Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: Chat
Ne znam sto furate to ovdje nama likovima, posaljite fazon na pp i da i mi furamo po fcb.. 
I ako moze neko da mi posalje onaj link lika sto je objavio slike sahrane... Pozz
I ako moze neko da mi posalje onaj link lika sto je objavio slike sahrane... Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Dosla ona meni na vrata,pita imal sta sine da udjelis...Ma ima reko,ajde ulazi vamo
Doduse jedno 20 godina starija od mene,al ko ga je*be,zensko je
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jesi li joj dao u banju da se okupa sa kabasom..kelner je napisao/la:Dosla ona meni na vrata,pita imal sta sine da udjelis...Ma ima reko,ajde ulazi vamo![]()
![]()
![]()
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ma kakva banja,ja sam to brzinski morao odradit,dok mi starci nisu dosli.A i ne cuje se punoBaja_Zvjerka je napisao/la:Jesi li joj dao u banju da se okupa sa kabasom..kelner je napisao/la:Dosla ona meni na vrata,pita imal sta sine da udjelis...Ma ima reko,ajde ulazi vamo![]()
![]()
![]()
Doduse jedno 20 godina starija od mene,al ko ga je*be,zensko je![]()
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bjezi gadis mi se..
Odoh piti kafu, pa onda tekma.. Ciao
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Joj pa morao sam ga negdje stavit da se ne smrzne,gledaj zime,hos da mi se ubehutiBaja_Zvjerka je napisao/la:Bjezi gadis mi se..![]()
Odoh piti kafu, pa onda tekma.. Ciao
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Radije ga u desnicu strpaj kao i uvijek.. 
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- adnan_nanda
- Kontakt:
hahaha joj kralji si @kelner, nek si ti nju sprčio pa kud je - nek je 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Ma kakva desnica,ne jeb*em ja nju odavno,puna zuljeva
,preso sam na ljevicu,al danas nisam se morao patit,posrecilo mi se

Joj morao sam joj dat kilu kocke secera,i to sam od matere ukr'o,kostala me,mamu jojadnan_nanda je napisao/la:hahaha joj kralji si @kelner, nek si ti nju sprčio pa kud je - nek je
Bio sam juce kod Torabija. Raja pada u nesvijest ko od sale. Jednu je dohvatio zena pade ko pokosena i vrisnu i trza se dole. Raja prileti al on samo rukama pokazuje da se odmaknu. Pridje joj sjede pored nje na pod po glavi je rukama,po ocima i stomaku zena dodje sebi ispovraca se ustade pruzi mu ruku i ode kupiti vodu. Dosao ja na red dohvati me za ruku meni normala ocam ko da nista nije bilo. Cekao sam od 3 i zavrsio u 11 navecer. Nije problem cekati najveci su problem seljaci i primitivci koji ne znaju sta je red vec se guraju pa idu preko reda a organizacija je 0. Danas se osjecam pun energije ali vjerujem da je to do psihe.
sve mi se čini da nas samo furaškelner je napisao/la:Ma kakva desnica,ne jeb*em ja nju odavno,puna zuljeva,preso sam na ljevicu,al danas nisam se morao patit,posrecilo mi se
Joj morao sam joj dat kilu kocke secera,i to sam od matere ukr'o,kostala me,mamu jojadnan_nanda je napisao/la:hahaha joj kralji si @kelner, nek si ti nju sprčio pa kud je - nek je
haman čovjek stvarno ima neku ''moć'' i energiju mada ne mora značiti da liječiA_d_0 je napisao/la:Bio sam juce kod Torabija. Raja pada u nesvijest ko od sale. Jednu je dohvatio zena pade ko pokosena i vrisnu i trza se dole. Raja prileti al on samo rukama pokazuje da se odmaknu. Pridje joj sjede pored nje na pod po glavi je rukama,po ocima i stomaku zena dodje sebi ispovraca se ustade pruzi mu ruku i ode kupiti vodu. Dosao ja na red dohvati me za ruku meni normala ocam ko da nista nije bilo. Cekao sam od 3 i zavrsio u 11 navecer. Nije problem cekati najveci su problem seljaci i primitivci koji ne znaju sta je red vec se guraju pa idu preko reda a organizacija je 0. Danas se osjecam pun energije ali vjerujem da je to do psihe.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- rob do bagro
- Kontakt:
Tobe jarabi*p!p!t@* je napisao/la:Torabi-Sihirbaz
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Nemoj me tjerati da ti objasnjavamrob do bagro je napisao/la:Tobe jarabi*p!p!t@* je napisao/la:Torabi-Sihirbaz
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Daj nek mi neko pošalje taj fazon s brojevima dok nisam umro od radoznalosti ko mače kakvo.
Deder, nek i meni neko to proslijedi.Bosco je napisao/la:Daj nek mi neko pošalje taj fazon s brojevima dok nisam umro od radoznalosti ko mače kakvo.
Haj da i mi pokrenemo ovaj lanac da malo nerviramo ove glupace...Bosco je napisao/la:Daj nek mi neko pošalje taj fazon s brojevima dok nisam umro od radoznalosti ko mače kakvo.
1.
Ko oda fazon trebi nekoj pizda je, zato ne prekidaj nego salje dalje svim muskarcima iz raje
Zadnja izmjena: kelner, dana/u 19 okt 2010, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Upravo si ti odao, na ovoj temi imaju dvije cure, brzo briši to dok nisu vidjele ili uredi post.
Joj jarane,da vas furam,reko bi,kakvu sam pic*ku digo sad,a ne ciganku,i to onako starubrazzo je napisao/la:sve mi se čini da nas samo furaškelner je napisao/la:Ma kakva desnica,ne jeb*em ja nju odavno,puna zuljeva,preso sam na ljevicu,al danas nisam se morao patit,posrecilo mi se
Joj morao sam joj dat kilu kocke secera,i to sam od matere ukr'o,kostala me,mamu jojadnan_nanda je napisao/la:hahaha joj kralji si @kelner, nek si ti nju sprčio pa kud je - nek je![]()
Uostalom,to je kod nas ovdje normalno,samo sto je meni ovo prvi put da se zadesim sam kod kuce,a da ona naleti
Trenutno korisnika/ca: Baboon, jasmin10, muhamedhulk i 19 gostiju.