NK Široki Brijeg
- Panta79rei
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ekipa evo i mene opet. Napokon! Onaj profil mi očito blokiran iz nekog razloga, pa sam morao otvorit novi, a i to jedva. 3 mjeseca im šaljem mailove da se ne mogu logirati i ne odgovaraju niti išta poduzimaju 
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
- Panta79rei
- Kontakt:
Ti si obični provokatorhlive je napisao/la:Ivan Enin prvo pojacanje
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Ja sam napisao prije svih. Pogledaj vrijeme objavePanta79rei je napisao/la:Ti si obični provokatorhlive je napisao/la:Ivan Enin prvo pojacanjeGovoriš nam kad su portali objavili. Hvala ti
It's better when it's live
hlive je napisao/la:Ja sam napisao prije svih. Pogledaj vrijeme objavePanta79rei je napisao/la:Ti si obični provokatorhlive je napisao/la:Ivan Enin prvo pojacanjeGovoriš nam kad su portali objavili. Hvala ti
Penke ne spava mirno
Ne natjecemo se. Kad bude na sluzbenoj objavim i ovdje. Prije toga nistasb1996 je napisao/la: Penke ne spava mirno![]()
Treba sad rijesit prijenose iz Antalye, lako je za igrace
Dijete moje,kakvo natjecanje? @hlive i ja smo davno dogovorili samo p.p nista ovdje,jednom smo pogrijesili s javnom objavom i neće ništa više prije službene stranice NKŠB 
Samo jedno ime
Tako je druzepenke je napisao/la:Dijete moje,hlive i ja smo davno dogovorili samo p.p nista ovdje,jednom smo pogrijesili s javnom objavom i neće ništa više prije službene stranice NKŠB
Ko nam dirne penketa (
) nece dobro proc.
Hlive je ionako placenik njega ne yebemo 3%
SAMO ŠIROKI!
- Evolve
- Kontakt:
Zadnja pripremna protiv Dinamo Tbilisiji. Mislim da će biti dobre provjere na pripremama.
@hlive kakve su šanse za prijenos ?
@hlive kakve su šanse za prijenos ?
NK Široki Brijeg
Hvala na lijepim rijecimasince1948 je napisao/la:Ko nam dirne penketa () nece dobro proc.
Ta nije valjda jedan igrač prešao u nekog konkurenta što se vi pisali?penke je napisao/la:Dijete moje,kakvo natjecanje? @hlive i ja smo davno dogovorili samo p.p nista ovdje,jednom smo pogrijesili s javnom objavom i neće ništa više prije službene stranice NKŠB
...
A na pragu je,ima usmeni dogovor s njima ako ne ode vaniOrjuna je napisao/la:Ta nije valjda jedan igrač prešao u nekog konkurenta što se vi pisali?penke je napisao/la:Dijete moje,kakvo natjecanje? @hlive i ja smo davno dogovorili samo p.p nista ovdje,jednom smo pogrijesili s javnom objavom i neće ništa više prije službene stranice NKŠB
Samo jedno ime
- Panta79rei
- Kontakt:
Radi foruma će igrač otići u drugi klub? Yebeš takvog igrača, šta će nampenke je napisao/la:A na pragu je,ima usmeni dogovor s njima ako ne ode vaniOrjuna je napisao/la: Ta nije valjda jedan igrač prešao u nekog konkurenta što se vi pisali?
H. Džubran
H. Džubran
Nadam se da vidis vrijeme kad je napisano. Ocigledni utjecaj sirokobrijeske verzije 4 kaficahlive je napisao/la:Hvala na lijepim rijecimasince1948 je napisao/la:Ko nam dirne penketa () nece dobro proc.
Moze li me netko uputit. Kakav igrac kakav forum ako nista u pp
Hvala lijepo
SAMO ŠIROKI!
Znas kako kazu, sto trijezan misli pijan govorisince1948 je napisao/la: Nadam se da vidis vrijeme kad je napisano. Ocigledni utjecaj sirokobrijeske verzije 4 kafica![]()
Moze li me netko uputit. Kakav igrac kakav forum ako nista u pp
Hvala lijepo
Mislim da se radi o Cabraji, @penke pise da ima s njima usmeni dogovor i ako ne nađe nista vani da ce u Zrinjski.
Sanse su dobre. Radim na tome vec od kraja 11. mjeseca i nadam se da ce se moc pogledat vecina utakmica uzivo.Evolve je napisao/la: @hlive kakve su šanse za prijenos ?
Isto tako se radi na NKSB TV. Ponovno pokretanje uz dosta noviteta i opsirnijim sadrzajem. Al o tom po tom. Ako moje ideje prođu i uspijem rijesiti bit ce opet daleko najjaca klupska tv
@hlive to ćaća
Dakle, redom: Randers FC, AS Trencin, FC Sheriff, Pohang Steelers, FC DInamo Tbilsi... Ozbiljni protivnici, imati ce se sta vidjeti
Dakle, redom: Randers FC, AS Trencin, FC Sheriff, Pohang Steelers, FC DInamo Tbilsi... Ozbiljni protivnici, imati ce se sta vidjeti
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Jeli našim igračima zabranjeno igranje malog nogometa, upravo gledam Babića, igra polufinale Kutije šibica ?!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- Evolve
- Kontakt:
Odlicna vijest.hlive je napisao/la:Sanse su dobre. Radim na tome vec od kraja 11. mjeseca i nadam se da ce se moc pogledat vecina utakmica uzivo.Evolve je napisao/la: @hlive kakve su šanse za prijenos ?
Isto tako se radi na NKSB TV. Ponovno pokretanje uz dosta noviteta i opsirnijim sadrzajem. Al o tom po tom. Ako moje ideje prođu i uspijem rijesiti bit ce opet daleko najjaca klupska tv
NK Široki Brijeg
Redom: Dinamo 5.2. pa Pohang 6.2.Android je napisao/la:@hlive to ćaća![]()
Trenutno korisnika/ca: Beli98, MostarReds22, successminator i 19 gostiju.