Može li se ikako prepraviti ovo 2009/10,da ne štampate opet,pa da opet u minus odete.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

jug 5, istok 7 sjever 10, kitama 15, zapad 20, u vecini slucajeva... otprilike... znam da je jug 5 ostalo me ne zanima...Hamo je napisao/la:Koliko će biti karte za DERBI,JUG i SjeverKoliko obično budu
goldboy je napisao/la:raja ima li ko one 2 pjesme od seje bajraktarevica,jedna je nova sto je bila protiv celika a ona 2 je od prosle godine
goldboy je napisao/la:goldboy je napisao/la:raja ima li ko one 2 pjesme od seje bajraktarevica,jedna je nova sto je bila protiv celika a ona 2 je od prosle godine
Lažu te. Dođi slobodno nekad na utakmicu, pa vidi koliko vam karte koštaju.Gigant je napisao/la:A zasto je picama na sjeveru karta 10 a nama 15, za istu tribinu?? Sto sada ne pricate o (ne)regularnosti????
koliko vidim, nema tu sejine pjesme. A ova nova nije uopšte loša, bar po meni. Mozda ti nije legla na prvo slusanje ali nekako se onaj refren udje u glavusamir_tm87 je napisao/la:goldboy je napisao/la:goldboy je napisao/la:raja ima li ko one 2 pjesme od seje bajraktarevica,jedna je nova sto je bila protiv celika a ona 2 je od prosle godine
http://www.fkzeljeznicar.com/multimedija/audio
ovu novu treba delete i zaboravit na nju
joj sto volim kad ste samouvjereniavlami97 je napisao/la:U 2010. godini ovo nam je 5. utakmica protiv Borca i do sada nismo ni jednu izgubili uz tri nerješena rezultata. Istina je, da smo i u uzvratu KUPa ostali bez trofeja, nakon što smo im dali dva fore i na kraju je završeno 2:2, što im je donijelo naslov u KUPu. Borac treba respektirati, ali im i pokazati ko je gazda na Grbavici. I ne samo na Grbavici. Mi smo aktalni šampioni i oni bi se trebali zamisliti malo nad ovim naprijed navedenim činjenicama. Mora i njima jednom sreća okrenuti leđa, a okrenuće im zato što smo kvalitetnija ekipa od ove iz manjeg BH entiteta. I Borac i pitare ćemo oderati i to tako da će im se sve vrtjeti u glavi. Željo je šampion.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ferroviere1987, torbica i 36 gostiju.