FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čitam Šiljkov izveštaj,saberem cifre koje su dobili od saveza.Oko 2,5 miliona maraka i kad se doda da će im platiti krov na istoku i dalje učestvovati u izgradnji juga i zapada i da dodam da su od krova koševskog zapada poslije rata dali Želji pare da naprave zapad na Grbavici.Dobijes frapantan podatak da ce bar 7 miliona maraka dobiti.Mi ostali toliko skupa nismo dobili od saveza od kako postojimo kao liga,jeste Čelik nešto dobio na konto Bilinog polja...dalje, pare od nove zgrade saveza.. mogli smo imat arenu od preko dvadeset i vise hiljada sjedecih mjesta SAVEZ NAPOLJE!
ISTINA ZA VEDRANA!
-
belosevic28
- Kontakt:
Pricali kako je Zvezda drzavni projekat a u komsiluku nam truhne jedan takav 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ja tu imam dilemu,najvaznije da imamo kvalitet,kad imas kvalitet onda su neke stvari manje bitne.Kvalitet:HeraklitMracni je napisao/la:Da hoce nekako Seljo zavrsiti ispred Sirokog , onda bi mi Isli Selji , a nama dolazio Siroki , plus kuci sa Zrinskim
1.Adukor,Crepulja ,Stanojevic i Rahmanovic .mozda ne BiH,ali malo slabije reprezentacije bi pozeljele ovakve igr. sred.terena
2.Kovacevic,Sabanovic,Mujakic,Pidro , 4xU21 BiH ,mogu odraditi i najzahtjevnije odbrambrene zadatke u PL,protiv svakog protivnika
3.Ahmetovic,Velkoski,Handzic i Tatar mogu zabiti ni iz cega,a da ne spominjem dobro podvaljivanje Rahmana i Crepulje
Uz pristup kao u ovoj polusezoni ne vidim da je neko favorit protiv nas ,ma gdje se igralo.Zelji gori od besparice,ako sa nama budu domacini eto im 100-njak hiljadaKM,a nama manje 100-njak hiljada,znaci u igri u odnosu na njih 200 hiljada.Jeste losa tradicija sa Listicom,ali uz ovaj nas kvalitet...
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Izvini gdje je ispravka ? @Mokes svaka cast , bravoadmin je napisao/la:Mokes ispravljen je taj dio odmah. Ali, molim te u posljednje vrijeme na komentarima, sugestijama i kritikama stalno kritijujes. Ja se izvinjavam zbog greske, autor ce biti sankcionisan. I nemojte ako mogu zamoliti siriti tu pricu, pao portal u ruke ovog ili onog. Uvijek smo se trudili biti objektivni, nekada je bilo gresaka i bice ih sigurno i ubuduce ali nikada nisu bile zlonamjerne niti ce biti. Ni prema jednom klubu.
Pare dolaze na jesen igranjem u Evropi. Sav prihod koji ostvarimo u polsezoni, pokrije se jednom evropskom utakmicom(plus nagrada za plasman, da ne govorim o Evropskim bodovima, koji nam ludo trebaju)Samozdravlje je napisao/la:Ja tu imam dilemu,najvaznije da imamo kvalitet,kad imas kvalitet onda su neke stvari manje bitne.Kvalitet:HeraklitMracni je napisao/la:Da hoce nekako Seljo zavrsiti ispred Sirokog , onda bi mi Isli Selji , a nama dolazio Siroki , plus kuci sa Zrinskim
1.Adukor,Crepulja ,Stanojevic i Rahmanovic .mozda ne BiH,ali malo slabije reprezentacije bi pozeljele ovakve igr. sred.terena
2.Kovacevic,Sabanovic,Mujakic,Pidro , 4xU21 BiH ,mogu odraditi i najzahtjevnije odbrambrene zadatke u PL,protiv svakog protivnika
3.Ahmetovic,Velkoski,Handzic i Tatar mogu zabiti ni iz cega,a da ne spominjem dobro podvaljivanje Rahmana i Crepulje
Uz pristup kao u ovoj polusezoni ne vidim da je neko favorit protiv nas ,ma gdje se igralo.Zelji gori od besparice,ako sa nama budu domacini eto im 100-njak hiljadaKM,a nama manje 100-njak hiljada,znaci u igri u odnosu na njih 200 hiljada.Jeste losa tradicija sa Listicom,ali uz ovaj nas kvalitet...
