Mi sa tim param mozemo nastaviti funkcionisati besprijekorno, produziti ove tipa Rahman i sl. Sta ces vise?
Uz to Kurdic kuca na vrata, Dupe je tu, Sofranac isto..sad mozes i dovesti nekog potencijala. Sve se otvara kad imas solde
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da, to je najbolja stvar u ovome svemu.Memara je napisao/la:Za razliku od transfera Cimirota, ovog puta sve pare idu klubu.
Ova slika nek sluzi kao primjer i opomena raznim "suarezima" i umisljenim zvijezdicama koje misle da se do uspjeha dolazi lako i preko noci!!!
01.08.2018Zukanovic je napisao/la:
Mujakic ima 20 godina i 5 ugovora .najbolji igrac lige. sta hocete ? kod nas igraci bez nastupa ode za neki 200-300.000 € . ako Sarajevo uradi svoj posao kako treba mali nece ispod 1 Mio € napustiti Sarajevo.
FrancescoTotti je napisao/la:Ova slika nek sluzi kao primjer i opomena raznim "suarezima" i umisljenim zvijezdicama koje misle da se do uspjeha dolazi lako i preko noci!!!
Ova slika nek sluzi kao inspiracija svim akademcima koji su trenutno u akademiji i sanjaju da jednog dana postanu veliki igraci!
Nek sluzi kao primjer !!!
NIHADE PONOSU NAS!
Da obadvojicu su nas napali,ja sam odmah rekao da ga neće pustiti ispod 2 mil mada iskreno sam se nadao i većoj cifri.zagor1987 je napisao/la:Sta sam rekao strucnjacima koji su 500 hiljada spominjali da je to smijesno,ovo je max sto ce neko dat za igraca iz nase lige