Nemam taj obicaj ali lik ga pljuje otkad je dosao u United i jednostavno sam moraoDerdiyok je napisao/la:Uvijek me fasciniralo kako ljudi imaju vremena da vade necije postove od "cetres trece". Jbt zivot
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Pa samo sam realan, ne pljuem ga jedini ja, to nije bez razloga. Covjek gubi najvise lopti uvjerljivo, ne igra odbranu. Ima ocajnu sezonu, a hajpa se. Kad ga se povezivalo s Barcelonom prije 2 mjeseca, nadji moje misljenje tad pa se uvjeri.Policeman je napisao/la:Nemam taj obicaj ali lik ga pljuje otkad je dosao u United i jednostavno sam morao
Kad su za njega Pirlo i Marchisio radili, to je bila druga prica.
27.10.2020
U Juventusu je bio dobar igrač, kao što leo reče, dok su drugi radili za njega. Uostalom, i ja sam bio za njegov dolazak u Barcelonu s obzirom kad pogledaš naš trenutni vezni red. A šta je to Pogba pokazao tokom ovog mandata u Manchesteru ? Ne govorim o trofejima. Moguće da i proigra, kao i kompletna ekipa, nakon odlaska Mourinha. Vidjećemo dokle će trajati ovaj "pozitivni šok" sa Solskjaerom.Policeman je napisao/la:Nemam taj obicaj ali lik ga pljuje otkad je dosao u United i jednostavno sam moraoDerdiyok je napisao/la:Uvijek me fasciniralo kako ljudi imaju vremena da vade necije postove od "cetres trece". Jbt zivot
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Joj kad se ljudi uhvate ovog "gubi lopte"
nekome izgleda pojam igrac sredine terena znaci da mora imati 90%+ uspjesnost pasova inace je veoma los igrac
Pogba jedini igrac u historiji izgleda kojem se nece oprostiti zato sto je igrao s dobrim igracima (Pirlom Vidalom i Marchisiom)
@leorey ne znam kad ce likovima poput tebe doci u glavu da on bolje igra sad nego u Juveu
Tacno bih volio procitati misljenje nekog normalnog juventina i da vidimo misljenje nekog ko je pregledao svaku utakmicu u to vrijeme a ne likova koji su pregledali 10tak i da vidim u cemu je tolika razlika u njegovoj igri

Pogba jedini igrac u historiji izgleda kojem se nece oprostiti zato sto je igrao s dobrim igracima (Pirlom Vidalom i Marchisiom)
@leorey ne znam kad ce likovima poput tebe doci u glavu da on bolje igra sad nego u Juveu
A sta je to specijalno Pogba radio u Torinu a ne radi u Manchesteru?Derdiyok je napisao/la: A šta je to Pogba pokazao tokom ovog mandata u Manchesteru ? Ne govorim o trofejima. Moguće da i proigra, kao i kompletna ekipa, nakon odlaska Mourinha. Vidjećemo dokle će trajati ovaj "pozitivni šok" sa Solskjaerom.
Tacno bih volio procitati misljenje nekog normalnog juventina i da vidimo misljenje nekog ko je pregledao svaku utakmicu u to vrijeme a ne likova koji su pregledali 10tak i da vidim u cemu je tolika razlika u njegovoj igri
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Promašili ste temu.
Niti je Pogba igrač Barselone, niti policeman navija za istu.
Niti je Pogba igrač Barselone, niti policeman navija za istu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Policeman je napisao/la:Joj kad se ljudi uhvate ovog "gubi lopte"nekome izgleda pojam igrac sredine terena znaci da mora imati 90%+ uspjesnost pasova inace je veoma los igrac
@leorey ne znam kad ce likovima poput tebe doci u glavu da on bolje igra sad nego u JuveuA sta je to specijalno Pogba radio u Torinu a ne radi u Manchesteru?Derdiyok je napisao/la: A šta je to Pogba pokazao tokom ovog mandata u Manchesteru ? Ne govorim o trofejima. Moguće da i proigra, kao i kompletna ekipa, nakon odlaska Mourinha. Vidjećemo dokle će trajati ovaj "pozitivni šok" sa Solskjaerom.
Pogba je prosjecan vezni igrac koji se hajpa samo sto je francuz, sto mijenja frizure svaka 3 dana i sto ima 30M followersa na IG. Oni arapi i indijci sto vidis na FB koja se lozi na lucidni pas petom koji ustvari poglecaju 3 tekme godisnje. On je ustvari jedna princezica modernog nogmoeta, nista vise. Nesto tipa Neymara, samo sto je Neymar igracki gledano za njega Lionel Messi.
Pjanic je bolji igrac 3 puta od njega. Ali nije afrikanac iz Francuske.
27.10.2020
-
- Kontakt:
Sto ga nasamara lik
Mene stid jbt. Sav sam se
Policeman.

