FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 22 dec 2018, 23:52

Lecler, jbg raja je nekad negodovala sto se ne igra sa prvim timom, iz postovanja prema legendi kakva je Hase. Ma nije ovo toliko takmicarski turnir, tako da ne mislim da ce doci do nekih povreda. Shvatam i tebe, zabrinutost je opravdana ali ce aBd sve proci u najboljem redu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 22 dec 2018, 23:57

Naravno da se Hase mora poštovati,nisam imao namjeru da pehiram samo sam se sjetio tog davnog nemilog događaja pa mi se neki strah uvuče u kosti, haha nadam se da će biti sve ok.
ISTINA ZA VEDRANA!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 22 dec 2018, 23:58

Je li neko iz ove reprezentacije Sandzaka profesionalni fudbaler? Baš su nas razbili.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 23 dec 2018, 00:02

Vidim spominje se Amidža, prebacivanje, dizanje love i slično. Morate da znate da mi nismo ničije vlasništvo. Klub se i dalje vodi kao udruženje građana, Amidža je kupio skupštinu, a ne klub. Druga stvar je što skupština kao "zakonodavni" organ kontroliše i definiše sve procese u klubu preko "izvršnog" organa, tj. upravnog odbora. Iz tog razloga je nemoguće izvlačiti pare iz kluba na način da ih jednostavno podigneš i prebaciš sebi na račun. To se upakuje i radi na malo ljepše načine kao što će biti ove transakcije između Kortrijka i nas. Da ga prebaci fizickom licu na privatni račun tužbom bi ga svako od nas mogao dobiti.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 dec 2018, 08:46

treba neko nazvat ovoga na vrijeme :hmmmmm:
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 dec 2018, 10:37

Denchi je napisao/la:treba neko nazvat ovoga na vrijeme :hmmmmm:
slika
Mislim da je jednom i izjavio da bi volio igrati za nas.. nije on napravio neku fantastičnu karijeru a i nije više mlad igrač, mislim da je sasvim realno da se pregovara sa njim kad mu istekne ugovor u Videotonu ili ako se dogovore prije vremena.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 23 dec 2018, 10:50

Esport je napisao/la: To se u principu ne odnosi na tvoje komentare, koji su apsolutno na mjestu, već na start diskusije
"sumnjam da ćemo dobiti te pare za mujaku,mislim da će amidza to nekako isprebijati", jer ja ta izjava u ravni sa papazjanijama o platama.
I meni prijatelju djeluju ko' babske ....

@nukleus,
To je bilo samo moje skromno misljenje. Nema problema.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 dec 2018, 10:59

Prema pisanju beligijskih medija Bordo klub će za svog najvrijednijeg igrača inkasirati više od očekivanog iznosa.

U bh. javnosti se spominje cifra od milion eura, međutim Voetbal nieuws navodi da će igrački karton Mujakića Kortrijk platiti 1.1 miliona eura, te da će Sarajevu pripasti 10% od narednog transfera.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 dec 2018, 11:08

miky_hz je napisao/la:Prema pisanju beligijskih medija Bordo klub će za svog najvrijednijeg igrača inkasirati više od očekivanog iznosa.

U bh. javnosti se spominje cifra od milion eura, međutim Voetbal nieuws navodi da će igrački karton Mujakića Kortrijk platiti 1.1 miliona eura, te da će Sarajevu pripasti 10% od narednog transfera.
E ovo se zove uspjeh. Kad momak ne odigra ni čitavu sezonu za klub, a ode za preko 1M€! Bravo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 dec 2018, 11:25

miky_hz je napisao/la:Prema pisanju beligijskih medija Bordo klub će za svog najvrijednijeg igrača inkasirati više od očekivanog iznosa.

Volio bi veći procenat ali sasvim pristojno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 dec 2018, 11:25

Volio bi veći procenat ali sasvim pristojno.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 dec 2018, 11:33

Eno i Nermin ode u Koreju. Fino. Da im hoće još koji otići, da se rasteretimo.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 dec 2018, 11:35

Stroj1946 je napisao/la:Eno i Nermin ode u Koreju. Fino. Da im hoće još koji otići, da se rasteretimo.
s obzirom da ih je on nosio, ovo je odlično, nadam se da i ostali vide ovo i odluče takođe otići sa Bakom kao krunom odlazaka :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 dec 2018, 11:37

Denchi je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Eno i Nermin ode u Koreju. Fino. Da im hoće još koji otići, da se rasteretimo.
s obzirom da ih je on nosio, ovo je odlično, nadam se da i ostali vide ovo i odluče takođe otići sa Bakom kao krunom odlazaka :rol:
Ma ja mislim ako mu ne dovedu sad zamjene, što je teško u ovoj fazi, ode i on :thumbup:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 dec 2018, 11:40

slika

slika

slika

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 dec 2018, 11:45

Memara je najbolji kad gifove koristi :D :thumbup:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 dec 2018, 11:50

Denchi je napisao/la:Memara je najbolji kad gifove koristi :D :thumbup:
yebo to nego Željkan u raspadu, Zrinjskom odlazi pola ekipe, ako ovo ne iskoristimo treba nas ugasiti!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 dec 2018, 11:56

Memara je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Memara je najbolji kad gifove koristi :D :thumbup:
yebo to nego Željkan u raspadu, Zrinjskom odlazi pola ekipe, ako ovo ne iskoristimo treba nas ugasiti!
fol bi bio da se ukaže naš Hadžija sa Rokom, ono pressica pred vječnom hladno :D :rol: :urnebes:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 dec 2018, 13:59

Dulja sjedi i prdi na hoklici vec par kola...da ga je dovesti na posudbu valjalo bi pravo. Moze povesti i ovog Dumica i njega su zakucali za hoklicu...valjao bi nam i on.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 dec 2018, 14:03

ado-hz je napisao/la:Dulja sjedi i prdi na hoklici vec par kola...da ga je dovesti na posudbu valjalo bi pravo. Moze povesti i ovog Dumica i njega su zakucali za hoklicu...valjao bi nam i on.
nijednog ni drugog ne želim vidjeti u klubu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []