FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jahic was a member of the U17 Bosnian National Team that participated in the UEFA U17 Euro 2014 Elite Round in Scotland ... Jahic also has been called into the U19 Bosnian National Team camp and has captained two friendly games.
In his lone season playing high school soccer, Jahic led Mehlville to the quarterfinals of the state tournament while posting 23 goals and seven assists in 21 games ... Named one of the top 15 players to watch in high school in the state of Missouri by TopDrawerSoccer, Jahic earned first-team all-state, all-region and All-Suburban West Conference honors.
https://goo.gl/images/8i1DyyLik je napisao/la: Ni Pašić nema veze sa skidanjem ljiljana sa grba. To je urbana legenda koju je neko pustii i raja je prihvatila bez provjere. Mislis li da bi Predrag skidao ljiljan ?![]()
Uglavnom, ljiljan je skinut mnogo prije Pašića, tacnije 1999 godine. Ko ga je skinuo i zašto ne znam, al nema Paja veze sa tim. U drugim stvarima jeste ispao pakaš, ali sa ovim nema veze.
Dres iz 2006/2007 kad je ljiljan još bio na grbu. Kasnije je skinut i to kad je Dino došo kolko se ja sjećam jer su raja negodovala pravo.
Mala plata u Sarajevu. mora da uzme malo para Husref. Lik ima 21 godina i igra tamo u nekoj skoli. 
https://sportsport.ba/fudbal/jahic-moj- ... opi/184331
"koji će najvjerovatnije karijeru nastaviti u Akademiji Red Bull Salsburga."
https://sportsport.ba/fudbal/jahic-moj- ... opi/184331
"koji će najvjerovatnije karijeru nastaviti u Akademiji Red Bull Salsburga."
Cini se dosta spor, ali hajd da vidimo ta pozicija nam je nepopunjena pravim playem ...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
Haj'mo ga preventivno popljuvati
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Novi Kobiljar u najavi.
Glese grba, treba petokraku vratiti.
Glese grba, treba petokraku vratiti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Slazem se. Dresovi sa detaljima grba su prelijepi i u buducnosti se mogu raditi na dosta lijepih nacina, a ovaj trenutni grb je fantazija i ne treba ga dirat!MCMXLVI je napisao/la:Stari grb sa ljiljanom nije bio simetrican i meni licno izgledao neozbiljan od boje do fonta. Nema potrebe da se vraca a nemam nista protiv da se nastavi tradicija ljiljana na dresovima. Ovaj trenutni je i vise nego dobar. Grb kluba je brend i treba biti sto jednostavniji. Pogledajte samo grbove prije i danas klubova kao sto su Juventus, Aston Villa, Totenham, PSG, City itd. I Barca od sljedece sezone ide sa novim i sto jednostavnijim grbom. Ovi trenutni grbovi u ligi su katastrofalni, pogotovo ovi komunjarski.
PS- Sretan praznik svim pitarima koji slave, od srca!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta je bitno hoće li biti ljiljan na grbu ili ne.. Ovaj grb je prelijep i ne treba ga dirati.
Čestit Božić svim našim pitarima.
Čestit Božić svim našim pitarima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- robertkosar
- Kontakt:
- siroliver69
- Kontakt:
Postoji li kakva šansa da se pojaca strucni štab sa nekim iskusnim trenerom koji je radio vani i sl. za ove evropske utakmice što slijede. Evo smo uboli s kondicionim, i vidi se ogroman nepredak u tom segmentu. Volio bi da dođe neko i pomogne Husrefu (da ne pomisle branioci da ga mijenjam) da nam se ne desavaju stvari iz prošlosti. Tanko je ovo sa Čosicem i Džekmicem.
Ne dirati grb.
Sretan Božic bordo braci koja slave.
Ne dirati grb.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Svako ko nije za ljiljan taj nije prijatelj ove zemlje! Kvalitetan stručnjak se neće poniziti da nekom pomaže, a šta si htio reći time "branioci" Husrefa?siroliver69 je napisao/la:Postoji li kakva šansa da se pojaca strucni štab sa nekim iskusnim trenerom koji je radio vani i sl. za ove evropske utakmice što slijede. Evo smo uboli s kondicionim, i vidi se ogroman nepredak u tom segmentu. Volio bi da dođe neko i pomogne Husrefu (da ne pomisle branioci da ga mijenjam) da nam se ne desavaju stvari iz prošlosti. Tanko je ovo sa Čosicem i Džekmicem.