Zahuktava se ovo oko De Jonga. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
=============Busquets============messilla je napisao/la:Zahuktava se ovo oko De Jonga.
======Arthur============Frenkie====
Bi zadovoljilo moj ionako istančan ukus za bubamaru :kava
Rabiot je mokri san trenutne uprave, tako da od toga nema ništaRajaz je napisao/la:=============Busquets============messilla je napisao/la:Zahuktava se ovo oko De Jonga.
Bi zadovoljilo moj ionako istančan ukus za bubamaru :kava

I bezveze napadi na Policajca, kad je covjek u pravu. Pogba je bolji igrac od sve ijednog trenutnog veznjaka Barce.
Može i Rabiot ako se iskoristi zadnji voz da se dobro unovči Rakitić. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nije bolji od Arthura.let3 je napisao/la:[
I bezveze napadi na Policajca, kad je covjek u pravu. Pogba je bolji igrac od sve ijednog trenutnog veznjaka Barce.
Od ovakvog Busija i mrtvog Rakitića nije neki uspjeh biti bolji.
Sad će doći jedan iritantni navijač i napisati da Barca nije klub koji prodaje igrače iz prve postave.messilla je napisao/la:Može i Rabiot ako se iskoristi zadnji voz da se dobro unovči Rakitić.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ja nisam siguran da bi ovi naši uspjeli Rakitića iz prajma dobro unovčiti a kamoli ovoga sada. 
Ali kako god, na ljeto sve kad bi i došao Rabiot, treba ti minimalno još taj jedan veznjak. De Jong mi djeluje nerealno. Previše se uzyebao nešto, i hoće i neće.

Ali kako god, na ljeto sve kad bi i došao Rabiot, treba ti minimalno još taj jedan veznjak. De Jong mi djeluje nerealno. Previše se uzyebao nešto, i hoće i neće.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Frenkie i De Ligt dolaze sigurno, jos da se netko u upravi opameti i skonta da je Depay najbolja opcija za napad, imas vrhunski prijelazni rok.
Depay je nenormalno dobar kao napadac u Lyonu i u reprezentaciji, Suareza su uspjeli smirit sto se tice problema, moze se i Depay tolerirati ako bude igrao kako igra sada.
Nazalost cini mi se da ce i Rabiot doci, iako bi ja radije Ndombelea, al ajd.
Rafinha, Denis, Samper idu sigurno ak ne sada, na ljeto, ne bi se iznenadio da i Rakitic ode.
Depay je nenormalno dobar kao napadac u Lyonu i u reprezentaciji, Suareza su uspjeli smirit sto se tice problema, moze se i Depay tolerirati ako bude igrao kako igra sada.
Nazalost cini mi se da ce i Rabiot doci, iako bi ja radije Ndombelea, al ajd.
Rafinha, Denis, Samper idu sigurno ak ne sada, na ljeto, ne bi se iznenadio da i Rakitic ode.
Otkud Depay da se pojavi, ili ti to onako nagađaš?
Rabio i Rakitić meni isti đavo, samo što je ovaj prvi mlađi, a vjerujem i jeftiniji.
Ofanziva:
Suki
Messi
Malkom
Dembele
Kutinjo
Munir
OVdje smo sasvim dobro popunjeni, valjda neće nekoj nesreći pasti napamet da dovede još jednog ofanzivca.
Rabio i Rakitić meni isti đavo, samo što je ovaj prvi mlađi, a vjerujem i jeftiniji.
Ofanziva:
Suki
Messi
Malkom
Dembele
Kutinjo
Munir
OVdje smo sasvim dobro popunjeni, valjda neće nekoj nesreći pasti napamet da dovede još jednog ofanzivca.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Ne spominju se krila. Nema realno ni potrebe. Više se spominje ta zamjena za Suareza, ali ne ono backup ko Munjara ili Paco, nego baš neko ko će preuzeti palicu od Urugvajca. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa ja, zato smo mi na sredini tablice a oni prvi.let3 je napisao/la:Rabiot je mokri san trenutne uprave, tako da od toga nema ništaRajaz je napisao/la:=============Busquets============messilla je napisao/la:Zahuktava se ovo oko De Jonga.
Bi zadovoljilo moj ionako istančan ukus za bubamaru :kava![]()
Treba se pustit suplje, po tom i Tottenham ima jacu sredinu pa ga nasamarasmo u sred Londona.
Poenta je da ovi dizelasi kad hoce da trce i igraju, onda to i lici na nesto. Kad odluce hodati onda izgubis uvjerljivo.
27.10.2020
- AlfredNobel
- Kontakt:
Malo nam i ovako ovih kornjača u veznom..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
De Ligt jako teško.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.