FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 23 dec 2018, 14:47

Denchi je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Dulja sjedi i prdi na hoklici vec par kola...da ga je dovesti na posudbu valjalo bi pravo. Moze povesti i ovog Dumica i njega su zakucali za hoklicu...valjao bi nam i on.
nijednog ni drugog ne želim vidjeti u klubu
Valjao bi Duljevic pravo , ali ugovor 2+1 god., na posudbu ne bih ni Mesija :urnebes: (pretjerujem)
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 23 dec 2018, 14:49

Zvanično Bilbija ode, odlično, još da zvanično bude za Todorovića i top. Mišljenja sam da i sa njima teško da bi nas stigli ali drago mi je što je jedini nam konkurent za titulu ostaje bez 2 najbolja igrača sa strašnom statistikom, teško će naći zamjene čak i kad bi plaćali obeštećenje a to nije moguće. Još kad bi na proljeće odma pali u kakvu krizu a mi budemo pravi pa da se "prošetamo" što nam je svima san :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 dec 2018, 14:50

Samozdravlje je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Dulja sjedi i prdi na hoklici vec par kola...da ga je dovesti na posudbu valjalo bi pravo. Moze povesti i ovog Dumica i njega su zakucali za hoklicu...valjao bi nam i on.
nijednog ni drugog ne želim vidjeti u klubu
Valjao bi Duljevic pravo , ali ugovor 2+1 god., na posudbu ne bih ni Mesija :urnebes: (pretjerujem)
ne pod tim uslovima, ne zbog načina na koji je otišao, a evo traži ga Leverkusen...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 23 dec 2018, 15:05

Nekad prije je bila prica,a i licno sam ga sreo prije par godina mislim na Dragovica da dovodi talente iz Srbije koji su iz nekih razloga zaspotavljeni u Zvezdi,Partizanu itd al problem je sto su oni stranci mislim na mladje igrace al bi bilo idealno da ga prikljucimo na neki nacin iako ima milion obaveza

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 23 dec 2018, 16:04

Polahko s euforijom. Nije ni nova godina. Trendovi oko nas su vise nego dobri, ali mi mozemo biti sami sebi najveci peoblem...
Vidjecemo na sta ce liciti Zrinjski kad krene sezona. Sad zasad ide sve u nasem smijeru. Vidjecemo za 2 mjeseca kako ce izgledati.

Mi moramo rijesiti status Adukora i Krleta. I onda pokusati dovesti barrm jednog kvakitetnog igraca.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 dec 2018, 16:27

BordoSarajevo je napisao/la:Zvanično Bilbija ode, odlično, još da zvanično bude za Todorovića i top. Mišljenja sam da i sa njima teško da bi nas stigli ali drago mi je što je jedini nam konkurent za titulu ostaje bez 2 najbolja igrača sa strašnom statistikom, teško će naći zamjene čak i kad bi plaćali obeštećenje a to nije moguće. Još kad bi na proljeće odma pali u kakvu krizu a mi budemo pravi pa da se "prošetamo" što nam je svima san :mrgreen:
Po meni skroz pogresno razmisljanje.Razumijem ,ali ne odobravam.Ako cemo se odusevljavati sto Lazni ostaju bez tamo nekog Bilbije,Todorovica(jedva sam cekao da im vidim ledja), Sliskovica.Ne gledaju Dinamo i CZ ko ide iz Partizana i Hajduka nego kroz sezonu se pripremaju za Evropu gdje su pare.Postaviti cilj grupe EL,tako pripremati tim i praviti roster, onda cemo se setati ovom ligom.Ako zelimo da budemo konkurentni u regionu,onda ovu ligu trebamo smatrati kao pripremne utakmice za Evropu.Zadnja linija ok(mladi ,kvalitetni,potencijal za 1 mil.E,Kova,Pidro).Forsirati Sabanovica, Kurdica. Sredina odlicna (Crepulja,Stanojevic,Rahmanovic kad smo u prilici sto vise prilike Mustaficu).
E u ofanzivi samo Tatar i Handzic(sezonu dvije) , tu bi rebali traziti pojacanja, ali kvalitet(Halilovic,Sisic nazalost nisu pokazali da su za FKS) ne stariji od 24 god. i dati sansu Resicu sto je vise moguce.Fudbaleri iz Akademije su prosli bolje skole od Ahmatovica,Rahmanovica i ostalih ,samo im treba sezona da se prilagode na seniorski fudbal.Snazno uci u sezonu i sto prije obezbjediti titulu i raditi na pripremi tima za Evropu.
Razumijem ja emociju Hebib,Ahmetovic,Velkoski,Dupovac klupa brate vrh,ako hocemo a hocemo naprijed oni moraju ostati iza nas.
30.06. se oslobadjaju fina sredstva (Pavlovic,Adukor(produzi majstore),Bekic...)dobra osnova za dovesti 3-4 dobra igraca ,a titula , Evropa i organizovan klub im mamac . Kakva Listica,Lazni i Drugi samo naprijed uz Hadziceve poglede na kvalitetan klub. :bih:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 dec 2018, 16:59

