FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 24 dec 2018, 21:20

miky_hz je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Negdje na fb klip s njihove skupštine i neki njihov govori ubjedjen sam i zivim s uvjerenjem da cemo stici Sarajevo i nastavlja kaze znam da oni nece biti prvaci a neko dpbacuje bolje zrinjski nego cigani
Ustamujic glavati fol oni ce stici Sarajevo.Samo im ostaviti ovo pa pustati na kraju sezone.Ali cinjenica je da ce i oni sve uraditi da nas zaj.ebu.Sto bi se reklo zna se za koga ce igrat,ali to mi je ok sve dok bude u domenu terena.I mi smo navijali da Zrinjski uzme tituli ispred njih.I njima je radi mira bolje titula u Mostar da ode,ko ce trpiti komsija da ti slavi,i to je normalno sve,ali kazem dok bude u domenu terena .
Jesmo ovdje na forumu, al na skupštini to javno reci da je bolje zrinjski nego mi, to je baš nisko. Moramo svi ko jedan biti na proljece

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 dec 2018, 21:21

Odlicna stvar su odlasci Bilbije, Todorovica i Jovica. Zamjenu za Bilbiju oni ne mogu naci, za Todora i Jovica mogu vec iskopati nekoga. Mi smo do danasnjeg dana odradili strasan posao, ne treba nikog dovoditi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 dec 2018, 21:21

Ustamujic protjerani Scepin potrcko. Rijetko odvratna kockasta glavurdja :puke: @vanja, izdat cu knjigu postova sa foruma :mrgreen:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 dec 2018, 21:24

belosevic28 je napisao/la:Ustamujic protjerani Scepin potrcko. Rijetko odvratna kockasta glavurdja :puke: @vanja, izdat cu knjigu postova sa foruma :mrgreen:
Evo jos citam onaj post,kad ce nastavak .... :tokralju: :tokralju: :tokralju:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 dec 2018, 21:30

Selimovic je opasan, voli rusit konkutente ne bira sredstva. U košarci je to radio

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 dec 2018, 21:39

bordobijeli je napisao/la:Selimovic je opasan, voli rusit konkutente ne bira sredstva. U košarci je to radio
To si potpuno u pravu,sve je radio da urusi kk Bosna Royal i na kraju je i uspio...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 24 dec 2018, 21:40

bordobijeli je napisao/la:Selimovic je opasan, voli rusit konkutente ne bira sredstva. U košarci je to radio
Oni isti br. bodova kao Sloboda,2 vise od Radnika.U ove zavrsne 3 gosti Radniku i Slobodi. Puno smo mi blizi tituli ,nego oni kval.EL. :urnebes:
Jos ako im Lazni dolaze na Grbavicu morat ce dobiti.Nisu oni u situaciji kao mi proslu sezonu.Necu vise o Zelji.Izvinite.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 dec 2018, 21:42

Ti mislis da mi bez razloga imamo bruku zena u klubu?
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 24 dec 2018, 21:43

Samozdravlje je napisao/la:
Oni isti br. bodova kao Sloboda,2 vise od Radnika.U ove zavrsne 3 gosti Radniku i Slobodi. Puno smo mi blizi tituli ,nego oni kval.EL. :urnebes:
Jos ako im Lazni dolaze na Grbavicu morat ce dobiti.Nisu oni u situaciji kao mi proslu sezonu.Necu vise o Zelji.Izvinite.
Imamo mi svoje slatke brige, nije nam bitna komšijina krava :zviz:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 dec 2018, 21:44

Vanja8 je napisao/la:
To si potpuno u pravu,sve je radio da urusi kk Bosna Royal i na kraju je i uspio...
Bosnu su srušili ljudi oko nje i vlast, drugi su nebitni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 dec 2018, 21:47

FrancescoTotti je napisao/la:
Ti mislis da mi bez razloga imamo bruku zena u klubu?
slika
Imaju I oni sad :rol: Miske im odveo sve ove sto valjaju sebi :rol:

sulejman hoce da ide izgleda
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 dec 2018, 21:49