Zato treba razmišljati kako uzeti titulu i uigrati solidnu ekipu za Evropu. Sve ostalo je sporedno.
Ako nam gostovanje na Grbavici više godi od gostovanja u Lištici(gledajuci finalni bodovni saldo), ja sam za taj scenario
Poparaaaa jesto to ti? Hoces biti deda mraz u Hilsu?Lecler je napisao/la:Čitam Šiljkov izveštaj,saberem cifre koje su dobili od saveza.Oko 2,5 miliona maraka i kad se doda da će im platiti krov na istoku i dalje učestvovati u izgradnji juga i zapada i da dodam da su od krova koševskog zapada poslije rata dali Želji pare da naprave zapad na Grbavici.Dobijes frapantan podatak da ce bar 7 miliona maraka dobiti.Mi ostali toliko skupa nismo dobili od saveza od kako postojimo kao liga,jeste Čelik nešto dobio na konto Bilinog polja...dalje, pare od nove zgrade saveza.. mogli smo imat arenu od preko dvadeset i vise hiljada sjedecih mjesta SAVEZ NAPOLJE!
Ma ko ih j , mi smo Sarajevo izvolite se branit.
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 24 dec 2018, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Izvini @MortemHz-sampionu(cestitke,glasao za tebe,pa ako zasluzim ban,sjeti seMortemHz je napisao/la:Ma neka proziva i za 10 feninga. Ako smo dužni ljudima treba ih ispoštovati kako god se oni zvali, nije to urađeno da nas neko ponizi već je Šiljak iznio svaki i najmanji vid dugovanja i potraživanja, normalna stvar a sića je svakako. To je nikakav novac za klubove, pogotovo za ove najbolje bosanske klubove (Sarajevo, Željezničar, Zrinjski, Široki Brijeg).Esport je napisao/la:I za svaku transakciju daš banci 3 KM.ThrillerHz je napisao/la:Treba bit fakin narednih 345 mjeseci slat po cenera na racun![]()
Treba biti hadžija i uplatiti im te pare prije nove godine da im ne iskljuće vodu.
Mi smo jedini klub iz ove lige koji nema obaveza, a onda te blokirani proziva.
- Orangina85
- Kontakt:
Ovo za ulaganja saveza je najveci krivac opstina Centar jer to ustvari ne finansira savez nego UEFA, a kada su bili ovdje da vide gdje je isplativije ulagati trazili su da i lokalna zajednica i vlasnik ulozi. Iz centra za sport i rekreaciju tj opstine se nisu bas pozitivno izjasnili pa su to komsinice objerucke prihvatile i garantovale ulaganja koja su fakticki dobili od kantona, grada i novog sarajeva.
Macehinski odnos prema Kosevu je strasan. Ova neka ulaganja su dobra da se iza toga ne krije nevidjena pljacka. Pocevsi od semafora, sijalica (koje je savez obezbjedio u sklopu projekta za reflektore a prezentovano je da su kupljene), sobe za nadzor i td. Laicki gledano je sigurno 300 milja ukradeno a moguce i vise.
Macehinski odnos prema Kosevu je strasan. Ova neka ulaganja su dobra da se iza toga ne krije nevidjena pljacka. Pocevsi od semafora, sijalica (koje je savez obezbjedio u sklopu projekta za reflektore a prezentovano je da su kupljene), sobe za nadzor i td. Laicki gledano je sigurno 300 milja ukradeno a moguce i vise.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ok samo razmisljam naglas,iako uz pristup kao jesenas ,ne vidim konkurenta.Medjutim 200 hiljada pravi razliku(pogotovo njima trebaju novci).Ako nista mogli bi im vratiti 3.450 KM odmah u 3 rate(1.150KM)i postarinu 9 KMEsport je napisao/la: Pare dolaze na jesen igranjem u Evropi. Sav prihod koji ostvarimo u polsezoni, pokrije se jednom evropskom utakmicom(plus nagrada za plasman, da ne govorim o Evropskim bodovima, koji nam ludo trebaju)
Zato treba razmišljati kako uzeti titulu i uigrati solidnu ekipu za Evropu. Sve ostalo je sporedno.
