Dugo godina da ga slavite u miru, sreći i blagostanju, u ideji jedinstvene Bosne i Hercegovine svih nas, odanih našoj državi!
ČESTIT BOŽIĆ!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja mislim da je to bilo u eri Selimovića i Kusturice, da su ga skinuli. Razlog nepoznat.moj uzor-S.G je napisao/la:Al fakat, sta bi sa ljiljanom?
Samo što mu je ugovor bio do ljetabelosevic28 je napisao/la:Za sve one kojima je malo milion ua Mujakica, eo Zvezda svog kapitena prodaje za slicnu sumu. Jes da je Savicu 28 ali poredim to jer nije mala stvar uzeti milion.
Savic je juce rusio Liverpul a Nihad igrao u juniorima.
Dobar posao smo uradili.
Strasno dobar.
Predrag, ugrozeni, pasic u cvike mu se poseremStroj1946 je napisao/la:Ja mislim da je to bilo u eri Selimovića i Kusturice, da su ga skinuli. Razlog nepoznat.moj uzor-S.G je napisao/la:Al fakat, sta bi sa ljiljanom?
??Pantelija je napisao/la:Predrag, ugrozeni, pasic u cvike mu se poseremStroj1946 je napisao/la:Ja mislim da je to bilo u eri Selimovića i Kusturice, da su ga skinuli. Razlog nepoznat.moj uzor-S.G je napisao/la:Al fakat, sta bi sa ljiljanom?
Ni meni nije jasno zašto su ga ukinuli i kome je to smetalo i još uvijek nisam prihvatio grb bez ljiljana. Kad god nešto radim(crtež i sl) obavezno odaberem grb sa ljiljanom. E sad vjerovatno kad bi se izvršio pritisak da bi se ljiljan mogao vratiti. Imali smo jednu garnituru haad dresova sa ljiljanima, a sad i nike crne dresove takođe sa ljiljanom tako da je očigledno da ne smeta i bilo bi lijepo da se vrati na grb.??
Zar nije ljiljan na grbu bio poslije rata, pa su ga u medjuvremenu skinuli s grba? A fakat ne kontam cime ljiljan ikog ugrozava, treba traziti da se vrati, Celik ga i dalje drzi, ne vidim da se iko buni, onda Sloboda i Velez petokraku, Zvijezda 09 4C itd... HOCEMO LJILJAN NA GRBU I NA DRESOVIMA !
Tacno, tada je ukinut.Pantelija je napisao/la:Ljiljan je skinut u vrijeme kada je pasic bio firektor kliba ili sta vec. Koloko se sjecam na njegovu inicijativu
Kakav crni Dino i Kusturica.Pantelija je napisao/la:Predrag, ugrozeni, pasic u cvike mu se poseremStroj1946 je napisao/la:Ja mislim da je to bilo u eri Selimovića i Kusturice, da su ga skinuli. Razlog nepoznat.moj uzor-S.G je napisao/la:Al fakat, sta bi sa ljiljanom?
Nisam siguran, Obradović mozda. Paja je dosao mislim 2003 godine.Orangina85 je napisao/la:Ja sam bio siguran da je Pasic. Ko je tada bio na celu kluba?
Samo reci jel Rundin i odma cemo znat ocel bit sta od njegmiky_hz je napisao/la:Uzet ce se neki momak sa ove Americke "turneje" na koju je Husref otisao.Ado Jahic 97-mo godiste igra 10-tku.Odusevljeni su dole bili svi sa njim,pa vidjet cemo hocel biti kakve koristi od njega.Pozivan je vec bio na u-17 i u U-19 reprezentaciju
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, BordoArmy88, SamoTi4000 i 30 gostiju.