Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Samo se obracunavati sa vec poznatim grupicama, tacno se zna na svakoj tribini ko su i sta su.
Drugi je par rukava sto klubovi to ne smiju i generalan stav je status quo. Klubovi su u neku ruku taoci i u 99% slucajeva drze se principa da je bolje ne talasati.
Drugi je par rukava sto klubovi to ne smiju i generalan stav je status quo. Klubovi su u neku ruku taoci i u 99% slucajeva drze se principa da je bolje ne talasati.
Problem je što se takvi koriste u političke svrhe (npr. ono sinoć je bilo usmjereno protiv imigranata) pa ni vlast ne želi jasno podvući crtu i riješit to kao Englezi.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Fanovi kluba sa ponajvecim rasistima u Italiji (čega se nikad ovdje ne dotiču) o rasizmu.LOL.
Zamparini ili ne znam koji imbecil rasistički napadao konstantno predsjednika Intera i nitko ništa,jednu utakmicu imbecili sa tribine huču i odmah suspenzije lete
Italija 
Bolesna država.Kao što sam već sto puta ovdje pisao.
Zamparini ili ne znam koji imbecil rasistički napadao konstantno predsjednika Intera i nitko ništa,jednu utakmicu imbecili sa tribine huču i odmah suspenzije lete
Bolesna država.Kao što sam već sto puta ovdje pisao.
Kada su ove stvari u pitanju ne treba se vadit na druge i kako nekom progledaju a nekom ne. Stvar je da su nam ukaljali ugled kluba i trebalo nas je još jače kaznit. Bili su neki porazi poslije kojih sam osjećao ponos što sam navijač a bile su neke pobjede kao sinoć nakon kojih sam se stidio što dijelim ljubav prema istim bojama kao takvi pojedinci.SiamoNoi je napisao/la:Zamparini ili ne znam koji imbecil rasistički napadao konstantno predsjednika Intera i nitko ništa,jednu utakmicu imbecili sa tribine huču i odmah suspenzije lete![]()
Italija
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Nije to vađenje nego dvostruki mjerili FIGC.Reagira se na rasizam kada im odgovara.Ja sam za kažnjavanje svakog ispada,oni su za selektivno kažnjavanje.
Sjeca li se netko kakve su cirkusarije izvodili na FDB-ovim presicama?Ili kako se napadao klub jer se Moratti usudio predat ga strancima?Talijani su poznati rasisti.
Sjeca li se netko kakve su cirkusarije izvodili na FDB-ovim presicama?Ili kako se napadao klub jer se Moratti usudio predat ga strancima?Talijani su poznati rasisti.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ovo je bas glupo...zatvoriti cijeli stadion..
zbog cega kaznjavati sve ljude zbog, hajmo reci, nekoliko hiljada idiota..pa zatvori tu tribinu 10 utakmica ako treba, ali ne diraj normalne...
yebo ga patak, ovi talijani gluplji nego mi balkanci..a da su veliki rasisti, to stoji..bez nekih vecih izuzetaka..
yebo ga patak, ovi talijani gluplji nego mi balkanci..a da su veliki rasisti, to stoji..bez nekih vecih izuzetaka..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Kamere i fino snimis pojedince i identificiras. Na izlazu sa stadiona ih odstranis i dodijelis trajnu zabranu posjete. Ponovis to par puta ako treba i problem rijesen. Od 1000 debila 5 ako kaznis na taj nacin velika vecina od preostalih 995 ce prestati sa glupostima.Juventinisimo je napisao/la:Ovo je bas glupo...zatvoriti cijeli stadion..zbog cega kaznjavati sve ljude zbog, hajmo reci, nekoliko hiljada idiota..pa zatvori tu tribinu 10 utakmica ako treba, ali ne diraj normalne...
Zatvarat cijeli stadion i kaznjavat desetine hiljada normalnih navijaca je totalna glupost.
Pa meni ni nije glupost jer imam dojam da i klubovi zatvaraju oči na ovakve stvari, povremeno plate određeni iznos kad im savez pukne kaznu i nikome ništa, prst u uho. Možda griješim ali ne sjećam se da sam ikad pročitao da su pojedinci krivično gonjeni za ovakve stvari, obično klub plati kaznu i ende, case closed.
Ono što hoću da kažem, poslije ovakvih ispada bi se klubovi trebali ozbiljnije angažovati, pronaći sve do jednog krivca (što nije teško jer su pripadnici određene navijačke skupine, nisu običan puk koji je došao gledati utakmicu) i uz saradnju sa policijom ih strpati u zatvor, udariti po džepu i doživotno zabraniti ulazak na stadione jer je to jedini način da se stane na kraj ovoj gamadi.
