Imam Honor 9 godinu i mobitel je zvijeranell je napisao/la:Honor 9 ili A8 ili nešto treće do 400-450KM?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ima par stvari koje mi se ne sviđaju kod ovog:miki_92 je napisao/la:Mi A2anell je napisao/la:Honor 9 ili A8 ili nešto treće do 400-450KM?
- nema utora za slušalice (nije neki pretjeran problem čini mi se da se dobije onaj prelaz)
- nema slota za SD karticu, a ako uzmem ovaj od 32gb mislim da ostane oko 18gb slododnog prostora.
- baterija nije nešto.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ja neki dan rodjaku kupio mi a2 6/128, 500KM.
Telefon je bas extra.
A Mi a2 lite 4/64 375 KM,
Telefon je bas extra.
A Mi a2 lite 4/64 375 KM,
Zadnja izmjena: R32, dana/u 25 dec 2018, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Mia San Mia
Hvala ti ljudino.miki_92 je napisao/la:neko je tražio kad sam postavljao Spotify
Deezer Music Player - Songs, Radio & Podcasts v6.0.2.89 [Premium Unlocked].apk
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
baterija nije uopste losa po onom sto sam ja citao, nije sve u velicinianell je napisao/la:Ima par stvari koje mi se ne sviđaju kod ovog:miki_92 je napisao/la:Mi A2anell je napisao/la:Honor 9 ili A8 ili nešto treće do 400-450KM?
- nema utora za slušalice (nije neki pretjeran problem čini mi se da se dobije onaj prelaz)
- nema slota za SD karticu, a ako uzmem ovaj od 32gb mislim da ostane oko 18gb slododnog prostora.
- baterija nije nešto.
da dodje dongle
a jbg jest 32 GB danas malo, kod mene je 32 GB a problem sam rijesio tako sto bacam sve na cloud, hvala Google na 100 GB
od ta 2 gore, ne znam, slicni su, meni Honor ne sjeda jer je mal' display 5.1"
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
malo offtopičk, koji cloud daje najvise free prostora ili da je najjeftiniji?miki_92 je napisao/la: a jbg jest 32 GB danas malo, kod mene je 32 GB a problem sam rijesio tako sto bacam sve na cloud, hvala Google na 100 GB![]()
trebalo bi mi nekih 50ak gb za backup
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
mislim da OneDrive mozes naci jeftino na ebay-uharden je napisao/la:malo offtopičk, koji cloud daje najvise free prostora ili da je najjeftiniji?miki_92 je napisao/la: a jbg jest 32 GB danas malo, kod mene je 32 GB a problem sam rijesio tako sto bacam sve na cloud, hvala Google na 100 GB![]()
miki_92 je napisao/la: baterija nije uopste losa po onom sto sam ja citao, nije sve u velicini![]()
da dodje dongle
a jbg jest 32 GB danas malo, kod mene je 32 GB a problem sam rijesio tako sto bacam sve na cloud, hvala Google na 100 GB![]()
od ta 2 gore, ne znam, slicni su, meni Honor ne sjeda jer je mal' display 5.1"
Evo našo sam 4/64gb za 430KM, izgleda da ću taj uzeti.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Je li imao neko problem sa brzim punjenjem? Mobitel podržava brzo punjenje, ali kad ga stavim na njegov originalni punjač, napuni samo oko 10% za pola sata. Mijenjao sam punjače, kablove, utičnice, resetovao i ništa..
Baterija inače dobro drži.
Je li punjac odgovarajuci, meni za pola sata 60-70% zna napuniticadillac je napisao/la:Je li imao neko problem sa brzim punjenjem? Mobitel podržava brzo punjenje, ali kad ga stavim na njegov originalni punjač, napuni samo oko 10% za pola sata. Mijenjao sam punjače, kablove, utičnice, resetovao i ništa..
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
harden je napisao/la:malo offtopičk, koji cloud daje najvise free prostora ili da je najjeftiniji?miki_92 je napisao/la: a jbg jest 32 GB danas malo, kod mene je 32 GB a problem sam rijesio tako sto bacam sve na cloud, hvala Google na 100 GB![]()
Degoo, dobijes 100gb odma, a imas do 500gb kroz bonuse.
Ja koristim i trenutno imam 375gb.
Koristim i One drive, davno ga popunio.
Mia San Mia
Punjač je originalan i došao je sa telefonom.Azpi je napisao/la:Je li punjac odgovarajuci, meni za pola sata 60-70% zna napuniticadillac je napisao/la:Je li imao neko problem sa brzim punjenjem? Mobitel podržava brzo punjenje, ali kad ga stavim na njegov originalni punjač, napuni samo oko 10% za pola sata. Mijenjao sam punjače, kablove, utičnice, resetovao i ništa..
Ako pričaš o Xiaomi Mi A2 ne dobiješ brzi punjač kada ga kupiš to moraš posebno kupiti.cadillac je napisao/la:Punjač je originalan i došao je sa telefonom.Azpi je napisao/la:Je li punjac odgovarajuci, meni za pola sata 60-70% zna napuniticadillac je napisao/la:Je li imao neko problem sa brzim punjenjem? Mobitel podržava brzo punjenje, ali kad ga stavim na njegov originalni punjač, napuni samo oko 10% za pola sata. Mijenjao sam punjače, kablove, utičnice, resetovao i ništa..
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Evolve
- Kontakt:
Dilema između mobitela
https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... hone2=9284
Xiaomi Pocophone F1 vs Huawei Mate 20 lite
Šta bi vi prije uzeli ? Malo gledajući Xiaomi mi bolje specifikacije, Snapdragon 845, više RAM-a 6GB vs 4GB kod Huawei, isto storage imaju, po 64GB. Kvaliteta ekrana im je čini mi se slična kao i veličina. Kamera ? Tu mi treba pomoć nekog ko se bolje razumije u to ako može.
Thx
Šta bi vi prije uzeli ? Malo gledajući Xiaomi mi bolje specifikacije, Snapdragon 845, više RAM-a 6GB vs 4GB kod Huawei, isto storage imaju, po 64GB. Kvaliteta ekrana im je čini mi se slična kao i veličina. Kamera ? Tu mi treba pomoć nekog ko se bolje razumije u to ako može.
Thx
NK Široki Brijeg
Ma kamera je sigurno bolja u mate 20 lite, ali nadji kakav YouTube video poredjenju pa ces najbolje vidjeti kolika je razlikaEvolve je napisao/la:Dilema između mobitela
Thx
Ostali f1 se cini bolji
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Uzeo sam, telefon letimiki_92 je napisao/la:Mi A2anell je napisao/la:Honor 9 ili A8 ili nešto treće do 400-450KM?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Tezak izbor al ja bih vjerovatno izabrao Huawei. Ipak su duzi period na trzistu pa nesto kontam da su i kvalitetnijiEvolve je napisao/la:Dilema između mobitela
Thx
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Pocophone nema neku kameru ali sve ostalo mu je odlicno za tu cijenu, Mate 20 Lite mu ne moze prismrditi po pitanju performansi.Evolve je napisao/la:Dilema između mobitela
Thx
uzmi Pocophone, nije kamera uopste losa
Pocophone s gcamom uopšte nije loš, da danas kupujem telefon uzeo bih njega sigurno pa ga preporučujem i tebi @Evolve, meni bi jedino smetao ovaj notch al' Bože moj 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.