Samo spustiti loptu, ici lagano iz utakmice u utakmicu. Bez euforije, ima jos mnogo da se igra, mi smo tek ma pola puta. Znate kakvi su nam tereni,za kratko vrijeme se sve moze okrenuti a kakav je mentaltet nasih navijaca. Ne smijem ni zamisliti, kako bi se to odrazilo na igrace. Zato lagano, tako cemo doci do duple, ako bog da.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 dec 2018, 17:57

Mislim da ćemo 99% uzeti titulu, za kup nisam siguran, titula mi je bitna. Nevjerovatno kako je Zrinjski počeo propadati nakon što je Dragan izgubio na predsjedničkim izborima. HDZ Zrinjski Mostar.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 dec 2018, 18:08

Olimpik i reprezentacija Sandžaka u finalu, Bosna Visoko osvojila treće mjesto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 dec 2018, 18:12

MortemHz je napisao/la:Olimpik i reprezentacija Sandžaka u finalu, Bosna Visoko osvojila treće mjesto.
Olimpik se zestoko pojacao za turnir, haman im trebaju tri milje haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 dec 2018, 18:21

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Mislim da ćemo 99% uzeti titulu, za kup nisam siguran, titula mi je bitna. Nevjerovatno kako je Zrinjski počeo propadati nakon što je Dragan izgubio na predsjedničkim izborima. HDZ Zrinjski Mostar.
Lazni imaju bolji koeficient za Evropu radi titula,mislim da titula donosi 1 bod. Uvezati 2-3 titule i prolazak 2 kola u EL i realno mozemo biti nosioci u prvom kolu kval.LP 2021.Sto ne znaci da vec 2019 ne mozemo iznenaditi i sami sebe.Samo ojacati napadacki trio.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 dec 2018, 18:22

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Mislim da ćemo 99% uzeti titulu, za kup nisam siguran, titula mi je bitna. Nevjerovatno kako je Zrinjski počeo propadati nakon što je Dragan izgubio na predsjedničkim izborima. HDZ Zrinjski Mostar.
Lazni imaju bolji koeficient za Evropu radi titula,mislim da titula donosi 1 bod. Uvezati 2-3 titule i prolazak 2 kola u EL i realno mozemo biti nosioci u prvom kolu kval.LP 2021.Sto ne znaci da vec 2019 ne mozemo iznenaditi i sami sebe.Samo ojacati napadacki trio.
A i za 3 godine nam se briše ona nula kad nismo ni izašli u Europu.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 23 dec 2018, 18:46

Veterani dobili zelju 6-2.
Sarajevo ljubavi moja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 dec 2018, 18:49

belosevic28 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Olimpik i reprezentacija Sandžaka u finalu, Bosna Visoko osvojila treće mjesto.
Olimpik se zestoko pojacao za turnir, haman im trebaju tri milje haha
Popit ce Jamak to za novu godinu sto uzmu :mrgreen: Cudim se ja sto on igra :think: Sad ce finale na TVSA u 19.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 dec 2018, 18:52

