Nek je sretno svima i sto vise overa.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Mah Bozic inace ne bude uspjesan ali tradicija da ih ganjam over stalno pa eto, vrijeme da proigrajuFinn je napisao/la:To majstore. Hvala![]()
Nek je sretno svima i sto vise overa.
Ovaj put cu i ja odigrati ali vjeruj mi cim ja prepisem, popadat cemo svijopaa7 je napisao/la:Antetokounmpo 27.5 više 1.85 - U prve dvije utakmice protiv New Yorka je zabijao 30 i 33 u utakmicama koje su bile na stvarno velik broj poena. U prboj su Bucksi pobjedili 124-113, dok su u drugoj Knicksi dobili nakon produzetka 136-134. U prosloj utakmici je imao "obracun" s Hezonjom sto vjerujem da Hezonji i nije trebalo pa mislim kako ce Giannis veceras biti dosta napaljen, a uzevsi u obzir da je vec dva puta presao ovu granicu protiv njih, ja cu ga probati opet.
Harden 32.5 više 1.85 - U prvoj ovosezonskoj utakmici protiv Oklahome je imao samo 19 poena uz poraz 98-80. Veceras ipak ocekujem nesto drugaciju utakmicu od Hardena na domacem terenu, pa cu ga uzeti cak i po ovoj ogromnoj granici. Zadnjih 10 utakmica prosjecno postize 34.6 poena a tu je imao i par fantasticnih partija sa 50 poena protiv Lakersa i 47 protiv Utah, pa i zadnja protiv San Antonia od 39 nije za baciti. Zadnjih 5 redom zabija: 32, 47, 35, 35 i 39. Prosjecno uzima po 24 suta (u zadnjoj utakmici cak 34 suta) uz prosjecno nekih 13 slobodnih bacanja po cemu je vjerojatno igrac koji najvise puta u cijeloj ligi ide na liniju bacanja. Utakmica bi trebala biti egal pa s toga mislim da ce Harden i ovaj put uzeti ako treba 30 suteva i da ce dosta puta biti na liniji bacanja.
George 25.5 više 1.85 - PG igra maestralno, ovaj cijeli mjesec je na brutalnim prosjecima a kad su u pitanju poeni prosjecno zabija 31.4 u 11 utakmica ovog mjeseca. Zadnjih 5 utakmica: 33, 24, 43, 43, 31 uz preko 50% suta i 48% za 3 poena. Zadnje tri utakmice pogotovo uzima puno suteva, svaku preko 20 (27, 25, 24) i obzirom kako igra cijeli ovaj mjesec ne vidim razlog da ga i danas ne pokusam odigrati preko.
Granice jesu dosta velike ali ganjam overe danas na Bozic pa kako bude![]()
Jos ovako:
Irving 23.5 više
Embiid 25. više
Lillard 26.5 više
Nurkic 12.5 manje
Durant 27.5 više
Nije Westbrookkladionicar03 je napisao/la:na utakmici houston-oklahoma svi igraci over
ja bgm zaboravio bio na wb,ja sam na triple imao pg,stevens i capelu na bh lutriju a u premieru sam isto imao sve igrace osim wbjopaa7 je napisao/la:Nije Westbrookkladionicar03 je napisao/la:na utakmici houston-oklahoma svi igraci over![]()
3/3![]()
Valjda prodju i neki od ovih dolje jer ih imam na dva listica rasporedeno
jopaa7 je napisao/la:Antetokounmpo 27.5 više 1.85 - U prve dvije utakmice protiv New Yorka je zabijao 30 i 33 u utakmicama koje su bile na stvarno velik broj poena. U prboj su Bucksi pobjedili 124-113, dok su u drugoj Knicksi dobili nakon produzetka 136-134. U prosloj utakmici je imao "obracun" s Hezonjom sto vjerujem da Hezonji i nije trebalo pa mislim kako ce Giannis veceras biti dosta napaljen, a uzevsi u obzir da je vec dva puta presao ovu granicu protiv njih, ja cu ga probati opet.
Harden 32.5 više 1.85 - U prvoj ovosezonskoj utakmici protiv Oklahome je imao samo 19 poena uz poraz 98-80. Veceras ipak ocekujem nesto drugaciju utakmicu od Hardena na domacem terenu, pa cu ga uzeti cak i po ovoj ogromnoj granici. Zadnjih 10 utakmica prosjecno postize 34.6 poena a tu je imao i par fantasticnih partija sa 50 poena protiv Lakersa i 47 protiv Utah, pa i zadnja protiv San Antonia od 39 nije za baciti. Zadnjih 5 redom zabija: 32, 47, 35, 35 i 39. Prosjecno uzima po 24 suta (u zadnjoj utakmici cak 34 suta) uz prosjecno nekih 13 slobodnih bacanja po cemu je vjerojatno igrac koji najvise puta u cijeloj ligi ide na liniju bacanja. Utakmica bi trebala biti egal pa s toga mislim da ce Harden i ovaj put uzeti ako treba 30 suteva i da ce dosta puta biti na liniji bacanja.
George 25.5 više 1.85 - PG igra maestralno, ovaj cijeli mjesec je na brutalnim prosjecima a kad su u pitanju poeni prosjecno zabija 31.4 u 11 utakmica ovog mjeseca. Zadnjih 5 utakmica: 33, 24, 43, 43, 31 uz preko 50% suta i 48% za 3 poena. Zadnje tri utakmice pogotovo uzima puno suteva, svaku preko 20 (27, 25, 24) i obzirom kako igra cijeli ovaj mjesec ne vidim razlog da ga i danas ne pokusam odigrati preko.
Granice jesu dosta velike ali ganjam overe danas na Bozic pa kako bude![]()
Jos ovako:
Irving 23.5 više
Embiid 25. više
Lillard 26.5 više
Nurkic 12.5 manje
Durant 27.5 više
Ma bolje i to,nego da si na jednom pao za jedan poenjopaa7 je napisao/la:0/4
Nije do tebe vec sam ja odigrao sve sto si predloziojopaa7 je napisao/la:0/4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.