FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 21 dec 2018, 18:38

Gledali neko emisiju na hajatu. Mujakic i voditelj, grudvama gadjaju sliku sudije Bjelice. Naravno , Mujakic je izvadio iz dzepa. Lud je ko' struja. :rol:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 dec 2018, 18:38

Evo svi su izgledi da će Bilbija napustiti jedinog nam konkurenta za titulu, ima više ponuda i ide mu se, vala za njeg zadnji voz i logičan potez. Ista im je situacija i sa Todorovićem kojem ističe ugovor na kraju sezone i postoje dobre šanse da ih i on u ovoj pauzi napusti. Isto tako kod njih je čistka, idu raskidi ugovora jer su pretrpali igrački kadar i valja to sve plaćati pa će im širina, vjerovatno, biti "uža" na proljeće. Ako ih napuste ova dva igrača teško da će naći adekvatne zamjene obzirom na statistiku i doprinos ova dva igrača što bi za nas bio veliki plus u pohodu ka titulu.

Baš smo u dobroj situaciji fala Bogu, situacija stabilna, sistem uspostavljen i sistemski se radi, ono što je bilo "nemoguće" prije godinu sada postaje polako moguće i sa ovim radom možemo samo napredovati, evo me ko Kusturica :D :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 dec 2018, 18:46

Pitar6785 je napisao/la:Vidim da su svi zadovoljni sa 1 m € ostete za Nihada, meni to zvuci na neki nacin ribogoiliste za tana i njegove propale klubove.
Sta hocu da kazem jeste da on gleda da razjebe tim koji ce igrat u lp da bi dao najboljeg igraca ekipi koja je 9-10 na tabeli i koja nikad nece ni vidjet evropu a ne igrat.
Drugo kofu milion € pa on bi to trebo dat svakako a eventualna prodaja Nihada nekom drugom timu koji se takmici u 5 najbolji liga ili nekoj ekipi koja igra euro takmicenja svake godine.
Nebi imao nista i da ga je odve u cardif a kortiji ja vjerujem da bi mi korti otresli u belgi sad. Nezaboravite da smo mi bili ravnopravan takmac protiv genka uzbacili smo ih.
Ovo meni izgleda vise free transfer. Al za Nihada jeste bolje radi terena i para.
Jedino stvar koja moze bit mali plus jeste da kad se pregovara sa nekim igracima pa i akademcima lakseces ih navuc da podpisu zanas jer imamo tim u belgi koji nase najbolje igrace uzima odnosno privodi za dz.
Moje misljenje
-Pasa moj ,tebi casa uvijek poluprazna(nisi uvijek bio takav). Da nije bilo Amidze mi bi bili ispod Veleza.
-Kad bi mi imali priliku da dovedemo Kovacevica(BL)Pidru(Bugojno)Resica(Zivinice)...Mislis da bi to mogli u Vogosci,Semizovcu ili Kosevu imati uslove za razvoj Akademaca.
-Nama su prihodi 3 mil.KM , a rashodi 6mil.KM (orjentaciono)
-Sta bi dali navijaci Zelje da su u ovoj situaciji , cjelokupnoj .Produziti Tatara(a ima ugovor do 2020)Rahmanovica(2021),pa ne mozes to klikerima
-Da i ja bio sretan da mozemo bez Tana , ali budi malo realan.Komsije bi pjevale da smo se ugasili(tek bi ih tad gurali),a mogli smo.
-Korak po korak , konacno smo na pravom putu.Gdje je granica?Ako ovako nastavimo ,za godinu-dvije mogli bi biti bas ponosni.
-Mozda bi dosao neko drugi da nije Tan , ali nije se bas pretrglo u kupovini uloga , a moglo se .Hocu reci bilo je vremena,nije bilo zainteresovanih.
-Gotivim Te i ja bih volio da su tu Cimirot i Dulja.Nastavimo li ovako bit ce sve ok.Premda mi se cini da ces opet naci dlaku :urnebes: :urnebes:
-Razumijem , Tvoja ljubav je velika,hajd da priznam mozda veca od moje ljubavi prema FKS. :thumbup: :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 dec 2018, 18:55

BordoSarajevo je napisao/la:Kakvu sliku su izrovili na sport 1 u vezi Mujakića :tokralju: :tokralju: na mobitelu sam, ne mogu je zakačiti ovdje.
Sad igra protiv Okica i Todorovica . Sretno Nihadu momcini , da ga dragi Bog sacuva od povreda i bit ce on nas ponos.ABd na Otoku,Cardif sto ne :bih:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 dec 2018, 19:02

Orangina85 je napisao/la:Ja bih dao Kurdicu sansu...ovo sto je igrao nije igrao stopera sto mu jeste pozicija.
Pa ja . Samo @skoroalen ne da , a pita se. :urnebes: Do juna jos 6,5 mjeseci ,ko zna mozda i proigra Kurdic.Ono sto Akademcima ne nedostaje je samouvjerenost i odlucnost da uspiju. Vidi se na njima da su sa fudbalom na ti.Savladali ono sto treba da se savlada u OP.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 dec 2018, 19:04

robertkosar je napisao/la:Då Je Radovca kako prodat i pola cijene ko Nihada bili bi nå konju :mrgreen:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Malo pises ,ali u sridu pogadjas,da nas relaksiras.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 dec 2018, 19:16

fks74 je napisao/la:Gledali neko emisiju na hajatu. Mujakic i voditelj, grudvama gadjaju sliku sudije Bjelice. Naravno , Mujakic je izvadio iz dzepa. Lud je ko' struja. :rol:
Zakašlja se Mujakić pita ga voditelj "jesil se to nahladio", kaže on "prošo neki dan kraj grbavice pa se nahladio, -15" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FK Sarajevo

