Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
nadam se da včrs svi za Milan navijate 
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
robovi88 je napisao/la:nadam se da včrs svi za Milan navijate
Ja cu navijati da odigraju jedan X
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
bice svega bice 0:0
nadam se da nece 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Interista di cuore
- Kontakt:
nemoj se ljutit,al za vas ne nikad ne navijamrobovi88 je napisao/la:nadam se da včrs svi za Milan navijate
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Sve cestitke Romi i Milanu, pogotovo ovim prvima koji nece ni grupu proci

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- sarajlija89
- Kontakt:
Roma nema sirine i to je to..zavisi od pojedinaca,zatvori tottija ili vucinica..i nema se tu sta dodat.Nekad mogu dobro odigrat i iznenadit..za nesto vise treba tu jos dosta...bas kao i nasa reprezentacija.Steta zbog kladionice jedino
Milan....
Jbg..stara i potrosena ekipa kolko god neko to ne zelio priznat..ne moze pirlo,sedorf i co vise na istom nivou igrat..treba im svjeza krv na sredini pa i u odbrani...imaju napadacki potencijal i to je sve...al eto...
Valjda ce Juve i napoli popravit situaciju u cetvrtak..pa i palermo
Milan....
eto i rezultat sam pogodioBice bas tesko vama protiv reala...realno favoriti su i bolji su, al u takvim tekmama je previse respekta i sa jedne i druge strane, pa nije nemoguce da uzmete bod pa cak i tri. To su obicno tvrde tekme gdje nijanse odlucuju....
milan ima jake pojedince u napadu i tu im je sansa...vezni red vam je star i potrosen
2-0 za real prognoziram..jbg![]()
Jbg..stara i potrosena ekipa kolko god neko to ne zelio priznat..ne moze pirlo,sedorf i co vise na istom nivou igrat..treba im svjeza krv na sredini pa i u odbrani...imaju napadacki potencijal i to je sve...al eto...
Valjda ce Juve i napoli popravit situaciju u cetvrtak..pa i palermo
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 19 okt 2010, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma Roma bi trebala pregurat grupu, samo zato sto Basel i Cluj nisu neke top ekipe, i sad svi oni vidim imaju po 3 boda, bayern ima 9
sto se tice Milana, veceras su trebali popiti 3-4 komada, ja sam cak i na temi Lige prvaka prognozirao pobjedu od 2-0 za Real uglavnom zbog Mourinha, i po meni je ovo sasvim ocekivano
sto se tice Milana, veceras su trebali popiti 3-4 komada, ja sam cak i na temi Lige prvaka prognozirao pobjedu od 2-0 za Real uglavnom zbog Mourinha, i po meni je ovo sasvim ocekivano
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
opet Jose ocita bukvicu trecem klubu iv Milana
... sad je vec 8-0 u korist njega 
zbog rome,milana i slicnih sljedecih godina u LP italijani ce imati jednog predstavnika i to prvaka koji ce igrati u trecem pretkolu LP

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Juve - Napoli finale europa lige, ne brinite se, tu ce biti dosta koeficijenta..
sramota..
sramota..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Jeste vidjeli kako Torabi, ovaj Miccoli svojim golovima lijeci ljude na Siciliji

Support Velez, It's logical! ★
Milan treba izbaciti iz prvih 11 Pirla i Sedorfa, Pirlo se tokom cijele utakmice sece po terenu, boli ga briga, trckara, igra svoju igru . . . Sedorf i da hoce ne moze, Ronaldinho isto tako . . . Puno je tu zvijezda nece da trceu nevaznim utakmicama, mislim da ce Milan kako bude odmicalo igrati bolje i bolje, cak mislim da mogu i uzeti Ligu Prvaka, njihovi igraci se motivisu samo u velikim utakmicama . . . Ono sinoc je bila velika utakmica, ali u sustini nevazna . . .
[youtube][/youtube]Mont0 je napisao/la:Jeste vidjeli kako Torabi, ovaj Miccoli svojim golovima lijeci ljude na Siciliji![]()
![]()
- sarajlija89
- Kontakt:
hahahahhahahahhaha
.....