Ne dirati grb.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
ljiljan je uklonjen zbog politike tj. politiziranosti istog...u dogledno vrijeme će se donijeti zakon o sportu kojim će se takve stvari regulisati prema fifa/uefa načelima, shvatam da je svima drag ljiljan međutim on je stavljen na grb umjesto drugog političkog simbola petokrake...politiku i sport ne treba mješati i to je prilično čista stvar, nemam ništa protiv da bude na trećem dresu s kojim odajemo počast Srebrenici kao i dosad, ali da FK Sarajevo ima neku istoriju sa tim cvijetom pa hajde ali zaista nema....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- siroliver69
- Kontakt:
Na dresu ljiljan DA, na grbu i ne treba na onaj naćin, ili ga drugačije uklopiti.SarajevoJeBordo je napisao/la:Svako ko nije za ljiljan taj nije prijatelj ove zemlje! Kvalitetan stručnjak se neće poniziti da nekom pomaže, a šta si htio reći time "branioci" Husrefa?siroliver69 je napisao/la:Postoji li kakva šansa da se pojaca strucni štab sa nekim iskusnim trenerom koji je radio vani i sl. za ove evropske utakmice što slijede. Evo smo uboli s kondicionim, i vidi se ogroman nepredak u tom segmentu. Volio bi da dođe neko i pomogne Husrefu (da ne pomisle branioci da ga mijenjam) da nam se ne desavaju stvari iz prošlosti. Tanko je ovo sa Čosicem i Džekmicem.
Ne dirati grb.
Za Husrefa si sam odgovorio.
Nepotrebna je ova prica da li ljiljan ili ne. Ko voli ljiljan i ima emocije prema tom simbolu sasvim mu je nevazno da li se nalazi na grbu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Porediti petokraku i ljiljan je apsurd. Petokraka je simbol komunizma i nema veze s nasom drzavom osim sto smo jedno vrijeme zivjeli u tako uredjenom drustvu. Ljiljan je vjekovni simbol Bosne i Hercegovine i trebao bi se nalaziti na grbu. Ne znam kakve to ima veze sa politizacijom. Na grbu Real Madrida se donedavno nalazio krst, vjerski simbol.
Real je uklonio zbog arapskih para. A mi smo opcenito pretolerantni prema onima kojima smetaju ljiljani. Smeta ljiljan, a ne smeta prefiks "hrvatski".Beton je napisao/la:Porediti petokraku i ljiljan je apsurd. Petokraka je simbol komunizma i nema veze s nasom drzavom osim sto smo jedno vrijeme zivjeli u tako uredjenom drustvu. Ljiljan je vjekovni simbol Bosne i Hercegovine i trebao bi se nalaziti na grbu. Ne znam kakve to ima veze sa politizacijom. Na grbu Real Madrida se donedavno nalazio krst, vjerski simbol.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne smeta sahovnica na sve i jednom grbu, ne smeta trobojka, nama nista tudje ne smeta, ali nam nase sve smeta. J*** ti posrani mentalitet.Derdiyok je napisao/la:Real je uklonio zbog arapskih para. A mi smo opcenito pretolerantni prema onima kojima smetaju ljiljani. Smeta ljiljan, a ne smeta prefiks "hrvatski".Beton je napisao/la:Porediti petokraku i ljiljan je apsurd. Petokraka je simbol komunizma i nema veze s nasom drzavom osim sto smo jedno vrijeme zivjeli u tako uredjenom drustvu. Ljiljan je vjekovni simbol Bosne i Hercegovine i trebao bi se nalaziti na grbu. Ne znam kakve to ima veze sa politizacijom. Na grbu Real Madrida se donedavno nalazio krst, vjerski simbol.
ovaj klub nikada nije imao ljiljan ni na kojem obilježju niti priči,pjesmi....dakle apsolutno ništaDerdiyok je napisao/la:Real je uklonio zbog arapskih para. A mi smo opcenito pretolerantni prema onima kojima smetaju ljiljani. Smeta ljiljan, a ne smeta prefiks "hrvatski".Beton je napisao/la:Porediti petokraku i ljiljan je apsurd. Petokraka je simbol komunizma i nema veze s nasom drzavom osim sto smo jedno vrijeme zivjeli u tako uredjenom drustvu. Ljiljan je vjekovni simbol Bosne i Hercegovine i trebao bi se nalaziti na grbu. Ne znam kakve to ima veze sa politizacijom. Na grbu Real Madrida se donedavno nalazio krst, vjerski simbol.
pojavio se kao zamjena na mjestu petokrake...nema potrebe za tim obilježjem
jasno je iz imena kluba odakle dolazimo
to što se drugi glupiraju nije razlog da i mi to radimo, kao što rekoh to je prema fifa/uefa pravilima tako politika i sport na različite strane
i drugi će morati mjenjati nazive i ta obilježja...
da smo FK Trvtko, totalno ok, da smo FK Bosna totalno ok, no nismo...mjenjati identitet kluba kako vjetar puhne je za druge...znaju oni ko su
Ama ljiljan odmah staviti treba,smijesno je o tome i pricati.
Sta je naroda poginulo za taj ljiljan da stoji,i sad neki uhljupi usljivi pricaju treba,ne treba.O tome nema polemike nikakve.
LJILJAN POD MORANJE NA DRES I NA GRB-
Sta je naroda poginulo za taj ljiljan da stoji,i sad neki uhljupi usljivi pricaju treba,ne treba.O tome nema polemike nikakve.
LJILJAN POD MORANJE NA DRES I NA GRB-
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 26 gostiju.