AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
80 % da ce Silva igrati, ali izgleda da se Abiatti ozljedio da Amela ide na gol jbg iz peha u peh
@Champ vidim da si novi na forumu, i da si hvala Bogu Milanista ... želim ti dobrodošlicu i da što više budeš aktivniji na Forumuchamp je napisao/la:

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Hvala prijateljurobovi88 je napisao/la:@Champ vidim da si novi na forumu, i da si hvala Bogu Milanista ... želim ti dobrodošlicu i da što više budeš aktivniji na Forumuchamp je napisao/la:![]()

Kladionice nas dosta podcjenjuju

Real Madrid - Milan 20:45 1,60 3,50 4,25
Veceras sam uz vas !
FORZA MILAN
FORZA MILAN
B0SANAC je napisao/la:Veceras sam uz vas !
FORZA MILAN

Nego stara hoce da odigra tiket u kladionici,i kaze de mi reci ko igra veceras reko Real-Milan kaze ma Milan uzima ko i prosli put ,valjda se sjeca prosle tekme na Bernabeu sta li

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vidjoh da im ne igra Ramos vec umrli Arbeloa. Drz'te se stize Ronaldinho!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
čuj to, ja gledao neke najave i u svakoj bio ramos, otkud sad da ne igra, da nije neka ozljeda il murinjova patkaA_d_0 je napisao/la:Vidjoh da im ne igra Ramos vec umrli Arbeloa. Drz'te se stize Ronaldinho!

a tiago prije da će igrati nego da neće, a izgleda amelia na golu umjesto abiatija, dobar je i on nije to nikakav problem
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Covjek se povrijedio na reprezentativnoj utakmici ligamente koljena istegnuo nije ni na klupi.tony-mortale je napisao/la:čuj to, ja gledao neke najave i u svakoj bio ramos, otkud sad da ne igra, da nije neka ozljeda il murinjova patkaA_d_0 je napisao/la:Vidjoh da im ne igra Ramos vec umrli Arbeloa. Drz'te se stize Ronaldinho!![]()
a tiago prije da će igrati nego da neće, a izgleda amelia na golu umjesto abiatija, dobar je i on nije to nikakav problem
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ok, ma ne eurosportu sad opet prikazivali najavu i ima ga, a kod nas nema silve već bonera, heheh mora da su to uradili još prije 10 dana
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Mah nije Ramos ni pozvan na ovu utakmicu, sjedice na tribinama zajedno sa Kakom.tony-mortale je napisao/la:ok, ma ne eurosportu sad opet prikazivali najavu i ima ga, a kod nas nema silve već bonera, heheh mora da su to uradili još prije 10 dana
Ja cu vam samo reci da cete se iznenaditi koliko je Marcelo dobar, a tesko se Arbeloi

Ma nece Ronaldinho toliko silovati Arbelou,jel Ronaldinho u zadnjih par utakmica igra onu 10-tku u Milanu iza dva spica,neka me isprave ovi Milanezi ako grijesim,znaci nije krilo sto je prije igrao i nece non stop biti Arbeloa na njemu,eventualno par puta ako krene na tu stranu normalno,ali Ronaldinho sad igra iza dva napadaca tako da vjerovatno nece imati previse duela sa Alvarom kolko bi imao da igra na poziciji na kojoj je igrao ranije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
jeste, al gledao sam Milan par puta ove sezone, i on se jako puno izvlaci na lijevu stranu
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
@miky
igra 10-ku zadnje dvije tekme ( parma, chievo), od kad je taktika promjena i to vrlo dobro igra
, a drugo mama ti je legenda zna zena ko je jaci
.....
nego ja se radujem duelu marcelo - pato

igra 10-ku zadnje dvije tekme ( parma, chievo), od kad je taktika promjena i to vrlo dobro igra

nego ja se radujem duelu marcelo - pato

nije to isti Marcelo od prošle godine.....neznam da mu nije Jose nešto dao ali u ovih 9 utakmica je bio naj konstantniji igrač Reala...doduše još nije igrao protiv ovakvih igrača...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nadam se samo da na kraju nece Marcelo tuziti Pata za zlostavljanjeRaul_64 je napisao/la:nije to isti Marcelo od prošle godine.....neznam da mu nije Jose nešto dao ali u ovih 9 utakmica je bio naj konstantniji igrač Reala...doduše još nije igrao protiv ovakvih igrača...

- United Rule
- Kontakt:
Uvijek sam protiv Reala tako da sam vcs uz Milan 

>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
Abbiati neće moći,Amelia ide na gol ... Sto se tice Silve jos se nezna za njega al mislim da je ovo sve "patka"
još 1h i 45min dooooooooo ludddiiilaaaa .... svee saam višeee napeetiijiiiiiiiiii

još 1h i 45min dooooooooo ludddiiilaaaa .... svee saam višeee napeetiijiiiiiiiiii

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
da nije Mourinho na klupi glat bi reko dobicete ovako tesko, zna Mou kako igarat protiv vas, vi ste za njeg mala maca
sala......al ozbiljno bive gusto i ja prognoziram nerjesen, da nema Moua za vas bi navijao
ovako svejedno mi 

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
REAL MADRID: Casillas; Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Ronaldo, Ozil, Di Maria; Higuain.
MILAN: Amelia; Zambrotta, Nesta, Bonera, Antonini; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Ronaldinho; Pato, Ibrahimovic.
eto oficijelne formacije...nema silve, jbg, al nema ni ramosa
MILAN: Amelia; Zambrotta, Nesta, Bonera, Antonini; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Ronaldinho; Pato, Ibrahimovic.

nama fali glavni half, njima fali bek jbg vise mi gubimo+ nema golmana prvog :S jbg ovo je zajebanoronaldo99 je napisao/la:REAL MADRID: Casillas; Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Ronaldo, Ozil, Di Maria; Higuain.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.