FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma nama dodatni napadač ne treba, tu smo odlično popunjeni, Ahmetović, Handžić, Velkoski, čak i Rahman često bude zadnji igrač i istureniji u nekim situacija od Ahmeta.
Pokušati dovesti desnog beka, baš kvalitetnog, ne mora bit dug ugovor jer od sljedece sezone treba forsirat Šabanovića.
Pokušati dovesti desnog beka, baš kvalitetnog, ne mora bit dug ugovor jer od sljedece sezone treba forsirat Šabanovića.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Primjetih, kad smo igrali bez Crepulje imali smo perioda u igri gdje nas protivnik stisne i drzi duze loptu, preuzmu incijativu, istina nisu to dugi periodi. A kad god je Crepulja bio na terenu, od prve do zadnje minute smo imali incijativu i ni u jednom trenutku protivnik nije mogao prezeti sredinu i incijativu. Ovaj momak samo da ga povrede zaobiđu na proljeće i bit će naš glavni igrač.
FK Sarajevo
- Orangina85
- Kontakt:
Mi smo stabilizovali igru i sredinu terena sa Crepuljom, jako bitan igrac je postao i vjerujem da ce na proljece biti jos bolji.
Nije samo on problem, sto se tice odbrane svi ispadaju, kada protivnik salje loptu iza ledja stoperima. To nam je glavna boljka a to je sve zbog stila igre koji Hus preferira. Odbrana nam igra visoko, pa kada protivnik ima previse brza krila, onda je to problem za nas. Mislim, kada bi se to nekako rijesilo, bili bi NATO.Stroj1946 je napisao/la:Ma dje ba dobar. Lik propuh teski na beku, jer nije za beka. Jedino kad igra krilo, tu je 50% bolji i korisniji. Nazad, gluho i daleko bilo...
sve istoPantelija je napisao/la:Kako ga navijaci vide

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ne bi se trijeznio heftuKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja bih volio kad bi uspjeli Milana Đurića dovesti. Bio bi pravo osvježenje našeg prvenstva, visok, korpulentan, mislim da bi se snašao, Hebibović bi ga pitao visokim loptama.
na obrvu bi ga gađo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prvi put bi njegovi centarsutevi imali smislaDenchi je napisao/la:ne bi se trijeznio heftuKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja bih volio kad bi uspjeli Milana Đurića dovesti. Bio bi pravo osvježenje našeg prvenstva, visok, korpulentan, mislim da bi se snašao, Hebibović bi ga pitao visokim loptama.![]()
![]()
samo morali bi Bekića stavit na beka, taman one njegove preko gola lopte
za Đurića
![]()
na obrvu bi ga gađo![]()
Jakovljević ide jer su Tomu Barbarića već zvali, evo ima članak i za Lastu i Bagginsa imaju ponude, niko od njih nije produžio ugovor, još Filipovića da neko zaganja i idemo na proljeće po...miky_hz je napisao/la:Hajde Nermine nagovori lazne da te puste u Koreju i da uzmu 150.000 eura.

Denchi je napisao/la:Jakovljević ide jer su Tomu Barbarića već zvali, evo ima članak i za Lastu i Bagginsa imaju ponude, niko od njih nije produžio ugovor, još Filipovića da neko zaganja i idemo na proljeće po...miky_hz je napisao/la:Hajde Nermine nagovori lazne da te puste u Koreju i da uzmu 150.000 eura.
![]()
Nek' svi ostanu, i dalje će biti yebani
Sarajevo u napadu, 3 na 1Denchi je napisao/la:sve istoPantelija je napisao/la:Kako ga navijaci vide
visina, šut i onaj pogled u kameru
![]()

