mnon46, nedimmmm1337 i 63 gosta.