Ako nam gostovanje na Grbavici više godi od gostovanja u Lištici(gledajuci finalni bodovni saldo), ja sam za taj scenario
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam uvijek za gostovanje na Grbavici, em naš grad em lakše igramo tamo.Esport je napisao/la:Pare dolaze na jesen igranjem u Evropi. Sav prihod koji ostvarimo u polsezoni, pokrije se jednom evropskom utakmicom(plus nagrada za plasman, da ne govorim o Evropskim bodovima, koji nam ludo trebaju)Samozdravlje je napisao/la:Ja tu imam dilemu,najvaznije da imamo kvalitet,kad imas kvalitet onda su neke stvari manje bitne.Kvalitet:HeraklitMracni je napisao/la:Da hoce nekako Seljo zavrsiti ispred Sirokog , onda bi mi Isli Selji , a nama dolazio Siroki , plus kuci sa Zrinskim
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Svako ko zavisi o nekome (posebno o nekoj politickoj opciji, poziciji ili opoziciji) vremenom ''grohne'' kako to nas narod kaze. Ja opet kazem hvala Bogu pa ne zavisimo ni od kakvih politickih marioneta, stranaka ili kriminalnog miljea. Cilj Tana kad je ulazio uklub je bio da postanemo samoodrziv klub, i danas sa ponosom to i jesmo.
Produzimo ugovore sa vaznim igracima, prodajemo akademce za milion i vise, nemamo dugova, imamo jake sponzore...evo sad su i rezultati krenuli i nastavit ce se ovim tokom aBd.
To je moj komentar na situaciji u plavoj politickoj qravi. U ****.ima su i obit ce im se o glavu surovanje sa politickim mocnicima. Neg se guse u svojim g.ovnima, ko ih yebe. Pisite o pozitivnim stvarima, nije da ih nema kod nas.
Halalite na duzem postu
Produzimo ugovore sa vaznim igracima, prodajemo akademce za milion i vise, nemamo dugova, imamo jake sponzore...evo sad su i rezultati krenuli i nastavit ce se ovim tokom aBd.
To je moj komentar na situaciji u plavoj politickoj qravi. U ****.ima su i obit ce im se o glavu surovanje sa politickim mocnicima. Neg se guse u svojim g.ovnima, ko ih yebe. Pisite o pozitivnim stvarima, nije da ih nema kod nas.
Halalite na duzem postu
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Procitah negdje da je nagrada ucesnicima evropskog prvenstva 9 mil.EURA. Pola od toga(aBd pa se plasiramo) uloziti u 9 travnjaka stadiona po ugledu na Zenicu,Grbavicu(sto je 9x1mil.KM).Kosevo prioritet .Bit ce potrebe da se koja odigra sa 30+ hiljada gledalaca.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ja sam uvijek za gostovanje na Grbavici, em naš grad em lakše igramo tamo.[/quote]MortemHz je napisao/la:Esport je napisao/la:
Ja tu imam dilemu,najvaznije da imamo kvalitet,kad imas kvalitet onda su neke stvari manje bitne.Kvalitet:
Pare dolaze na jesen igranjem u Evropi. Sav prihod koji ostvarimo u polsezoni, pokrije se jednom evropskom utakmicom(plus nagrada za plasman, da ne govorim o Evropskim bodovima, koji nam ludo trebaju)
Povlacim post , kao i admir i ss.