Pa calcio je to
...ovo samo mozes vidjet u serie A...koje su to budale
FORZA ITALIA
Pa calcio je to
FORZA ITALIA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Hajde zajebancija navijaca izmedju sebe toga ce uvijek biti to me i ne pogadja jer kada Inter kiksa ja cu prvi doci ovdje i prozivati ove navijace ali recenica : Zbog ovakvih kao sto su Milan i Roma Italija nikada nece koeficijent povecati rece navijac Intera koji od kako postoje nisu osvojili LP sve do ove godine i sada se umislili da oni nesto popravljaju. Pasa moj, Milan kada je pravio a ne popravljao koeficijent Italije Inter nije znao kako trofej Lige Prvaka izgleda tako da stvarno nemas pravo govora, jer kad pregovoris izgleda glupo bez uvrede. Cuj sad Inter kao neki spasitelj Serije A jednom u 100 godina popravili koeficijent. Boze sacuvaj.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
A_d_0 je napisao/la:Hajde zajebancija navijaca izmedju sebe toga ce uvijek biti to me i ne pogadja jer kada Inter kiksa ja cu prvi doci ovdje i prozivati ove navijace ali recenica : Zbog ovakvih kao sto su Milan i Roma Italija nikada nece koeficijent povecati rece navijac Intera koji od kako postoje nisu osvojili LP sve do ove godine i sada se umislili da oni nesto popravljaju. Pasa moj, Milan kada je pravio a ne popravljao koeficijent Italije Inter nije znao kako trofej Lige Prvaka izgleda tako da stvarno nemas pravo govora, jer kad pregovoris izgleda glupo bez uvrede. Cuj sad Inter kao neki spasitelj Serije A jednom u 100 godina popravili koeficijent. Boze sacuvaj.
koja budala tako nešto može reći, milan je donio italijanskom koeficijentu u zadnjih 20 godina kao svi ostali klubovi zajedno, al jbg neki od lani ili eventualno preklani prate fudbal pa onda se i tako nešto negdje može pročitati
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Evo kako je glasio post:
zbog rome,milana i slicnih sljedecih godina u LP italijani ce imati jednog predstavnika i to prvaka koji ce igrati u trecem pretkolu LP
A sta li je njegovi Inter radio zadnjih 70 godina nego kvario prosjek koji su gle cuda Milan i Juventus nabijali (vise Milan ali i Juventus je dovoljno donio).
A sta li je njegovi Inter radio zadnjih 70 godina nego kvario prosjek koji su gle cuda Milan i Juventus nabijali (vise Milan ali i Juventus je dovoljno donio).
ja sve je to ok, a bash sad kad je potreban koeficijent nasli ste gubiti, da se razumijemo tada se mogao desiti kiks (prije 10-15 god) nekoga jer nije imao ko prijetiti, a sad kad je serija A spala na niske grane (a prijeti b.liga) niko sem zna se koga ne pomaze, -ovi stalno gube od levata nekih za koje ni sami nisu culi za sebe a ne drugi
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
All-time Serie A records held by Stranieri
Most free-kicks scored in Serie A ever - Sinisa Mihajlovic, Serbia (28)
Most free-kicks scored in a Serie A game - Sinisa Mihajlovic, Serbia (three - Lazio 5-2 Sampdoria, December 13, 1998)
Most goals in Serie A with one club - Gunnar Nordahl, Sweden (210 goals for Milan between 1948 and 1956)
Youngest goalscorer in Serie A - Khouma el Babacar, Senegal (Fiorentina, 17 years, 0 months and 3 days on March 20, 2010)
Most Capocannoniere titles - Gunnar Nordahl, Sweden (five)
Stranieri-specific records
Most appearances in Serie A (10th all-time) - Javier Zanetti, Argentina (502)
Most Serie A titles as a player (joint third all-time) - James Richardson Spensley, England, Dejan Stankovic, Serbia, and Walter Samuel, Argentina (six)
Most games as a Coach in Serie A (fourth all-time) - Nils Liedholm, Sweden (646)
Most Serie A titles won as a Coach (joint fifth all-time) - Helenio Herrera, Argentina and Arpad Veisz, Hungary (three)
Youngest Straniero to appear in Serie A (third all-time) - Valeri Bojinov, Bulgaria (Lecce, 15 years, 341 days on January 22, 2002)
Oldest Straniero to appear in Serie A (14th all-time) - Roberto Nestor Sensini, Argentina (Udinese, 39 years, 102 days on January 22, 2006)
