FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najljepše želje uz predstojeće praznike, Badnje veče i Božić, svim pitarima koji slave. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I za svaku transakciju daš banci 3 KM.ThrillerHz je napisao/la:Treba bit fakin narednih 345 mjeseci slat po cenera na racun
Treba biti hadžija i uplatiti im te pare prije nove godine da im ne iskljuće vodu.
Mi smo jedini klub iz ove lige koji nema obaveza, a onda te blokirani proziva.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Admin mi reče da će ekipa sportsport.ba vjerovatno ići u Tursku tako da možemo očekivati dosta izvještaja sa priprema.
Valjda bude koja utakmica live, da se uzme kakva duža pauza na poslu.
Valjda bude koja utakmica live, da se uzme kakva duža pauza na poslu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja mislim da su oni u finansijskoj nebulozi iskljucivo zbog naseg duga...
Pod hitno ih moramo pogurati i vratiti taj basnoslovni dug
Pod hitno ih moramo pogurati i vratiti taj basnoslovni dug
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma neka proziva i za 10 feninga. Ako smo dužni ljudima treba ih ispoštovati kako god se oni zvali, nije to urađeno da nas neko ponizi već je Šiljak iznio svaki i najmanji vid dugovanja i potraživanja, normalna stvar a sića je svakako. To je nikakav novac za klubove, pogotovo za ove najbolje bosanske klubove (Sarajevo, Željezničar, Zrinjski, Široki Brijeg).Esport je napisao/la:I za svaku transakciju daš banci 3 KM.ThrillerHz je napisao/la:Treba bit fakin narednih 345 mjeseci slat po cenera na racun![]()
Treba biti hadžija i uplatiti im te pare prije nove godine da im ne iskljuće vodu.
Mi smo jedini klub iz ove lige koji nema obaveza, a onda te blokirani proziva.
“Prvotimci od jučer rade po posebnom programu koji im je dodijelio stručni štab. Okupljanje je 13. januara u Sarajevu i u prvim danima priprema ćemo obaviti ljekarske preglede. U Ljubuški idemo 18. januara i tamo ćemo ostati do 24. januara, kada ćemo se opet vratiti u Sarajevo. U glavnom bh. gradu smo do 1. februara, a onda najvjerovatnije idemo u tursku Antaliju. To je želja stručnog štaba i planiramo u Turskoj biti do 14. februara”, rekao je za portal Klix.ba pomoćni trener kluba Dženis Ćosić.
Izabranici Husrefa Musemića, koji se trenutno nalazi na radnom odmoru u Sjedinjenim Američkim Državama, u Turskoj će odigrati nekoliko prijateljskih mečeva.
“Uskoro ćemo imati datume i imena protivnika. Veliki je broj ekipa tada u Antaliji i domaćini će nam ponuditi listu protivnika s kojim možemo igrati. Nemamo još zvaničnih informacija. Najvjerovatnije ćemo i ranije u Ljubuškom odigrati jednu lakšu utakmicu, ali moramo provjeriti koje će ekipe tada boraviti u Hercegovini na pripremama”, dodao je Ćosić.
Ekipa neće imati mnogo promjena u igračkom kadru, a to je postalo jasno i nakon produžetka ugovora s Benjaminom Tatarom i Amarom Rahmanovićem.
“Nemamo velikih potreba za pojačanjima. U fokusu nam je defanzivac koji može igrati i stopera i beka. Ukoliko se pojavi takav igrač koji zadovoljava naše uslove, rado ćemo ga dovesti. Ne žurimo, gledamo igrače, pokušavamo naći dobrog nogometaša. U svakom slučaju, neće biti većih promjena u ekipi”, rekao nam je Ćosić.
Izabranici Husrefa Musemića, koji se trenutno nalazi na radnom odmoru u Sjedinjenim Američkim Državama, u Turskoj će odigrati nekoliko prijateljskih mečeva.
“Uskoro ćemo imati datume i imena protivnika. Veliki je broj ekipa tada u Antaliji i domaćini će nam ponuditi listu protivnika s kojim možemo igrati. Nemamo još zvaničnih informacija. Najvjerovatnije ćemo i ranije u Ljubuškom odigrati jednu lakšu utakmicu, ali moramo provjeriti koje će ekipe tada boraviti u Hercegovini na pripremama”, dodao je Ćosić.
Ekipa neće imati mnogo promjena u igračkom kadru, a to je postalo jasno i nakon produžetka ugovora s Benjaminom Tatarom i Amarom Rahmanovićem.
“Nemamo velikih potreba za pojačanjima. U fokusu nam je defanzivac koji može igrati i stopera i beka. Ukoliko se pojavi takav igrač koji zadovoljava naše uslove, rado ćemo ga dovesti. Ne žurimo, gledamo igrače, pokušavamo naći dobrog nogometaša. U svakom slučaju, neće biti većih promjena u ekipi”, rekao nam je Ćosić.
Opet u Tursku igrati po tepisima, pa se vratiti ovamo na oranice. Nikako da naucimo yebote!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uvijek kontam da je to radi velikog broja klubova koji se tamo nalaze, možemo igrati dosta dosta jake prijateljske utakmice a i fini su uslovi pa sad..pasica je napisao/la:Opet u Tursku igrati po tepisima, pa se vratiti ovamo na oranice. Nikako da naucimo yebote!
Kakva je situacija sa Ordagicem , dobro bi ga bilo pokupiti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znači klubu je primarna pozicija defanzivni igrač koji može igrati stopera i beka ali da se ne žuri, čeka se pravi igrač.
Treba ostat na Igmanu i Bjelasnici i pripremat se protiv Bosne iz Visokog, Mramora iz Tuzle i Natrona iz Maglaja.
I treba obavezno dovest Kramara, moze pokrivat i stopersku i bekovsku poziciju.
I treba obavezno dovest Kramara, moze pokrivat i stopersku i bekovsku poziciju.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Ovaj put je razlika u kondicionom treneru, ovaj covjek je izgleda doktor svog zanata, ako ih spremi ko u prvom dijelu pola tekmi cemo na to odluciti u nasu korist aBdpasica je napisao/la:Opet u Tursku igrati po tepisima, pa se vratiti ovamo na oranice. Nikako da naucimo yebote!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Bitno je da svi imamo reflektoreMortemHz je napisao/la:Uvijek kontam da je to radi velikog broja klubova koji se tamo nalaze, možemo igrati dosta dosta jake prijateljske utakmice a i fini su uslovi pa sad..pasica je napisao/la:Opet u Tursku igrati po tepisima, pa se vratiti ovamo na oranice. Nikako da naucimo yebote!
4.10.2009.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Treba malog Simeunovića zaganjati, kida lima pravo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa pola priprema ovde u blatu, pola u turskoj, po meni je to ok, ne sastoje se pripreme samo iz jednog dijela, ima tu vise dijelova koji se pripremaju, a za neke od njih su potrebni bolji uslovi od nasih oranica 
Dok to Jelaskovic sprema, ja se ne brinem.
Igrac koji moze igrat stopera i beka hmmm, Sanicanin mi prvi pada na pamet
1946~
-
belosevic28
- Kontakt:
Nemamo mi para za njegaAlfredNobel je napisao/la:Treba malog Simeunovića zaganjati, kida lima pravo.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Meni Saša Balić.ThrillerHz je napisao/la:Pa pola priprema ovde u blatu, pola u turskoj, po meni je to ok, ne sastoje se pripreme samo iz jednog dijela, ima tu vise dijelova koji se pripremaju, a za neke od njih su potrebni bolji uslovi od nasih oranica
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kritikovali ga zbog kartona, ali tako igra, na nož, sjetim se crvenog u prijateljskoj. Premalo iskorištenskoroalen je napisao/la:Meni Saša Balić.ThrillerHz je napisao/la:Pa pola priprema ovde u blatu, pola u turskoj, po meni je to ok, ne sastoje se pripreme samo iz jednog dijela, ima tu vise dijelova koji se pripremaju, a za neke od njih su potrebni bolji uslovi od nasih oranica
-
bordobijeli
- Kontakt:
Uvijek se islo u toplije krajeve kad su u pitanju zimske pripreme. I evropski timovi imaju tu praksu.pasica je napisao/la:Opet u Tursku igrati po tepisima, pa se vratiti ovamo na oranice. Nikako da naucimo yebote!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, HordasFks, NazorUso, nedimmmm1337 i 48 gostiju.