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 dec 2018, 19:24

Jedna bitna stavka da mi nemamo dugove,dok drugima svaki mjesec stize rata iz porezne plus sto gomilaju ostale dugove

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 dec 2018, 19:45

Ode Nermin prcim mu Tamaru.
“Dobili smo ne jednu, nego više ponuda za Nemanju i zajedno s njim ćemo da ih izvažemo i odaberemo najbolju. Njegova želja je da ide u inostranstvo i mi to poštujemo. Ponude za Bilbiju su stigle iz Kine, Južne Koreje i Turske”, rekao je Šulenta u razgovoru za Mondo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 dec 2018, 20:16

miky_hz je napisao/la:Ode Nermin prcim mu Tamaru.
“Dobili smo ne jednu, nego više ponuda za Nemanju i zajedno s njim ćemo da ih izvažemo i odaberemo najbolju. Njegova želja je da ide u inostranstvo i mi to poštujemo. Ponude za Bilbiju su stigle iz Kine, Južne Koreje i Turske”, rekao je Šulenta u razgovoru za Mondo.
Nekidee, svi nekiduu

:zviz: :zviz:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 dec 2018, 20:22

Pitar6785 je napisao/la:Vidim da su svi zadovoljni sa 1 m € ostete za Nihada, meni to zvuci na neki nacin ribogoiliste za tana i njegove propale klubove.

Sta hocu da kazem jeste da on gleda da razjebe tim koji ce igrat u lp da bi dao najboljeg igraca ekipi koja je 9-10 na tabeli i koja nikad nece ni vidjet evropu a ne igrat.

Drugo kofu milion € pa on bi to trebo dat svakako a eventualna prodaja Nihada nekom drugom timu koji se takmici u 5 najbolji liga ili nekoj ekipi koja igra euro takmicenja svake godine.

Nebi imao nista i da ga je odve u cardif a kortiji ja vjerujem da bi mi korti otresli u belgi sad. Nezaboravite da smo mi bili ravnopravan takmac protiv genka uzbacili smo ih.

Ovo meni izgleda vise free transfer. Al za Nihada jeste bolje radi terena i para.

Jedino stvar koja moze bit mali plus jeste da kad se pregovara sa nekim igracima pa i akademcima lakseces ih navuc da podpisu zanas jer imamo tim u belgi koji nase najbolje igrace uzima odnosno privodi za dz.

Moje misljenje
Nije tacno najmanje mi mjenjamo ekipu

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 21 dec 2018, 20:24

U cardiff moze samo reprezentativac redovni otici kao svaki drugi klub na otoku, radna dozvola zajebana posebno za nas van eu, a jos vise brexitom...ne provaljujte se...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 dec 2018, 20:29

Njih je zrinjski zayebo oko transfera ljetos još. Tad su svi htjeli ići. Nego oni tražili obeštećenja veća, i propalo im sve. Zato su oni igrali loše i igraju. Hoće ljudi da idu, oni ih nazor zadržali. Ovo je dobro, valja naći zamjene i pitanje hoće li se uklopiti. Tu nam je šansa da se odvojimo još više.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 dec 2018, 20:46

Stroj1946 je napisao/la:Njih je zrinjski zayebo oko transfera ljetos još. Tad su svi htjeli ići. Nego oni tražili obeštećenja veća, i propalo im sve. Zato su oni igrali loše i igraju. Hoće ljudi da idu, oni ih nazor zadržali. Ovo je dobro, valja naći zamjene i pitanje hoće li se uklopiti. Tu nam je šansa da se odvojimo još više.
Na zimu ne mozes naci zamjene , mozes naci dopunu ekipi , pojacati konkurencijju ali da nadjes 3-4 pojacanja, nema teorije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 dec 2018, 20:49

fks74 je napisao/la:Gledali neko emisiju na hajatu. Mujakic i voditelj, grudvama gadjaju sliku sudije Bjelice. Naravno , Mujakic je izvadio iz dzepa. Lud je ko' struja. :rol:
Sjajan momak Nihad , vidi se da je lijepo odgojen,cestitam mu i roditeljima. Kritika toncu Hayata ,vjerovatno za Zelju navija ,jedva cujes od instrumentale sta pricaju. Ipak lijepo.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 dec 2018, 20:59

Pantelija je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Njih je zrinjski zayebo oko transfera ljetos još. Tad su svi htjeli ići. Nego oni tražili obeštećenja veća, i propalo im sve. Zato su oni igrali loše i igraju. Hoće ljudi da idu, oni ih nazor zadržali. Ovo je dobro, valja naći zamjene i pitanje hoće li se uklopiti. Tu nam je šansa da se odvojimo još više.
Na zimu ne mozes naci zamjene , mozes naci dopunu ekipi , pojacati konkurencijju ali da nadjes 3-4 pojacanja, nema teorije
Znam zato i kažem da je za nas odlično. Veći će problem biti gurbeti, ako onaj hadalj ode, dođe drugi debil onaj, jer će on počet odma da mulja.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 dec 2018, 21:01

Koja emisija i kada?
Sabrine mi moje!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 dec 2018, 21:07

BosnianKingdom je napisao/la:
Koja emisija i kada?
Emisija liga bez briga, na Hayatu, bila danas oko 17h.
FK Sarajevo

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 dec 2018, 21:11

BordoSarajevo je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:
Koja emisija i kada?
Emisija liga bez briga, na Hayatu, bila danas oko 17h.
Hvala
Sabrine mi moje!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 dec 2018, 22:26

Imal onih pljuvaca sto su Mujakica nazivali retardiranim nakon jedne tekme gdje je momak od 18 godina kikso?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider], Bajroni, Bing [Bot], bordobijeli i 40 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []