Ma glupo je uopće pričati dok ga ne vidimo na treneru je da donosi odlukeSkr1996 je napisao/la:Nista specijalno cini mi se
NK Široki Brijeg
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Evolve
- Kontakt:
Apsolutno. Covjeku dat podrsku, na njemu je da se dokaze na terenu. Nikoga unaprijed osudjivati. Koliko smo puta nekoga dizali u nebesa pa bio nula,i obratno.
NK Široki Brijeg
Nadam se da nije Goce bez razloga inzistirao na njemu, jos ugovor na 3 godine. Po videu se cini da zna dobru dugu loptu na krilo poslat pa se nadam da ce Franjic, Turcin i Eliomar profitirat od toga, ovisi ko bude igrao zbog velikog broja stranaca u ekipi. Ja bi se rijesio Begonje sad, stranac, a najmanje koristi od njega imamo po meni.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Goce je izjavljivo da se ne bih nikoga rješavao a da bi trebali dovesti par pojačanja, kako sam ja čuo bit će još novih igrača a među njima sigurno bar jedan stranac, valjda on zna kako to sve posložiti ?!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Treneri prizeljkuju jos dva igraca od tog jedan stranac. Trebalo bi bit onda 7,al kazu da ce ih znati rasporediti,svjesno rade ovo.jozo121 je napisao/la:Goce je izjavljivo da se ne bih nikoga rješavao a da bi trebali dovesti par pojačanja, kako sam ja čuo bit će još novih igrača a među njima sigurno bar jedan stranac, valjda on zna kako to sve posložiti ?!
Čim ga dovode njih dvojica koji su ga trenirali,ocito ima u njemu nešto i trebao bi da bude pojačanje. Vidimo Dinamu,Bjelica dovede tri svoja anonimca iz Poljske i napravi rezultat.
Do priprema možda još 2 pojačanja
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Iskreno, malo me cudi pozicija za koju smo doveli ovog. Tu imamo najboljeg igraca Matica, Begonja,Dane, Boze i Maric isto mogu odigrat ovo, znaci velika guzva za poziciju def.veznog.
NK Široki Brijeg
Tocno,ocito ce Tata Mata na stoperaEvolve je napisao/la:Iskreno, malo me cudi pozicija za koju smo doveli ovog. Tu imamo najboljeg igraca Matica, Begonja,Dane, Boze i Maric isto mogu odigrat ovo, znaci velika guzva za poziciju def.veznog.
SAMO ŠIROKI!
Jaca konkurencija, kvaliteta i sirina. Ocekuje nas gust raspored, kup i prvenstvo. Zadnja kola su pokazala odlicnu igru Begonje kad je istureniji naprijed. Ovako imas vise opcija i rotacije i vjerujem u trenere da znaju sto radeEvolve je napisao/la:Iskreno, malo me cudi pozicija za koju smo doveli ovog. Tu imamo najboljeg igraca Matica, Begonja,Dane, Boze i Maric isto mogu odigrat ovo, znaci velika guzva za poziciju def.veznog.
It's better when it's live
Nadam se da nece, to su dva razlicita igraca kad je na stoperu i kad je u vezi..since1948 je napisao/la:Tocno,ocito ce Tata Mata na stoperaEvolve je napisao/la:Iskreno, malo me cudi pozicija za koju smo doveli ovog. Tu imamo najboljeg igraca Matica, Begonja,Dane, Boze i Maric isto mogu odigrat ovo, znaci velika guzva za poziciju def.veznog.
- Evolve
- Kontakt:
Nebi ja Matica na stopera. Igra 10x bolje u sredini i on sam cini mi se vise uziva da igra u sredini.
NK Široki Brijeg
Nama je falio u ovoj sezoni igrač kao J.Coric ili Loncar koji ce podvalit loptu i napravit sansu za napadaca,nadam se da smo u novom pojacanju to dobili.
Takav tip igraca nije ni Maric ni Begonja,a Babic nije spojio 3 utakmice
Takav tip igraca nije ni Maric ni Begonja,a Babic nije spojio 3 utakmice
Samo jedno ime
-
volimsiroki
- Kontakt:
Sretni blagdani braćo.
Treba mu odmah dat nadimak..npr. Eni
Zivio rodjo
Treba mu odmah dat nadimak..npr. Eni
Zivio rodjo
Igraj Široki, ti si najbolji !!
- Panta79rei
- Kontakt:
Ekipa evo i mene opet. Napokon! Onaj profil mi očito blokiran iz nekog razloga, pa sam morao otvorit novi, a i to jedva. 3 mjeseca im šaljem mailove da se ne mogu logirati i ne odgovaraju niti išta poduzimaju 
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
- Panta79rei
- Kontakt:
Ti si obični provokatorhlive je napisao/la:Ivan Enin prvo pojacanje
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Ja sam napisao prije svih. Pogledaj vrijeme objavePanta79rei je napisao/la:Ti si obični provokatorhlive je napisao/la:Ivan Enin prvo pojacanjeGovoriš nam kad su portali objavili. Hvala ti
hlive je napisao/la:Ja sam napisao prije svih. Pogledaj vrijeme objavePanta79rei je napisao/la:Ti si obični provokatorhlive je napisao/la:Ivan Enin prvo pojacanjeGovoriš nam kad su portali objavili. Hvala ti
Penke ne spava mirno
Ne natjecemo se. Kad bude na sluzbenoj objavim i ovdje. Prije toga nistasb1996 je napisao/la: Penke ne spava mirno![]()
Treba sad rijesit prijenose iz Antalye, lako je za igrace
Dijete moje,kakvo natjecanje? @hlive i ja smo davno dogovorili samo p.p nista ovdje,jednom smo pogrijesili s javnom objavom i neće ništa više prije službene stranice NKŠB 
Samo jedno ime
Tako je druzepenke je napisao/la:Dijete moje,hlive i ja smo davno dogovorili samo p.p nista ovdje,jednom smo pogrijesili s javnom objavom i neće ništa više prije službene stranice NKŠB
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.