MortemHz je napisao/la:
A i za 3 godine nam se briše ona nula kad nismo ni izašli u Europu.
Ne ponovilo se nikad ,aBd i nece.Emir,Sabra i Husref(ili neko drugi)moraju gledati u buducnost (najmanje godinu dana).Uradili su za pola godine vise nego drugi za 4 g. Sad sigurno znaju posao.Samo posteno,predano i profesionalno i sve ce biti ok.Kad napravimo 3 prodaje ala Mujakic u toku godine bit cemo ponos drzave. :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 dec 2018, 18:58

Suduva, Lincoln i Sarajevo su trenutno izjednačeni po pitanju koeficijenta. 2/3 kluba će imati status nosioca, mi smo iz nekog razloga stavljeni van te liste, znači prvi smo ispod liste nosioca. Naravno, ovo ne mora ništa da znači jer se svašta može promijeniti do kraja ali tako je trenutno stanje.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 23 dec 2018, 19:21

MortemHz je napisao/la:Suduva, Lincoln i Sarajevo su trenutno izjednačeni po pitanju koeficijenta. 2/3 kluba će imati status nosioca, mi smo iz nekog razloga stavljeni van te liste, znači prvi smo ispod liste nosioca. Naravno, ovo ne mora ništa da znači jer se svašta može promijeniti do kraja ali tako je trenutno stanje.
Kad je isti koeficijent, onda se gleda rezultat u zadnjoj sezoni. Suduva je zbog toga ispred nas jer su igrali čini mu se 4. pretkolo EL. Lincoln je ispao u istoj rundi kao i mi, samo što su oni igrali LP. Opet u tom slučaju se gleda sezona prije i sve tako dok se ne dođe do razlike. I ta razlika je upravo ta sezona kad nismo igrali, a ovi jesu :facepalm:

Ili recimo ono ispadanje od Zarije nas je dosta koštalo, jer bi bili ispred ovih timova.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 dec 2018, 19:27

Mokes je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Suduva, Lincoln i Sarajevo su trenutno izjednačeni po pitanju koeficijenta. 2/3 kluba će imati status nosioca, mi smo iz nekog razloga stavljeni van te liste, znači prvi smo ispod liste nosioca. Naravno, ovo ne mora ništa da znači jer se svašta može promijeniti do kraja ali tako je trenutno stanje.
Kad je isti koeficijent, onda se gleda rezultat u zadnjoj sezoni. Suduva je zbog toga ispred nas jer su igrali čini mu se 4. pretkolo EL. Lincoln je ispao u istoj rundi kao i mi, samo što su oni igrali LP. Opet u tom slučaju se gleda sezona prije i sve tako dok se ne dođe do razlike. I ta razlika je upravo ta sezona kad nismo igrali, a ovi jesu :facepalm:

Ili recimo ono ispadanje od Zarije nas je dosta koštalo, jer bi bili ispred ovih timova.
I mislio sam da je to, prvo mi je palo na pamet ali haj reko nisam 100% siguran bio pa da ne dam nekome lažnu informaciju.
Nevjerovatna nesreća.. ostajem nam da se nadamo da će neko iz grupe nosioca izletiti da bi mi mogli uhvatiti to posljednje mjesto.. ili to ili eventualno izvući ovih 3-4 pri dnu liste nosioca.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 dec 2018, 19:27

Treba jako pametno iskoristiti ovih 1.100.000€!

Moja želja je da pola od tog novca iskoristimo za dovođenje nekih mladih južnoamerikanaca, a potencijalno dobrih igrača za Akademiju i Sarajevo kasnije. Ostatak dovesti jedno 2 igrača koji bi činili prevagu na terenu u bosanskom prvenstvu i to je to.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 23 dec 2018, 19:28

Mokes je napisao/la:

Super objašnjenje Mokes! Fakat deprimirajuće kad vidiš te podatke. Da se čovjek syebe. Ne možemo mi pričati o grupnim fazama sve dok ne sastavimo par titula za redom i 5 godina bez da nam se dešavaju Zarie ili neigranja u Evropi. To je neki temelj za iskorak. Sve ostalo je nerealno.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []