Nadam se da u struci ne misle kao ti nego ce akademca Nihada zamjenit s novim akademcem za kojeg smatraju da zasluzuje priliku!belosevic28 je napisao/la:Bilo je ocekivano da Nihad ide na ljeto. Nista novo osim podatka da ide za vecu cifru od one koja se ovdje lupetala. Svaka cast upravi, na ljeto ima mnogo slobodnih stopera. Jedan od njih je i ovdje pominjani Sanicanin.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
belosevic28
- Kontakt:
Ako pratis Akademiju znas da nema STOPERA koji moze odma uskociti u prvih 11 umjesto Nihada. S druge strane imas par akademaca koji konkurisu ali na drugim pozicijama.FrancescoTotti je napisao/la:Nadam se da u struci ne misle kao ti nego ce akademca Nihada zamjenit s novim akademcem za kojeg smatraju da zasluzuje priliku!belosevic28 je napisao/la:Bilo je ocekivano da Nihad ide na ljeto. Nista novo osim podatka da ide za vecu cifru od one koja se ovdje lupetala. Svaka cast upravi, na ljeto ima mnogo slobodnih stopera. Jedan od njih je i ovdje pominjani Sanicanin.
Zivimo u zabludi ako mislimo da cemo svakog prodatog akademca zamijeniti bas akademcom. A da redovno akademce treba uvoditi to stoji...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pa ako nema kvalitetan stoper u akad3miji, ne mozes na siluFrancescoTotti je napisao/la:Nadam se da u struci ne misle kao ti nego ce akademca Nihada zamjenit s novim akademcem za kojeg smatraju da zasluzuje priliku!belosevic28 je napisao/la:Bilo je ocekivano da Nihad ide na ljeto. Nista novo osim podatka da ide za vecu cifru od one koja se ovdje lupetala. Svaka cast upravi, na ljeto ima mnogo slobodnih stopera. Jedan od njih je i ovdje pominjani Sanicanin.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Orangina85
- Kontakt:
Ja bih dao Kurdicu sansu...ovo sto je igrao nije igrao stopera sto mu jeste pozicija.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Koliko znam Kurdiceva primarna pozicija je stoper i vec je u prvom timu. Nije nikad dobio sansu kao Nihad vec je uglavnm dobijao na kapaljku minute na poziciji zadnjeg veznog.
I opet kazem, ako struka misli da neko od nasih to moze iznijet bilo bi ekstra, ako ne onda neka se trazi novi stoper
I opet kazem, ako struka misli da neko od nasih to moze iznijet bilo bi ekstra, ako ne onda neka se trazi novi stoper
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
belosevic28
- Kontakt:
Panto isto to kazem. S druge strane npr. odlazak Adukora popunos akademcom...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ove sezone smo pravo otkrovljenje doživjeli sa defanzivnom linijom. Ovo naprijed su sve "stranci".Pantelija je napisao/la:Pa ako nema kvalitetan stoper u akad3miji, ne mozes na siluFrancescoTotti je napisao/la:Nadam se da u struci ne misle kao ti nego ce akademca Nihada zamjenit s novim akademcem za kojeg smatraju da zasluzuje priliku!belosevic28 je napisao/la:Bilo je ocekivano da Nihad ide na ljeto. Nista novo osim podatka da ide za vecu cifru od one koja se ovdje lupetala. Svaka cast upravi, na ljeto ima mnogo slobodnih stopera. Jedan od njih je i ovdje pominjani Sanicanin.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sjeti se kad je Mujakic pripojen ekipi, jos je bio Marko tu... samo sto imas razlicit stepen individualnog napretka kod juniora, nije Kurdic jos tu na nivou , moguce da bude do ljeta, zavisi od proljeca, sad tek ce imat prve pripreme...kao I dosta ostalih Akademaca...neovisno nam treba 4ti stoper, sad ko ce igrati je do situacije, protivnika, forme...ja bih rekao da je Mustafic najblizi nekom znacajnom napretku I Sabanovic...trenutno...FrancescoTotti je napisao/la:Koliko znam Kurdiceva primarna pozicija je stoper i vec je u prvom timu. Nije nikad dobio sansu kao Nihad vec je uglavnm dobijao na kapaljku minute na poziciji zadnjeg veznog.
Mujakic je odmah djelovao kao ozbiljan igrac, po meni je I bolji od Marka...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
michplatini
- Kontakt:
Nazalost,mislim da smo kvotu kvalitetnih stopera ispucali sa Mujakicem i Sadikuom,nema u nadolazecim generacijama ni blizu tog potencijala.belosevic28 je napisao/la:Ako pratis Akademiju znas da nema STOPERA koji moze odma uskociti u prvih 11 umjesto Nihada. S druge strane imas par akademaca koji konkurisu ali na drugim pozicijama.FrancescoTotti je napisao/la:Nadam se da u struci ne misle kao ti nego ce akademca Nihada zamjenit s novim akademcem za kojeg smatraju da zasluzuje priliku!belosevic28 je napisao/la:Bilo je ocekivano da Nihad ide na ljeto. Nista novo osim podatka da ide za vecu cifru od one koja se ovdje lupetala. Svaka cast upravi, na ljeto ima mnogo slobodnih stopera. Jedan od njih je i ovdje pominjani Sanicanin.
