Neko rece da ce Anel tek na kraju sezone otici.braco je napisao/la:Ode li Vranješ, ostaju nam samo Jovan, Hajdarević i Osmanović u centralnoj veznoj liniji.LjoZee je napisao/la:Krila, stopera, rezervne bekove na obje strane i rezervnog napadaca mi nemamo...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To je pisalo u onom članku u kojem piše da ide za milion eura ali hajde.LjoZee je napisao/la:Neko rece da ce Anel tek na kraju sezone otici.braco je napisao/la:Ode li Vranješ, ostaju nam samo Jovan, Hajdarević i Osmanović u centralnoj veznoj liniji.LjoZee je napisao/la:Krila, stopera, rezervne bekove na obje strane i rezervnog napadaca mi nemamo...

Mada opet i da ostaje Anel, jel' preveliki rizik imati samo jednog iskusnog igrača ala Jovan na toj poziciji.
Ma to sam ja negdje procitao i tako zaboravim gdje, ali znam sta. Hahah
Svakako da tu treba neko iskusniji. E sad Boga mi puno nama treba igraca. Sto znaci treba nam para, sto znaci da treba namaci pare i opet znaci da smo ga tu malo naebali.
Svakako da tu treba neko iskusniji. E sad Boga mi puno nama treba igraca. Sto znaci treba nam para, sto znaci da treba namaci pare i opet znaci da smo ga tu malo naebali.

- plavousrcu
- Kontakt:
Nasa ekipa je iskristalizirana da pobudalis. Tacno smo navlacili samo.
Možda je vakat i Veci da se proda da kakvu takvu paru zaradimo, a i radi njegovog razvoja je vala vrijeme da ide iz ove lige. Valjda ga može Zuban neđe gurnut.
- plavousrcu
- Kontakt:
Morat cemo prodavati. Osim Vece nemamo vise koga. To je najgore.
Veci su ukinuli suspenziju kako bi branio,uz obećanje Zubana da mu sredi transfer u Januaru, e sad, da li se nešto promjenilo zbog svih ovih dešavanja, ne znambraco je napisao/la:Možda je vakat i Veci da se proda da kakvu takvu paru zaradimo, a i radi njegovog razvoja je vala vrijeme da ide iz ove lige. Valjda ga može Zuban neđe gurnut.
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Ako nisu sve pare legle, potrosene za Sabanadzovica onda prodaja Vece za neke solidne pare je dovoljan. Ne mozemo bas puno uzeti za njega, ali vakat je da ide. I zbog sebe i zbog nas trenutno. Ali onda i tu treba jedan ili dvojica zbog Fejze 

Pročitah ovo samo da ti se izvinim što ću te razočarat ali Amar gotivi Bogija, Stanu, Bekrica...plavousrcu je napisao/la:Bio fan ili ne bio mi smo u gadnoj situaciji. Nemamo puno izbora. Moramo se krpiti i gotovo.irfo je napisao/la:Ne bih reko da je Amar fan Bogicevica
- plavousrcu
- Kontakt:
Ima razloga sigurno. Teska situacija nam je, ali izvuci cemo se jer tu je Amar.starina je napisao/la:Pročitah ovo samo da ti se izvinim što ću te razočarat ali Amar gotivi Bogija, Stanu, Bekrica...plavousrcu je napisao/la:Bio fan ili ne bio mi smo u gadnoj situaciji. Nemamo puno izbora. Moramo se krpiti i gotovo.irfo je napisao/la:Ne bih reko da je Amar fan Bogicevica
"Malo gdje su me cijenili kao u Željezničaru, za taj klub sam i danas vezan i smuči mi se kada vidim kakvi su danas igrači tu. Ne znaju kakvu vrijednost ima taj dres..."
https://sportsport.ba/fudbal/admir-vlad ... aju/301220
https://sportsport.ba/fudbal/admir-vlad ... aju/301220
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Evo kaze Refik da tek ide na pregovore oko Anelovih uslova. Dogovor izmedju Zelje i AEKa postoji, ali u fudbalu se kao nista ne zna. I sta sad, ne dobijes platu kakvu ocekujes i sve propada? Da li to znaci da moramo vratiti i do sada uplacen iznos za Anela koji je vec potrosio Grande Ubleha hahahaahahahahah
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Presedan u svijetu fudbalakerimatomic1921 je napisao/la:Evo kaze Refik da tek ide na pregovore oko Anelovih uslova. Dogovor izmedju Zelje i AEKa postoji, ali u fudbalu se kao nista ne zna. I sta sad, ne dobijes platu kakvu ocekujes i sve propada? Da li to znaci da moramo vratiti i do sada uplacen iznos za Anela koji je vec potrosio Grande Ubleha hahahaahahahahah
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne poklapa se nesto tu. Ne mozemo mi ni 1 KM dobit onda ako Anel nije stavio potpis i rekao tim tamo ljudima da pristaje. Onda je samo cifra dogovorena u slucaju transfera. Sam Refik kaze da sve moze propasti. Onda Siljak nije iznio stvari kakve jesu.
Nije mogao nista drugacije predstavit.LjoZee je napisao/la:Ne poklapa se nesto tu. Ne mozemo mi ni 1 KM dobit onda ako Anel nije stavio potpis i rekao tim tamo ljudima da pristaje. Onda je samo cifra dogovorena u slucaju transfera. Sam Refik kaze da sve moze propasti. Onda Siljak nije iznio stvari kakve jesu.
Mi smo pare dobili a transfer nije zvanican, ne znam da li se to ikada igdje dogodilo.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.