AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: AC Milan
Idiot starta sa Seedorfom, primamo gol u prvih 15min. 

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
uf nevalja nikako, hajd što ne igra silva al mjenja ga bonera
zašto je kupljen yepes i papastodopulos
KPB mora ući u drugom i to što ranije, poslije 60. min gatuzo i sedorf neće moći ni hodati a kamo li trčati, dinjo neće trčati svakako, al et on barem može nekim potezom riješiti utakmicu

zašto je kupljen yepes i papastodopulos

KPB mora ući u drugom i to što ranije, poslije 60. min gatuzo i sedorf neće moći ni hodati a kamo li trčati, dinjo neće trčati svakako, al et on barem može nekim potezom riješiti utakmicu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- senad_flamin
- Kontakt:
- neko_iz_mase
- Kontakt:
E neka, *ebo mu Bonera komplet ženski rod 

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
To se zove Mourinhova masinerija 

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
ebo ga bonera uništi tekmu, ako ne postignete gol uskoro ide standardna Murinjova taktika...
- Evil Genius
- Kontakt:
ma cista nafaka . . 'majstorski' gol kroz zivi zid i tipicni bonerin clusterfuck iliti ga zajebkelner je napisao/la:To se zove Mourinhova masinerija

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Ja bih izbacio Seedorfa uveo Boatenga ... Bonera hebo ti Higuaina i Ibru za njega
loše,loše Bonera slab skrooz ... Seedorf sta ofula
, Casillas sta odbrani
u veznom redu niko ne trči ... podhitno bih uveo Boatenga i Robinha

loše,loše Bonera slab skrooz ... Seedorf sta ofula

u veznom redu niko ne trči ... podhitno bih uveo Boatenga i Robinha

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Treba imati malo i sreće u ovakvim utakmicama, kod drugog gola i one prečke se vidjelo da Milan nema sreće.
U drugom poluvremenu očekujem klizeći start od Rina Gattussa na Ronalda, za crvenog ili žutog kartona.
U drugom poluvremenu očekujem klizeći start od Rina Gattussa na Ronalda, za crvenog ili žutog kartona.
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
- Kontakt:
sreca nas prati sta ti je ba ljudi nas rastavljaju na proste faktore nasa odbrana kao da je u slow motionu napsrem njihovom napadu daj Boze malo vise srece u nastavku .. imali smo imi nekih sansi ali eto
-
- Kontakt:
stobom se slazem komlpetnorobovi88 je napisao/la:Ja bih izbacio Seedorfa uveo Boatenga ... Bonera hebo ti Higuaina i Ibru za njega![]()
loše,loše Bonera slab skrooz ... Seedorf sta ofula, Casillas sta odbrani
![]()
u veznom redu niko ne trči ... podhitno bih uveo Boatenga i Robinha![]()
![]()
puuu,cigani jedni,sramotite sebe kompletnu ligu i drzavu
gradina iz srebrenika je na visem nivou od vas

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
cccc jooj @amell ti samo "podjebavaš" koji si ti bolesnik cccamell je napisao/la:puuu,cigani jedni,sramotite sebe kompletnu ligu i drzavu![]()
gradina iz srebrenika je na visem nivou od vas
![]()
![]()
![]()
šta ljudi dali 2 sretna gola i jbg ... biti će uzvratna aBd

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
tempo utakmice nije bio velik a opet je bio prebrz za Milanov srednji vez...Ronaldinju haman je bilo mrsko igrat...Sedorf ni vamo ni tamo...Ibra odsječen...odbrana nije mogla zaustaviti Ronalda...jel Real toliko jak il šta....
Robinho je unio malo živosti ali koliko je mogao unijeti za 10 minuta
Robinho je unio malo živosti ali koliko je mogao unijeti za 10 minuta
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
stvarno ste penzioneri nemozete dva pasa odigrati ccc... 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
upravu je bio onajlik danas sto je rekao za Ronaldinha jbg nisam mislio da moze ovako lose odigrati :/
Kao što sam rekao i prije utakmice, Seedorf klupa, Bonera vodonoša... Nadigrani smo u svim segmentima igre. Ligu prvaka treba staviti u drugi plan i bazirat se na osvajanje lige, ovdje očigledno ne možemo puno 

Za amella ide jedna 7.
Sto se tice utakmice bilo je kako sam i ocekivao. Bez Silve sam rekao da je poraz zagarantovan. Allegri uz Boneru najveci krivac. Ronaldinho da je igrao lijevo Pato desno bili bi opasniji 600 puta ali jok glupan ide sa ovom formacijom iako je 4-3-3 jaca 3x. Kao drugo izmjene malo je reci kriticne. Ronaldinho
i Pato izlaze
a ulazi strahoviti Inzaghi kojem smrtovnica iz stucne viri i Robinho koji igra ko moja sestra jako. Hajde Gatuzo i Boateng nekako logicna izmjena ali ako ganjas rezultat zar nije logicnije izbaciti npr. Seedorfa i ubaciti Robinha a ne Ronaldinha izbaciti. Uglavnom protiv Reala nemamo sta traziti. Okrenut se duelima protiv Ajaxa i Auxera.
Sto se tice utakmice bilo je kako sam i ocekivao. Bez Silve sam rekao da je poraz zagarantovan. Allegri uz Boneru najveci krivac. Ronaldinho da je igrao lijevo Pato desno bili bi opasniji 600 puta ali jok glupan ide sa ovom formacijom iako je 4-3-3 jaca 3x. Kao drugo izmjene malo je reci kriticne. Ronaldinho

- Los_Blanos2
- Kontakt:
O momci pa kako ste gdje su one price kako cete nas oderati..
gdje je Dinho jeli ga ko vidio??
Na San Siro dotuci vas do koljena i tako olaksati Ajax-u
gdje je Dinho jeli ga ko vidio??

Na San Siro dotuci vas do koljena i tako olaksati Ajax-u

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 19 okt 2010, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.