Protiv Talijana, svakako treba igrati na Koševu, zadnji put je bilo 40.000, a sada bi bilo 30.000 sa pola snageSamozdravlje je napisao/la:Procitah negdje da je nagrada ucesnicima evropskog prvenstva 9 mil.EURA. Pola od toga(aBd pa se plasiramo) uloziti u 9 travnjaka stadiona po ugledu na Zenicu,Grbavicu(sto je 9x1mil.KM).Kosevo prioritet .Bit ce potrebe da se koja odigra sa 30+ hiljada gledalaca.
Ma treba im udijeliti, vidiš da je opet krenula akcija "ISPRUŽENA RUKA"(Gurbeti grade), red je zaraditi sevapaSamozdravlje je napisao/la:Ok samo razmisljam naglas,iako uz pristup kao jesenas ,ne vidim konkurenta.Medjutim 200 hiljada pravi razliku(pogotovo njima trebaju novci).Ako nista mogli bi im vratiti 3.450 KM odmah u 3 rate(1.150KM)i postarinu 9 KMEsport je napisao/la: Pare dolaze na jesen igranjem u Evropi. Sav prihod koji ostvarimo u polsezoni, pokrije se jednom evropskom utakmicom(plus nagrada za plasman, da ne govorim o Evropskim bodovima, koji nam ludo trebaju)
Ako nam gostovanje na Grbavici više godi od gostovanja u Lištici(gledajuci finalni bodovni saldo), ja sam za taj scenario![]()
Vala Beli ti poceo romane ovdje pisati...belosevic28 je napisao/la:Svako ko zavisi o nekome (posebno o nekoj politickoj opciji, poziciji ili opoziciji) vremenom ''grohne'' kako to nas narod kaze. Ja opet kazem hvala Bogu pa ne zavisimo ni od kakvih politickih marioneta, stranaka ili kriminalnog miljea. Cilj Tana kad je ulazio uklub je bio da postanemo samoodrziv klub, i danas sa ponosom to i jesmo.
Halalite na duzem postu
-
bordobijeli
- Kontakt:
Negdje na fb klip s njihove skupštine i neki njihov govori ubjedjen sam i zivim s uvjerenjem da cemo stici Sarajevo i nastavlja kaze znam da oni nece biti prvaci a neko dpbacuje bolje zrinjski nego pitari
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 24 dec 2018, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma i Grcka , pa dvije iz prve grupe ove nove lige nacija(Francuska,Engleska,Spanija i....),na kraju nije valjda da cemo grupe EL morati igrati na GrbaviciEsport je napisao/la:Protiv Talijana, svakako treba igrati na Koševu, zadnji put je bilo 40.000, a sada bi bilo 30.000 sa pola snageSamozdravlje je napisao/la:Procitah negdje da je nagrada ucesnicima evropskog prvenstva 9 mil.EURA. Pola od toga(aBd pa se plasiramo) uloziti u 9 travnjaka stadiona po ugledu na Zenicu,Grbavicu(sto je 9x1mil.KM).Kosevo prioritet .Bit ce potrebe da se koja odigra sa 30+ hiljada gledalaca.
Ustamujic glavati fol oni ce stici Sarajevo.Samo im ostaviti ovo pa pustati na kraju sezone.Ali cinjenica je da ce i oni sve uraditi da nas zaj.ebu.Sto bi se reklo zna se za koga ce igrat,ali to mi je ok sve dok bude u domenu terena.I mi smo navijali da Zrinjski uzme tituli ispred njih.I njima je radi mira bolje titula u Mostar da ode,ko ce trpiti komsija da ti slavi,i to je normalno sve,ali kazem dok bude u domenu terena .bordobijeli je napisao/la:Negdje na fb klip s njihove skupštine i neki njihov govori ubjedjen sam i zivim s uvjerenjem da cemo stici Sarajevo i nastavlja kaze znam da oni nece biti prvaci a neko dpbacuje bolje zrinjski nego cigani
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma oni rade za nas .Uzeli 6 bodova glavnom konkurentu.bordobijeli je napisao/la:Negdje na fb klip s njihove skupštine i neki njihov govori ubjedjen sam i zivim s uvjerenjem da cemo stici Sarajevo i nastavlja kaze znam da oni nece biti prvaci a neko dpbacuje bolje zrinjski nego cigani
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.