FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne zezaj se s tim, opalit ce me srceAlfredNobel je napisao/la:Jel' potpisao Kronaveter?
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Zapeo na granici, izgleda da ću morati u Gradišku po njega.AlfredNobel je napisao/la:Jel' potpisao Kronaveter?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde, ti si najbližiKrajisnikBosnjak je napisao/la:Zapeo na granici, izgleda da ću morati u Gradišku po njega.AlfredNobel je napisao/la:Jel' potpisao Kronaveter?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Belgijski mediji također su objavili informaciju da bi Nihad Mujakić narednog mjeseca trebao potpisati za tamošnjeg prvoligaša, ekipu Kortrijka.
Talentovanog defanzivca Sarajeva (20), prema pisanju VoetbalNieuwsa, toplo je preporučio bivši fudbaler Željezničara Gordan Vidović, koji ga je gledao u nekoliko navrata.
S obzirom da su Sarajevo i Kortrijk “sestrinski” klubovi koji dijele istog vlasnika u malezijskom milijarderu Vincentu Tanu, problema u realizaciji transfera ne bi trebalo biti. Plan je da Mujakić do kraja sezone ostane u bordo dresu, a zatim se preseli u Belgiju.
VoetbalNieuws također navodi da bi Sarajevo trebalo dobiti obeštećenje od 1,1 miliona eura, kao i 10 posto iznosa od budućeg Mujakićevog transfera.
U istom članku se također navodi kako su za usluge mladog štopera također bili zainteresovani Genk i Bordeaux.
Talentovanog defanzivca Sarajeva (20), prema pisanju VoetbalNieuwsa, toplo je preporučio bivši fudbaler Željezničara Gordan Vidović, koji ga je gledao u nekoliko navrata.
S obzirom da su Sarajevo i Kortrijk “sestrinski” klubovi koji dijele istog vlasnika u malezijskom milijarderu Vincentu Tanu, problema u realizaciji transfera ne bi trebalo biti. Plan je da Mujakić do kraja sezone ostane u bordo dresu, a zatim se preseli u Belgiju.
VoetbalNieuws također navodi da bi Sarajevo trebalo dobiti obeštećenje od 1,1 miliona eura, kao i 10 posto iznosa od budućeg Mujakićevog transfera.
U istom članku se također navodi kako su za usluge mladog štopera također bili zainteresovani Genk i Bordeaux.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
1,1 mio. €, 10 % od buduceg transfera, plus koliko bjese onaj postotak sto je dijete naseg kluba?
Odlicno odrađen posao.
Rekao sam odmah, nema sanse da on ode za 350k.
Usput nabijem gov.nare Bulica i Husarica na cundaru.
Odlicno odrađen posao.
Rekao sam odmah, nema sanse da on ode za 350k.
Usput nabijem gov.nare Bulica i Husarica na cundaru.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pare uloziti u edukaciju trenera u omladinskim pogonina ili dovesti nekog strucnjaka koji ce rukovoditi OP i Akademijom. Mislim da ona treba biti glavni izvor finansiranja i zato najvise uloziti u nju. A onda imamo kvalitetne igrace da popune prvi tim. Dio potrositi na dovodjenje jednog vanserijskog igraca ili pojacavanje ugovora igracima koji zasluze.
4.10.2009.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
-bojim se da smo mi to na "klasu pojeli",sto nikako ne umanjuje uspjesan transfer mladog igracaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Treba jako pametno iskoristiti ovih 1.100.000€!
Moja želja je da pola od tog novca iskoristimo za dovođenje nekih mladih južnoamerikanaca, a potencijalno dobrih igrača za Akademiju i Sarajevo kasnije. Ostatak dovesti jedno 2 igrača koji bi činili prevagu na terenu u bosanskom prvenstvu i to je to.
-to je odprilike 1/3 naseg dosadasnjeg budzeta , dakle treba na bar 2 ovakva transfera godisnje i nafaka od Evrope i to bi bilo pozit.poslovanje
-vjerovatno bi po automatizmu nas naredni budzet bio oko 10 mil.KM ,jer bi Tan uvidio dobaru priliku i za odlicnu reklamu sebe
-budzet od 10-ak mil.KM uz strucan rad sportskog dijela kluba bi vec garantovao dominaciju u siromasnoj a dragoj BiH
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
+1koalem je napisao/la:Pare uloziti u edukaciju trenera u omladinskim pogonina ili dovesti nekog strucnjaka koji ce rukovoditi OP i Akademijom. Mislim da ona treba biti glavni izvor finansiranja i zato najvise uloziti u nju. A onda imamo kvalitetne igrace da popune prvi tim. Dio potrositi na dovodjenje jednog vanserijskog igraca ili pojacavanje ugovora igracima koji zasluze.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vidjeh Hadžića i njega kod katedrale, pa da vidim gdje je zapelo.alacious je napisao/la:Ne zezaj se s tim, opalit ce me srceAlfredNobel je napisao/la:Jel' potpisao Kronaveter?
Ništa znači opet po starom. Produžujemo s nebitnim likovima, nigdje pojačanja, evo sad ode i Mujakić, izgleda opet nema para. Bravo Upravo!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
belosevic28
- Kontakt:
Alfred mudonja na forumu, a sreo Hadzica i uhinjio se. Umjesto da mu se nagovori.
Ma suplja sve.
Vratite Baljka !
Ma suplja sve.
Vratite Baljka !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Malo je falilo da eksplodiram, ali sam se nekako suzdržao. Na šta smo spali da prodajemo jednog od najboljih igrača za pišljivi milion..belosevic28 je napisao/la:Alfred mudonja na forumu, a sreo Hadzica i uhinjio se. Umjesto da mu se nagovori.
Ma suplja sve.
Vratite Baljka !
Nice prodaje Balotelija za milion i pol ojra.. Doturiti im još malo i eto kapitalca. Ali, ništa od toga dok je ova Uprava ovdje.
-
belosevic28
- Kontakt:
Tastatura huligan. Kakav crni Baloteli pored Komazeca, Konvektora, Sharbinija i Babovica?!AlfredNobel je napisao/la:Malo je falilo da eksplodiram, ali sam se nekako suzdržao. Na šta smo spali da prodajemo jednog od najboljih igrača za pišljivi milion..belosevic28 je napisao/la:Alfred mudonja na forumu, a sreo Hadzica i uhinjio se. Umjesto da mu se nagovori.
Ma suplja sve.
Vratite Baljka !
Nice prodaje Balotelija za milion i pol ojra.. Doturiti im još malo i eto kapitalca. Ali, ništa od toga dok je ova Uprava ovdje.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
da imas "srednje ime" bilo bi ironijaAlfredNobel je napisao/la:Malo je falilo da eksplodiram, ali sam se nekako suzdržao. Na šta smo spali da prodajemo jednog od najboljih igrača za pišljivi milion..belosevic28 je napisao/la:Alfred mudonja na forumu, a sreo Hadzica i uhinjio se. Umjesto da mu se nagovori.
Ma suplja sve.
Vratite Baljka !
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nagledao sam se ja takvih kao što si ti, nisi ni navijač FKS, niti ti protiče bordo krv. Čkapi prava.belosevic28 je napisao/la:Tastatura huligan. Kakav crni Baloteli pored Komazeca, Konvektora, Sharbinija i Babovica?!AlfredNobel je napisao/la:Malo je falilo da eksplodiram, ali sam se nekako suzdržao. Na šta smo spali da prodajemo jednog od najboljih igrača za pišljivi milion..belosevic28 je napisao/la:Alfred mudonja na forumu, a sreo Hadzica i uhinjio se. Umjesto da mu se nagovori.
Ma suplja sve.
Vratite Baljka !
Sve je to nista... montiela daj pa da izginemo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja imam bordo DNK za razliku od tebe.
Luka Toni da se dovede, na posudbu.
Pola rodbine bilo na osnivackoj skupstini 1946 i 48belosevic28 je napisao/la:Ja imam bordo DNK za razliku od tebe.
U kuci plavo nije smjelo biti nista
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
belosevic28
- Kontakt:
Taj sam. A ne kao ubaceni element kodnog imana Nobel.Pantelija je napisao/la:Pola rodbine bilo na osnivackoj skupstini 1946 i 48belosevic28 je napisao/la:Ja imam bordo DNK za razliku od tebe.
Luka Toni da se dovede, na posudbu.![]()
U kuci plavo nije smjelo biti nista
- AlfredNobel
- Kontakt:
U saradnji sam s Dinokiom, plaća uredno i redovno, ali šuti.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.