Most goals in Serie A by a Straniero (second all-time) - Gunnar Nordahl, Sweden (225)
Most League titles with different teams - Patrick Vieira, France (Milan 1, Inter 3, Juventus 1 revoked)
First Straniero to finish Serie A as Capocannoniere - Heinrich Schönfeld, Austria (Torino in 1923-24 season)
Nationality to top the Capocannoniere charts the most times (after home nation Italy) - Argentina, eight times, the first Julio Libonatti in 1927-28 for Torino and the latest Hernan Crespo in 2000-01 for Lazio
Interesting Stranieri statistics
Only four times has a Brazilian national finished as Capocannoniere - Dino Da Costa in 1956-57 for Roma, Jose Altafini in 1961-62 for Milan (with joint Italian nationality), Luis Vinicio in 1965-66 for Vicenza and Marcio Amoroso in 1998-99 for Udinese
Only one Straniero appears in the top 10 all-time most appearances in Serie A - Javier Zanetti (10th), but four appear in the all-time top goalscorers in Serie A - Gunnar Nordahl (2nd), Jose Altafini (4th), Kurt Hamrin (7th) and Gabriel Batistuta (9th)
Milan have had a Straniero finish as Capocannoniere the most times - 10
2010-11 saw a record number of non-Italians listed in the League - 247, but not a single World Champion for the first time ever in a post-World Cup year.
Most free-kicks scored in Serie A ever - Sinisa Mihajlovic, Serbia (28)
Most free-kicks scored in a Serie A game - Sinisa Mihajlovic, Serbia (three - Lazio 5-2 Sampdoria, December 13, 1998)
Most goals in Serie A with one club - Gunnar Nordahl, Sweden (210 goals for Milan between 1948 and 1956)
Youngest goalscorer in Serie A - Khouma el Babacar, Senegal (Fiorentina, 17 years, 0 months and 3 days on March 20, 2010)
Most Capocannoniere titles - Gunnar Nordahl, Sweden (five)
Stranieri-specific records
Most appearances in Serie A (10th all-time) - Javier Zanetti, Argentina (502)
Most Serie A titles as a player (joint third all-time) - James Richardson Spensley, England, Dejan Stankovic, Serbia, and Walter Samuel, Argentina (six)
Most games as a Coach in Serie A (fourth all-time) - Nils Liedholm, Sweden (646)
Most Serie A titles won as a Coach (joint fifth all-time) - Helenio Herrera, Argentina and Arpad Veisz, Hungary (three)
Youngest Straniero to appear in Serie A (third all-time) - Valeri Bojinov, Bulgaria (Lecce, 15 years, 341 days on January 22, 2002)
Oldest Straniero to appear in Serie A (14th all-time) - Roberto Nestor Sensini, Argentina (Udinese, 39 years, 102 days on January 22, 2006)
Most goals in Serie A by a Straniero (second all-time) - Gunnar Nordahl, Sweden (225)
Most League titles with different teams - Patrick Vieira, France (Milan 1, Inter 3, Juventus 1 revoked)
First Straniero to finish Serie A as Capocannoniere - Heinrich Schönfeld, Austria (Torino in 1923-24 season)
Nationality to top the Capocannoniere charts the most times (after home nation Italy) - Argentina, eight times, the first Julio Libonatti in 1927-28 for Torino and the latest Hernan Crespo in 2000-01 for Lazio
Interesting Stranieri statistics
Only four times has a Brazilian national finished as Capocannoniere - Dino Da Costa in 1956-57 for Roma, Jose Altafini in 1961-62 for Milan (with joint Italian nationality), Luis Vinicio in 1965-66 for Vicenza and Marcio Amoroso in 1998-99 for Udinese
Only one Straniero appears in the top 10 all-time most appearances in Serie A - Javier Zanetti (10th), but four appear in the all-time top goalscorers in Serie A - Gunnar Nordahl (2nd), Jose Altafini (4th), Kurt Hamrin (7th) and Gabriel Batistuta (9th)
Milan have had a Straniero finish as Capocannoniere the most times - 10
2010-11 saw a record number of non-Italians listed in the League - 247, but not a single World Champion for the first time ever in a post-World Cup year.
nema sanse da je Sinisa prvi strijelac po slobodnim, ali fkt nema sanse
pa Alex u zadnje 4 godine je postigao minimala 20 iz slobodnih..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.