Zivimo u zabludi ako mislimo da cemo svakog prodatog akademca zamijeniti bas akademcom. A da redovno akademce treba uvoditi to stoji...
Kad smo igrali finale protiv Partizana,meni se svidio neki Bašić mislim da se tako prezivao.Momak povisok,korpulentan,baš stoper.Bas bi volio znati sta je snjim.
Mislim da se može probati sa Kurdićem na stoperu,ne kažem da je novi Nihad,ali vremenom bi on mogao biti dobar na toj poziciji...Možda nisam u pravu,ali on sve sto je igrao,igrao je na poziciji koja ipak nije njegova i vjerujem da bi od njega mogao biti dobar stoper
Hamza Bešić (2000). Potpisao na 5 godina.amypitar je napisao/la:Kad smo igrali finale protiv Partizana,meni se svidio neki Bašić mislim da se tako prezivao.Momak povisok,korpulentan,baš stoper.Bas bi volio znati sta je snjim.
-
michplatini
- Kontakt:
Ne igra od tog turnira u junu,i pitanje kad ce poceti,za igraca u njegovim godinama kad je trebao najvise da se razvija to je mnogo .Sad je i previse korpulentan i mislim da je on jos daleko od takmicarske ekipe juniorske a o prvom timu nema smisla ni pricati.Memara je napisao/la:Hamza Bešić (2000). Potpisao na 5 godina.amypitar je napisao/la:Kad smo igrali finale protiv Partizana,meni se svidio neki Bašić mislim da se tako prezivao.Momak povisok,korpulentan,baš stoper.Bas bi volio znati sta je snjim.
Mislim da Kurdic ima kvalitete koji se mogu iskoristiti na stoperu a sad za koji je to nivo tesko je reci.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Iz tebe govori navijac,koji bi odmah sad sve , sve.Sve to stoji , ali neko je morao platiti 3 g. ugovora za Rahmanovica i Tatara.ABd doci ce i vrijeme kad cemo se moci cijenkati i qrciti , sto da ne. Samo titula i ovaj put i bit ces zadovoljan,ali koliko vidim tebi je samo nebo granica.Nista lose nisam mislio.ledesma je napisao/la:Godinama se mucili na stoperskoj poziciji, i olahko pustismo zvjerku.. hmmm
.. sta li cemo mi vidjeti od tih para, mogla bi biti magla opet
Po meni je jos rano da ide, ipak ugpvor od 5 godinam ima
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ljudi budite realni, ne moze svake godine izlaziti po 4 5 akademaca i to da budu kvalitet za prvi tim. To je prosto nemoguce znaci. Vidite barselonu (mozda neuporedivo) ali sjecate li se kojeg su zadnjeg igraca izbacili ? Ni ja jer su ljudi napravili u 10ak godina 4 5 vrhunskih igraca i evo sad opet cekaju novog Mesija. Tako da i mi moramo ipak malo sacekati da iskoci neki novi Mujakic i slicni. A do tada od ovih paara dati finu platu nekom dobrom stoperu..
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Izvini u njihovo ime . Imas li jos jarana medju Akademcima ?Vanja8 je napisao/la:Jesam li vas nesto slagao kad sam vam onda jos napisao ,da ce Nihad ostati do ljeta jer je to njegova želja i želja kluba...
jesam li vas slagao kad sam vam rekao da nije tacan onaj iznos od 300 000 e sto su bili napisali...
A pojedinci su me i vrijedjali i svasta pisali...Mada sam vam fino rekao da ce biti ubrzo objavljeno
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Znači 1.000.000€ za Mujakića dobijamo?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ma nema se meni ko šta izvinjavati,Bordo bolest je takva,pa i sam sam obolio od nje...Samozdravlje je napisao/la:Izvini u njihovo ime . Imas li jos jarana medju Akademcima ?Vanja8 je napisao/la:Jesam li vas nesto slagao kad sam vam onda jos napisao ,da ce Nihad ostati do ljeta jer je to njegova želja i želja kluba...
jesam li vas slagao kad sam vam rekao da nije tacan onaj iznos od 300 000 e sto su bili napisali...
A pojedinci su me i vrijedjali i svasta pisali...Mada sam vam fino rekao da ce biti ubrzo objavljeno
Vidi kada budem za nekog ovdje objavio bice to samo sigurna vijest kao i za Nihada,sva nagadjanja,spekulacije,želje ja necu ovdje objaviti,samo ono za sta budem dobio potvrdu da je zavrseno,a nebude odmah za objavu,sve ono sto ce brzo ici u javnost nemam potrebu objavljivati ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ili 1,100,000€, vidjet ćemo kad bude zvanično.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Znači 1.000.000€ za Mujakića dobijamo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma namjerno te ometaju mladicu , imas preca posla. vrati se kasnije .Benkara21 je napisao/la:Okej Ahmet i Krle. Haris star?Zukanovic je napisao/la:Krste, Ahmetovic i Haris ne idu gore. godine su to i treba da budemo realni.
01.08.2018Zukanovic je napisao/la:
Mujakic ima 20 godina i 5 ugovora .najbolji igrac lige. sta hocete ? kod nas igraci bez nastupa ode za neki 200-300.000 € . ako Sarajevo uradi svoj posao kako treba mali nece ispod 1 Mio € napustiti Sarajevo.
Kad su botovi rekli ja ne znam sta radim
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, boki86, fera, misstianopenaldo i 26 gostiju.