Mada je navodno njegov manager rekao da ce dovesti golmana istog kvaliteta, kao zamjenu za Kolaka

Moderator/ica: GracanicaAA
Raja Kolak je vrhunski golman, msm da je za njega bolje da ode u neki drugi klub gdje ce redovnije braniti, i imati samim tim sansu da cim prije ode u inostranstvo. Pratio sam ga u Konjicu u zadnjem kolu, vrhunski golmankraljttbvb je napisao/la:A ja cuo ako ne bude prvi golman da bi se mogao vratiti u Igman![]()
Mada je navodno njegov manager rekao da ce dovesti golmana istog kvaliteta, kao zamjenu za Kolaka
Evo ti primjera kako Velez radi a kako Zrinjski. Kaolak je idealn golman za Velez i narednu sezonu, samo vi to ne vidite, vec vjerujete onom kockaru Bobicu.nekoIzMostara je napisao/la:Raja Kolak je vrhunski golman, msm da je za njega bolje da ode u neki drugi klub gdje ce redovnije braniti, i imati samim tim sansu da cim prije ode u inostranstvo. Pratio sam ga u Konjicu u zadnjem kolu, vrhunski golmankraljttbvb je napisao/la:A ja cuo ako ne bude prvi golman da bi se mogao vratiti u Igman![]()
Mada je navodno njegov manager rekao da ce dovesti golmana istog kvaliteta, kao zamjenu za Kolaka![]()
![]()
Jbg ja iznosim svoj licni stav, i glasi da je bolji od Bobica. E sad uprava i trener je ti koji odlucuju ko ce igrati. Kolak je fantastičan golman, samo se iskreno nadam da na kraju nece zavrsiti u njih, iako je po vasim rijecima gotova stvar.Mig_Mig je napisao/la:Evo ti primjera kako Velez radi a kako Zrinjski. Kaolak je idealn golman za Velez i narednu sezonu, samo vi to ne vidite, vec vjerujete onom kockaru Bobicu.nekoIzMostara je napisao/la:Raja Kolak je vrhunski golman, msm da je za njega bolje da ode u neki drugi klub gdje ce redovnije braniti, i imati samim tim sansu da cim prije ode u inostranstvo. Pratio sam ga u Konjicu u zadnjem kolu, vrhunski golmankraljttbvb je napisao/la:A ja cuo ako ne bude prvi golman da bi se mogao vratiti u Igman![]()
Mada je navodno njegov manager rekao da ce dovesti golmana istog kvaliteta, kao zamjenu za Kolaka![]()
![]()
Cuj za Kolaka, Hrvat je desni bocni. Momak prije svega, kulturan odgojen, sto se tice lopte, nazad dobar defanzivan, dok ga nemas gore nije nesto posebno brz. Sve u svemu, solidno, zavisi opet kakav vam je desni bocni.KonjicBOY je napisao/la:Ibrahim Hrvat zamjena za Kolaka. Je l' on u TOŠKu igrao na jesen? Ako neko zna kakav je neka ostavi komentar.
hahah mene nešto prebacilo pa sam mislio da je golman.HeliosIzDomzala je napisao/la:Cuj za Kolaka, Hrvat je desni bocni. Momak prije svega, kulturan odgojen, sto se tice lopte, nazad dobar defanzivan, dok ga nemas gore nije nesto posebno brz. Sve u svemu, solidno, zavisi opet kakav vam je desni bocni.KonjicBOY je napisao/la:Ibrahim Hrvat zamjena za Kolaka. Je l' on u TOŠKu igrao na jesen? Ako neko zna kakav je neka ostavi komentar.
Kovacevic u Turbinu.KonjicBOY je napisao/la:Mislim da hoće. Klarić vjerovatno više neće igrat jer je polusezonska pozajmica bila,Rastoder se isto mislim vraća u Olimpik. Za Rodriga iz Veleža ne znam,mada ako je istina to za Lucasa,Rodrigo bi mogao ostati. Za ove ostale (Savinović,Oglečevac,Đurić) da li su na posudbi ili će biti tu do kraja sezone.
Vedad Šabanović također napustio i otišao u Klis.
Enigma je napisao/la:Mogao bi vam Lucas iz Veleža na pozajmicu doci ...U Velezu previse stranaca pravi se mjesto za ovog novog brazilca....tako se prica po gradu
Kovačević nije ni igrao,prva 2-3 kola samo i povrijedio se. Što se tiče ovih gore igrača,volio bih kad bi ostali Savinović i Đurić jer su dobri štoperi,za ove ostale se lako može naći zamjena.ASD je napisao/la:Kovacevic u Turbinu.KonjicBOY je napisao/la:Mislim da hoće. Klarić vjerovatno više neće igrat jer je polusezonska pozajmica bila,Rastoder se isto mislim vraća u Olimpik. Za Rodriga iz Veleža ne znam,mada ako je istina to za Lucasa,Rodrigo bi mogao ostati. Za ove ostale (Savinović,Oglečevac,Đurić) da li su na posudbi ili će biti tu do kraja sezone.
Vedad Šabanović također napustio i otišao u Klis.
Pa dobro, to i nisu neki bitni igraci.