Recimo, Inter će u ove dvije utakmice ostati bez 5-6-7 miliona profita, odnosno prodaje karata, što nisu male pare. Neka se još jednom desi ovakva stvar i to je već ozbiljan gubitak novca, ali i sa rezultatskog aspekta je gubitak jer igrači neće imati vjetar u leđa koje daje publika.
I zato očekujem da ovaj put poduzmu konkretnije mjere i kazne upravo pojedince jer ne želiš da ti se opet desi da igraš pred praznim stadionom. A i ostatak navijača će naučiti lekciju, pa će tri puta promisliti prije nego urade ili kažu nešto što ne treba.
Možda nije fer što je Inter prvi platio ceh, ali od ovog momenta bi svi klubovi trebali biti kažnjavani na identičan način.
Ono što hoću da kažem, poslije ovakvih ispada bi se klubovi trebali ozbiljnije angažovati, pronaći sve do jednog krivca (što nije teško jer su pripadnici određene navijačke skupine, nisu običan puk koji je došao gledati utakmicu) i uz saradnju sa policijom ih strpati u zatvor, udariti po džepu i doživotno zabraniti ulazak na stadione jer je to jedini način da se stane na kraj ovoj gamadi.
Recimo, Inter će u ove dvije utakmice ostati bez 5-6-7 miliona profita, odnosno prodaje karata, što nisu male pare. Neka se još jednom desi ovakva stvar i to je već ozbiljan gubitak novca, ali i sa rezultatskog aspekta je gubitak jer igrači neće imati vjetar u leđa koje daje publika.
I zato očekujem da ovaj put poduzmu konkretnije mjere i kazne upravo pojedince jer ne želiš da ti se opet desi da igraš pred praznim stadionom. A i ostatak navijača će naučiti lekciju, pa će tri puta promisliti prije nego urade ili kažu nešto što ne treba.
Možda nije fer što je Inter prvi platio ceh, ali od ovog momenta bi svi klubovi trebali biti kažnjavani na identičan način.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Fasisti su to, ne mijenja se to preko noci nit je stvar pojedinca.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Citav svijet je takav...samo neki malo bolje glume
Ne mogu vjerovati koliko ima ljudi kojima su navijači glavni problem za sve i svašta. Ne zanima ih vlastiti državni vrh i ne žele ništa pokrenuti, izboriti se za neku promjenu koja se njih tiče, a kada su navijači i njihove stvari u pitanju odma se dižu na noge i oni bi uvodili mjere. Jako pametno.
Italy’s deputy Prime Minister, Matteo Salvini, plays down the racism directed at #Napoli’s Kalidou Koulibaly - “Bonucci got booed by #ACMilan fans, is that racism?
Mazzoleni sends off Koulibaly who was subject to racist chanting the entire night (Albeit the red card was a separate incident). Meanwhile Claudio Gavillucci is the only ref in Italy to stop a game for racist chanting and he hasn’t reffed a Serie A match since.
Mazzoleni sends off Koulibaly who was subject to racist chanting the entire night (Albeit the red card was a separate incident). Meanwhile Claudio Gavillucci is the only ref in Italy to stop a game for racist chanting and he hasn’t reffed a Serie A match since.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakav je idiot ovaj Salvini, je li on svjestan toga.
- LlullSergio
- Kontakt:
Vazda bili fasisti.
Sa druge strane, kad ste vidjeli crnca da igra sah. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Igraju jasta. Igram ja na poslu sa jednim. Ma karinu igra derem ga ko beba zvecku.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Rasistomilanist je napisao/la:Igraju jasta. Igram ja na poslu sa jednim. Ma karinu igra derem ga ko beba zvecku.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakvi to prika. Kazem samo da ne zna igrati saha, jer nisam ni ja neki velemajstor al ipak gubi svaku.Osim13 je napisao/la:Rasistomilanist je napisao/la:Igraju jasta. Igram ja na poslu sa jednim. Ma karinu igra derem ga ko beba zvecku.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Mogao bi ti momcino malo pripaziti sta lajes.Gefufna je napisao/la:Zeli da se sprijateljite i da ga upoznas sa zenom, pa ce ti se oduzit.milanist je napisao/la:Igraju jasta. Igram ja na poslu sa jednim. Ma karinu igra derem ga ko beba zvecku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.