LOPTA DO HEBIBOVIĆAAAAAAA

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
ako odu, s đecom ćemo ih tući, i lištica ih preskače na tabeli...a možda i Baka digne sidro kad vidi da nema čim...alacious je napisao/la:
Nek' svi ostanu, i dalje će biti yebani
Mi sada treba formirati ekipu za Evropu, zato ako se zimus, na tržištu pojavi dobar igrač, kojeg možemo angažovati, ne treba razmišljati. Konkurencija ćini čudo. Bilo bi dobro da eventualna pojačanja možemo uigravati 7-8 mijeseci, prije nastupa u Lizi prvaka. U 2019 moramo Mortemu ispuniti snove
Da upozna bolje fudbalsku materijuEsport je napisao/la:U 2019 moramo Mortemu ispuniti snove
-
belosevic28
- Kontakt:
12 sati a niko nije produzio?! Uprava napolje, Hadzicu odlazi!
Zna li se sastav za Hasetov memorijal? Negdje sam citao mi i kone u bajjacem sastavu.
Zna li se sastav za Hasetov memorijal? Negdje sam citao mi i kone u bajjacem sastavu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja vjerujem.Esport je napisao/la:Mi sada treba formirati ekipu za Evropu, zato ako se zimus, na tržištu pojavi dobar igrač, kojeg možemo angažovati, ne treba razmišljati. Konkurencija ćini čudo. Bilo bi dobro da eventualna pojačanja možemo uigravati 7-8 mijeseci, prije nastupa u Lizi prvaka. U 2019 moramo Mortemu ispuniti snove
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Petorica su sigurna - Hodžić, Almir, Radovac, Lelić i Pavlović.belosevic28 je napisao/la:12 sati a niko nije produzio?! Uprava napolje, Hadzicu odlazi!
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 21 dec 2018, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Milionski transfer: Nihad Mujakić od januara član Kortrijka, ali na Koševu ostaje do ljeta
Sve dogovoreno, čeka se službena potvrda!
Aktuelni lider premijerligaške karavane, FK Sarajevo, dogovorio je transfer mladog reprezentativca naše zemlje i jednog od najboljih odbrambenih igrača Premijer lige Nihada Mujakića.
Naime, kako SportSport.ba saznaje Mujakić će od januara službeno postati fudbaler belgijskog Kortrijka s tim što će na Koševu ostati na posudbi do kraja sezone, a Sarajevo će na ime obeštećenja inkasirati za naše uslove sjajnih dva miliona konvertibilnih maraka.
Posljednjih dana s obzirom na izvanredne igre u nedavno završenom prvom dijelu sezone, mnogo se špekulisalo o Mujakićevom odlasku. Čak se i u inostranim medijima ovaj izdanak Akademije FK Sarajevo i mladi reprezentativac naše zemlje povezivao sa brojnim klubovima.
No, kako SportSport.ba saznaje došao je i kraj tim špekulacijama, odnosno FK Sarajevo je dogovorilo sa Kortrijkom Mujakićev transfer koji će za nekoliko dana biti i službeno potvrđen.
Na ime obeštećenja Sarajevo će, neslužbeno saznajemo, inkasirati dva miliona KM uz određeni procenat od eventualnog narednog transfera, a iz agilnog rukovodstva premijerligaša s Koševa uspjeli su isposlovati i Mujakićev ostanak na posudbi do kraja sezone što je svakako sjajna vijest za navijače Bordo kluba.
Kada se ozvaniči, biće to drugi najveći izlazni transfer u istoriji iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, a s obzirom koliko pažnje u posljednje vrijeme u Sarajevu poklanjaju vlastitom igračkom kadru odnosno Akademiji, ne treba čuditi što se mladi igrači Bordo tima sve više nalaze na raduru evropskih klubova.
Sve dogovoreno, čeka se službena potvrda!
Aktuelni lider premijerligaške karavane, FK Sarajevo, dogovorio je transfer mladog reprezentativca naše zemlje i jednog od najboljih odbrambenih igrača Premijer lige Nihada Mujakića.
Naime, kako SportSport.ba saznaje Mujakić će od januara službeno postati fudbaler belgijskog Kortrijka s tim što će na Koševu ostati na posudbi do kraja sezone, a Sarajevo će na ime obeštećenja inkasirati za naše uslove sjajnih dva miliona konvertibilnih maraka.
Posljednjih dana s obzirom na izvanredne igre u nedavno završenom prvom dijelu sezone, mnogo se špekulisalo o Mujakićevom odlasku. Čak se i u inostranim medijima ovaj izdanak Akademije FK Sarajevo i mladi reprezentativac naše zemlje povezivao sa brojnim klubovima.
No, kako SportSport.ba saznaje došao je i kraj tim špekulacijama, odnosno FK Sarajevo je dogovorilo sa Kortrijkom Mujakićev transfer koji će za nekoliko dana biti i službeno potvrđen.
Na ime obeštećenja Sarajevo će, neslužbeno saznajemo, inkasirati dva miliona KM uz određeni procenat od eventualnog narednog transfera, a iz agilnog rukovodstva premijerligaša s Koševa uspjeli su isposlovati i Mujakićev ostanak na posudbi do kraja sezone što je svakako sjajna vijest za navijače Bordo kluba.
Kada se ozvaniči, biće to drugi najveći izlazni transfer u istoriji iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, a s obzirom koliko pažnje u posljednje vrijeme u Sarajevu poklanjaju vlastitom igračkom kadru odnosno Akademiji, ne treba čuditi što se mladi igrači Bordo tima sve više nalaze na raduru evropskih klubova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2,000,000 KM 
Hajde Sinisaa
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odličan posao, svaka čast. Dva miliona KM plus ostaje do ljeta, plus procenat od sljedećeg transfera a Mujakić je zvijer pa će nam opet donijeti slične pare, ubjeđen sam.
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.