Ma treba biti oprezan, oni ce podmetati kuke gdje god mogu. Imaju milion problema al tema na skupštini da Sarajevo ne bude prvak

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 24 dec 2018, 21:54

Ekipa koja ne moze 11 igraca sastaviti, ekipa kojoj je racun blokiran i ekipa koja je bliza zadnjem na tabeli nego prvom, ne treba da se spominje na ovoj temi :salut:
1946~

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 dec 2018, 23:11

belosevic28 je napisao/la:Svako ko zavisi o nekome (posebno o nekoj politickoj opciji, poziciji ili opoziciji) vremenom ''grohne'' kako to nas narod kaze. Ja opet kazem hvala Bogu pa ne zavisimo ni od kakvih politickih marioneta, stranaka ili kriminalnog miljea. Cilj Tana kad je ulazio uklub je bio da postanemo samoodrziv klub, i danas sa ponosom to i jesmo.
Produzimo ugovore sa vaznim igracima, prodajemo akademce za milion i vise, nemamo dugova, imamo jake sponzore...evo sad su i rezultati krenuli i nastavit ce se ovim tokom aBd.
To je moj komentar na situaciji u plavoj politickoj qravi. U ****.ima su i obit ce im se o glavu surovanje sa politickim mocnicima. Neg se guse u svojim g.ovnima, ko ih yebe. Pisite o pozitivnim stvarima, nije da ih nema kod nas.
Halalite na duzem postu :D
Zamalo sve srusismo zbog rezultata,nije se moglo preko noci i Jesica i slinog na brzinu preokrenut al eto ova uorava vuce prave poteze,u miru i bez halabuke

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 dec 2018, 23:14

bordobijeli je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Negdje na fb klip s njihove skupštine i neki njihov govori ubjedjen sam i zivim s uvjerenjem da cemo stici Sarajevo i nastavlja kaze znam da oni nece biti prvaci a neko dpbacuje bolje zrinjski nego cigani
Ustamujic glavati fol oni ce stici Sarajevo.Samo im ostaviti ovo pa pustati na kraju sezone.Ali cinjenica je da ce i oni sve uraditi da nas zaj.ebu.Sto bi se reklo zna se za koga ce igrat,ali to mi je ok sve dok bude u domenu terena.I mi smo navijali da Zrinjski uzme tituli ispred njih.I njima je radi mira bolje titula u Mostar da ode,ko ce trpiti komsija da ti slavi,i to je normalno sve,ali kazem dok bude u domenu terena .
Jesmo ovdje na forumu, al na skupštini to javno reci da je bolje zrinjski nego mi, to je baš nisko. Moramo svi ko jedan biti na proljece
Na proljece ako bog da dati im strasnu podrsku,ako ne i najvecu do sada svi ko jedan zasluzili su

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 24 dec 2018, 23:19

Pogledajte moj novi avatar, može se reći da je ovo ljepši grb od ovog kojeg sad trenutno imamo.

slika
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 24 dec 2018, 23:22

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Pogledajte moj novi avatar, može se reći da je ovo ljepši grb od ovog kojeg sad trenutno imamo.

slika
treba mjenjat
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 24 dec 2018, 23:30

Meni vala nije čemu trenutni je mnogo ljepši a onaj sa ljiljanom je meni najljepši ali eto neko ga je iz nekog razloga ukinuo.
ISTINA ZA VEDRANA!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 24 dec 2018, 23:39

Lecler je napisao/la:Meni vala nije čemu trenutni je mnogo ljepši a onaj sa ljiljanom je meni najljepši ali eto neko ga je iz nekog razloga ukinuo.
Što se mene tiče nek samo stoji ljiljan, dosta. Al' teško, ne znam zašto?

Za laku noć - za one koji će spavati. :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 25 dec 2018, 00:06

Al fakat, sta bi sa ljiljanom?
ZZ

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BurekSasirom, bvsic, Cattivi87 i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []