Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
jbt negdje lige nisu ni pocele a u ACB vec zadnje kolo :S :S :S
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Cekaj da stavim naocale ubi me ta prasina!!Melo15 je napisao/la:jbt negdje lige nisu ni pocele a u ACB vec zadnje kolo :S :S :S
doe78 je napisao/la:Cekaj da stavim naocale ubi me ta prasina!!Melo15 je napisao/la:jbt negdje lige nisu ni pocele a u ACB vec zadnje kolo :S :S :S
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
@doe78
napisao si 17og "ponovo dominantan danas"
a onda kao objasnjenje "zadnje kolo acb lige" koja je odigrana u 5om mjesecu :S :S
i moj post se odnosio na to
a onda kao objasnjenje "zadnje kolo acb lige" koja je odigrana u 5om mjesecu :S :S
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Ovo je davno objavljeno, eh sada se postavlja pitanje, zasto tako nisi razmisljao i prije kvaliikacija...TELETOVIĆ: Zdrav ili bolestan, nije ni bitno, igrat ću na EP
Na narednom Evropskom prvenstvu ništa me neće moći spriječiti da igram u selekciji koja ima šansu na turniru da napravi dobar rezultat, kaže krilni centar Caje Laboral
Našeg sjajnog igrača koji je jedan od najzaslužnijih za prošlogodišnji naslov prvaka Španije i «metlu» u finalu play-offa (3:0 u seriji) protiv velikana Barcelone upitali smo da prokomentariše plasman našeg tima na Evropsko prvenstvo nakon odluke FIBA o većem broju učesnika.
«To je sjajna stvar za našu košarku i da se mene pitalo proširenje sa 16 na 24 reprezentacije uslijedilo bi davno. Utakmice će biti atraktivnije i zanimljivije. Osim toga, na narednom Evropskom prvenstvu ništa me neće moći spriječiti da igram u selekciji koja ima šansu na turniru da napravi dobar rezultat. Ne vjerujete? Kada smo kompletni onda smo vrlo nezgodni....»
I nek mi opet neko kaze da je bio povrijedjen...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ja mu idalje vjerujem a najdalje što bi mogao otići u tom smjeru jeste da smatram da je bio u završnoj fazi liječenja od povrede pa da se oko toga može diskutovati da li je trebao rizikovati sa igranjem tekmi za repku i to u kvalifikacijamaneno#4 je napisao/la:Ovo je davno objavljeno, eh sada se postavlja pitanje, zasto tako nisi razmisljao i prije kvaliikacija...TELETOVIĆ: Zdrav ili bolestan, nije ni bitno, igrat ću na EP
Na narednom Evropskom prvenstvu ništa me neće moći spriječiti da igram u selekciji koja ima šansu na turniru da napravi dobar rezultat, kaže krilni centar Caje Laboral
Našeg sjajnog igrača koji je jedan od najzaslužnijih za prošlogodišnji naslov prvaka Španije i «metlu» u finalu play-offa (3:0 u seriji) protiv velikana Barcelone upitali smo da prokomentariše plasman našeg tima na Evropsko prvenstvo nakon odluke FIBA o većem broju učesnika.
«To je sjajna stvar za našu košarku i da se mene pitalo proširenje sa 16 na 24 reprezentacije uslijedilo bi davno. Utakmice će biti atraktivnije i zanimljivije. Osim toga, na narednom Evropskom prvenstvu ništa me neće moći spriječiti da igram u selekciji koja ima šansu na turniru da napravi dobar rezultat. Ne vjerujete? Kada smo kompletni onda smo vrlo nezgodni....»
It was turned around so that right looked wrong
Ma to ti je ono buraz, "svako bi meda lazno,a niko nebi da bude pcela"neno#4 je napisao/la:Ovo je davno objavljeno, eh sada se postavlja pitanje, zasto tako nisi razmisljao i prije kvaliikacija...TELETOVIĆ: Zdrav ili bolestan, nije ni bitno, igrat ću na EP
- majestic24
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Ovo je davno objavljeno, eh sada se postavlja pitanje, zasto tako nisi razmisljao i prije kvaliikacija...TELETOVIĆ: Zdrav ili bolestan, nije ni bitno, igrat ću na EP
To je on imao dojavu da ce FIBA sviju pustiti na EP pa sta ce dzaba igrati...bolje da se malo odmori
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jesam drug,ali prvnestvo u spaniji je vec pocelo,i u zadnoj utakmici je mirza zabio koliko sam vec naveo!!Btw mirza je bio mvp http://www.eurobasket.com/boxScores/Spa ... 8_1312.asp...Melo15 je napisao/la:@doe78
Mirza je dobar sve je bolji Neno pomiri se s tim da on moze i bez Splitera to smo vec 100 puta razjasnili za ne igranje nemate dokaz da nije bio povreden i sto se vracat na to.Igra dobro i ako ovako nastavi dode u formi mozda i BIH bude imala velike koristi od tog.
Haj molim te jednom ne budi naivan...dema je napisao/la:Mirza je dobar sve je bolji Neno pomiri se s tim da on moze i bez Splitera to smo vec 100 puta razjasnili za ne igranje nemate dokaz da nije bio povreden i sto se vracat na to.Igra dobro i ako ovako nastavi dode u formi mozda i BIH bude imala velike koristi od tog.
Nemoj vjerovati svemu sto se pise...
Ja sam sjedio s covjekom koji zna puno bolje situaciju, i covjek mi otvoreno kaze da Mirza NIJE HTIO da igra za repku...
Ako hoces vjerovati, vjeruj ako neces, ne moras, tvoja stvar...
Nemoj da stavljas meni rijeci u usta, tj. pokusavas da mi dokazes da ja ne volim repku i slicno, da zelim Mirzin neuspjeh i da ga ja samo pljujem...Ja samo iznosim cinjenice, a tvoje je da li da vjerujes ili ne...
Vidjet cemo da li ce moci bez Splitera kada dodju vazne utakmice i kada dodju pravi protivnici, ove pripremne apsolutno nisu nikakav pokazatelj....
Dao Bog pa on bio MVP Eurolige, i dosao i odveo repku u drugi krug....
Hoces da ti kazem ko je pravio spisak za repku...
U Zetri u Sport Centru su sjedili Hadzic, Konakovic i Misko Raznjatovic, i pravili spisak...
Tacno se znalo ko ce da se odazove, a ko ne...
I to su sjedili negdje sredinom marta, a tada Sabe jos nije bio izabran za selektora...
A za EP vjerovatno ce svi da se odazovu...
I Huka i Sale...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Aj dobro to vi po kafama imas dokaz nemas stvar gotova,ne budi ironican ovo je nas najbolji kosarkas.Ja tebi ne rece nigdje da si naivan ne vidim potrebe da mi to govoris.
Nemoj da stavljas meni rijeci u usta, tj. pokusavas da mi dokazes da ja ne volim repku i slicno, da zelim Mirzin neuspjeh i da ga ja samo pljujem...Ja samo iznosim cinjenice, a tvoje je da li da vjerujes ili ne..
jesi ti prositao ovo sto napisa ,ko ti ba stavlja ista usta ako se ti osjecas tako ok ja ne mislim niti sam to igdje rekao.A da ne pises bas nesto lijepo ni o Mirzi ni o Nihadu je cinjenica stalno hvalis Partizan i sve njihove igrace dok ja ne vidjeh da oni bas toliko protiv svojih igraca pisu.Cinjenica nije to sto si ti pio kafu pa to neko nes rekao kad bi ja pricao sta sve cujem po kafama na sta bi to licilo.Ako ti je taj bilo cim dokazao tvrdnju daj je podjeli s nama.A to prenosenje tudjih rijeci je opasno jer uvijek neko moze nes dodat,oduzet,izmjenit itd
Nemoj da stavljas meni rijeci u usta, tj. pokusavas da mi dokazes da ja ne volim repku i slicno, da zelim Mirzin neuspjeh i da ga ja samo pljujem...Ja samo iznosim cinjenice, a tvoje je da li da vjerujes ili ne..
jesi ti prositao ovo sto napisa ,ko ti ba stavlja ista usta ako se ti osjecas tako ok ja ne mislim niti sam to igdje rekao.A da ne pises bas nesto lijepo ni o Mirzi ni o Nihadu je cinjenica stalno hvalis Partizan i sve njihove igrace dok ja ne vidjeh da oni bas toliko protiv svojih igraca pisu.Cinjenica nije to sto si ti pio kafu pa to neko nes rekao kad bi ja pricao sta sve cujem po kafama na sta bi to licilo.Ako ti je taj bilo cim dokazao tvrdnju daj je podjeli s nama.A to prenosenje tudjih rijeci je opasno jer uvijek neko moze nes dodat,oduzet,izmjenit itd
Ne po kafama, nego ljudi koji odlicno znaju kosarku na nasim prostorima su mi ovo rekli....dema je napisao/la:Aj dobro to vi po kafama imas dokaz nemas stvar gotova,ne budi ironican ovo je nas najbolji kosarkas.Ja tebi ne rece nigdje da si naivan ne vidim potrebe da mi to govoris.
A da se malo vratis na kvalifikacije, i vidis ko je branio igrace citavo vrijeme, ko je uvijek pisao u njihovu korist, a ne samo da pises ovako napamet....Vrati se na pocetak Mirzine teme, kada su me dozivljavali na svakakve nacine, da mrzim Mirzu, da mi je nekada "pokupio" djevojku, da je bio bolji od mene u nekim mladjim kategorijama i slicno....
Nije prenosenje tudjih rijeci, nego je to jedna ISTINA....Kada sam pisao da se nece odazvati, svi su me pljuvali, a poslije se povukli..
Nemoj da mi pises nes, jer ja ne razumijem taj jezik, molim te....
Procitaj molim te
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=120
Nemoj samo po defaultu da mene napadas...
A ja sam citavo vrijeme prosle godine pisao da covjek nece ove godine igrati za repku, a tada sam se prepirao sa "prijateljem" Mirze i jos pojedinim forumasima koji su se u medjuvremenu distancirali od ove teme...
I zasto nisi reagirao na onu izjavu sto sam postavio o Mirzi, sto malo to nisi obrazlozio, a ne ovako, napamet mene napadas...
Znaci igrat cu po svaku cijenu, sto tako nije rekao za kvalifikacije..
Meni je to malo cudno, zar ne
Ali svaka mu cast covjek odlicno igra, ako bude ovako igrao za repku na EP, mislim da tek tada moze pricati nesto...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Dokazi tu istinu da nije bio povreden i gotovo,ne napadam te imam svoje misljenje.O Mirzi vazda nes pises rijetko kad afirmativno evo otisao Spliter kontam sad ce se vise oslanjat na njega prilika za njeg da se dokaze kad ti rece nece on moc bez Splitera kao uz njeg mu bilo lakse pa dolazio do izrazaja. Meni je drago vidjet da igra covjek drago mi da ce igrat na Euro basketu volio bi da ode u NBA zelim mu uspjeh jer je iz ovakve drzave nes uspio napravit .Parker i Novitcki ne dodi ni na prvenstvo pa sve ok jer ih postuju mi svoje ne postujemo ,vise postujemo tudje.Ti pisi sta oces ove ljudi neg citaju ako je i pogresio boze moj a ko to ne gresi kazem ako.
dema je napisao/la:Dokazi tu istinu da nije bio povreden i gotovo,ne napadam te imam svoje misljenje.O Mirzi vazda nes pises rijetko kad afirmativno evo otisao Spliter kontam sad ce se vise oslanjat na njega prilika za njeg da se dokaze kad ti rece nece on moc bez Splitera kao uz njeg mu bilo lakse pa dolazio do izrazaja. Meni je drago vidjet da igra covjek drago mi da ce igrat na Euro basketu volio bi da ode u NBA zelim mu uspjeh jer je iz ovakve drzave nes uspio napravit .Parker i Novitcki ne dodi ni na prvenstvo pa sve ok jer ih postuju mi svoje ne postujemo ,vise postujemo tudje.Ti pisi sta oces ove ljudi neg citaju ako je i pogresio boze moj a ko to ne gresi kazem ako.
Pa bolan Parker i Nowitzki su toliko puta bili tu, peglali se, dolazili stalno, igrali neke nevazne prijateljske utakmice, kidali se za neke Indijance...Pa jedan Bargnani, Belineli su dosli ove godine i igrali Kvalifikacije....
Da ti dokazem je li...Dokazi ti meni da nije bio povrijedjen...
Naravno, meni nije drago, ma nee...Iftario se po Skenderiji, cimao se i vracao kasno kuci, ma ja...
Totalna budala...
Ovo za Splitera, vidjet ces kako ce tokom sezone da dodje do izrazaja, sjetit ces se mojih rijeci...
Kada dodje protiv pravih trenera i pravih ekipa da igra...
Ali je cinjenica da je covjek najbolje u zadnjih deset godina sto smo imali i to je to....
Tesko ce iko da dostigne ovaj nivo na kojem je on sad....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
e sad jedno mi upada u oci to iftario se po skenderiji drago mi je to ali brate moj ako postis nadam se da obavljas i ostale duznosti u toku godine onda ne bi trebao me zvat npr hinjom ili naivnim ja tebe nisam i nisam ti ni na to vratio istom mjerom.E sad po toj istoj vjeri je zabranjeno nekog optuzit ili potvorit bez dokaza ja ih nemam zato i kazem tebi dokazi mi ti i ja vjerujem onda tebi i kazem ti da sam pogresio bio si u pravi evo ruka.To je i vjerski i sportski i casno sve ostalo je nes drugo.Peglao se i Mirza ba znas i sam sad nije bilo proslo svakom se moze desit da grijesi.Pa to za Splitera ti nikad i nisam osporio samo sam ti rekao mora nabit jos mase i snage za NBA ja rekoh nesta drugo.neno#4 je napisao/la:dema je napisao/la:Dokazi tu istinu da nije bio povreden i gotovo,ne napadam te imam svoje misljenje.O Mirzi vazda nes pises rijetko kad afirmativno evo otisao Spliter kontam sad ce se vise oslanjat na njega prilika za njeg da se dokaze kad ti rece nece on moc bez Splitera kao uz njeg mu bilo lakse pa dolazio do izrazaja. Meni je drago vidjet da igra covjek drago mi da ce igrat na Euro basketu volio bi da ode u NBA zelim mu uspjeh jer je iz ovakve drzave nes uspio napravit .Parker i Novitcki ne dodi ni na prvenstvo pa sve ok jer ih postuju mi svoje ne postujemo ,vise postujemo tudje.Ti pisi sta oces ove ljudi neg citaju ako je i pogresio boze moj a ko to ne gresi kazem ako.
Pa bolan Parker i Nowitzki su toliko puta bili tu, peglali se, dolazili stalno, igrali neke nevazne prijateljske utakmice, kidali se za neke Indijance...Pa jedan Bargnani, Belineli su dosli ove godine i igrali Kvalifikacije....
Da ti dokazem je li...Dokazi ti meni da nije bio povrijedjen...
Naravno, meni nije drago, ma nee...Iftario se po Skenderiji, cimao se i vracao kasno kuci, ma ja...
Totalna budala...
Ovo za Splitera, vidjet ces kako ce tokom sezone da dodje do izrazaja, sjetit ces se mojih rijeci...
Kada dodje protiv pravih trenera i pravih ekipa da igra...
Ali je cinjenica da je covjek najbolje u zadnjih deset godina sto smo imali i to je to....
Tesko ce iko da dostigne ovaj nivo na kojem je on sad....
Ti si meni ok pisi na svaki moj post sta god mislis da nije ili jest tako tu smo da ne mislimo isto dosta je bilo komunizma i jednoumlja.
Daj ajmo malo afirmativno evo sta bi ti kod Mirze u igri popravio sta mu je boljka na cemu da radi itd nesta os cega moze neko dijete koje trenira kosarku imat koristi
Ja najvise zalim sto Spahija nije ostao svojevremeno u Tau, jer je on tada rekao ja se sjecam dobro izjave, da bi Mirza postao odlican all -round igrac, i da je on njega vec poceo da navikava da igra ledjima ka kosu, da ga forsira u odbrani, itd...
Dusko Ivanovic je totalno drugi tip, "monstrum", po svaku cijenu ide da igraca "unisti"...
Njegovi treninzi su jedni od najduzih i najtezih....
Dusko Ivanovic je totalno drugi tip, "monstrum", po svaku cijenu ide da igraca "unisti"...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Ja najvise zalim sto Spahija nije ostao svojevremeno u Tau, jer je on tada rekao ja se sjecam dobro izjave, da bi Mirza postao odlican all -round igrac, i da je on njega vec poceo da navikava da igra ledjima ka kosu, da ga forsira u odbrani, itd...
Dusko je dobar trener,uzeo je titulu sa njima sto je veliko djelo..Inace,je bio i dobar igrac..
Mirza je napredovao i kod njega dosta,sto se i pokazuje..
Odlicna partija danas,bez ikakog napora razbili protivnika...
Mirza,sta reci,odlican je ..
Ne volim ponavljati,ali na 4 nema jaceg u evropi..
Sut iz svih pozicija,iz driblinga,iz okreta...
Samo takvi mogu u nba...
Dusko je dobar trener, samo je Spahija bolji....doe78 je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Ja najvise zalim sto Spahija nije ostao svojevremeno u Tau, jer je on tada rekao ja se sjecam dobro izjave, da bi Mirza postao odlican all -round igrac, i da je on njega vec poceo da navikava da igra ledjima ka kosu, da ga forsira u odbrani, itd...
Dusko je dobar trener,uzeo je titulu sa njima sto je veliko djelo..Inace,je bio i dobar igrac..
Mirza je napredovao i kod njega dosta,sto se i pokazuje..
Odlicna partija danas,bez ikakog napora razbili protivnika...
Mirza,sta reci,odlican je ..
Ne volim ponavljati,ali na 4 nema jaceg u evropi..
Sut iz svih pozicija,iz driblinga,iz okreta...
Samo takvi mogu u nba...
Nisam ja rekao da je on los trener...
Ne zaboravi da je Ivanovic nogiran iz Barse, nakon sto je i tada imao odlicnu ekipu...
A Makabi je ove godine slabiji za jedno 30 posto nego prosle...
Mada je Mirza odlicno odigrao prvo poluvrijeme dok sam gledao....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Mirza igrom podsjeca na Kleizu, otici ce i on u Toronto 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.