FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nikad_izvini » 19 okt 2010, 21:00

sreca je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la: Hajmo ovako: Jug na Kosevu nema dodira ni sa istocnom a ni zapadnom tribinom pa stvarno ali stvarno ne vidim zasto bih se ogradjivao. A citav sjever nikad dobit necete jer je to skoro pola kapaciteta.
Ne trazi niko cijeli sjever, ali se to moze jos pomjeriti prema sredini, lupam pomjeranjem jos jednog slova, jer vama svakako taj di osjevera ne bude ni blizu popunjen.....a za ogranicavanje kazem zato sto ono sto vi radite nama na sjeveru nije u granicama normalnog.....mozes li ti shvatiti da u jednom redu, koji je predvidjen za jedan red stolica, stoji dva reda ljudi, i plus sto smo posafani rame do ramena.....pa skoro svaki derbi inteervenise hitna pomoc, jer nekome pozli upravo od uslova koji su na tom dijelu tribine.....ja te samo pitam, da li bi bilo fer da mi vama ogradimo dio juga???
koji si ti konj mi vam damo dio sjevera i istok gdje moze stati oko 2000 vi se nabijete na sjever a istok ostane prazan i imate obraza nesto pricati
Upravo to. Svi se nabiju na Sjever i kukaju :lol: Stash, logika njanja :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 19 okt 2010, 21:13

edotm87 je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Koliko će biti karte za DERBI,JUG i Sjever :?: Koliko obično budu :?:
jug 5, istok 7 sjever 10, kitama 15, zapad 20, u vecini slucajeva... otprilike... znam da je jug 5 ostalo me ne zanima... :)
Hvala buraz :!:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 okt 2010, 21:16

nikad_izvini je napisao/la:
sreca je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la: Hajmo ovako: Jug na Kosevu nema dodira ni sa istocnom a ni zapadnom tribinom pa stvarno ali stvarno ne vidim zasto bih se ogradjivao. A citav sjever nikad dobit necete jer je to skoro pola kapaciteta.
Ne trazi niko cijeli sjever, ali se to moze jos pomjeriti prema sredini, lupam pomjeranjem jos jednog slova, jer vama svakako taj di osjevera ne bude ni blizu popunjen.....a za ogranicavanje kazem zato sto ono sto vi radite nama na sjeveru nije u granicama normalnog.....mozes li ti shvatiti da u jednom redu, koji je predvidjen za jedan red stolica, stoji dva reda ljudi, i plus sto smo posafani rame do ramena.....pa skoro svaki derbi inteervenise hitna pomoc, jer nekome pozli upravo od uslova koji su na tom dijelu tribine.....ja te samo pitam, da li bi bilo fer da mi vama ogradimo dio juga???
koji si ti konj mi vam damo dio sjevera i istok gdje moze stati oko 2000 vi se nabijete na sjever a istok ostane prazan i imate obraza nesto pricati
Upravo to. Svi se nabiju na Sjever i kukaju :lol: Stash, logika njanja :lol:[/quote]
Samp cu ovo reci: LIJEPI STRAH! :mrgreen:

tarik_sa
Kontakt:

Post Postao/la tarik_sa » 19 okt 2010, 21:17

Gigant je napisao/la:
A hajmo ovako, vi bi trebali dobiti samo onaj dio sjevera koji je bez stolica, jer je to dio za gostujuce navijace, ali vi dobijete i dio gdje je slovo O i dobijete istok do lokomotive, dok na Kosevu dio za gostujuce navijace je citava tribina Jug, s tim da mi dobijemo dio tribine Zapad. Kontas sad !

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 19 okt 2010, 21:37

pile87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
strasna najava ;)

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 19 okt 2010, 22:08

SUTRA SVI NA GRBAVICU!
Moramo sad svi biti ko jedan!
Kako smo se digli pred gostovanje Veležu,sad moramo duplo,ovo su dvije najvažnije tekme sezone možda,sutra navijati kao nikad!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 okt 2010, 22:42

juveboy je napisao/la:Realno 10 000 je veliki uspjeh ! ! ! Radni dan, poraz od Slavije, itd. itd. . . . Faktori koji uticu na posjete . . .
realno, 10.000 je dubke puna grbavica a to bude samo jednom u nekoliko godina (ako izuzmemo avaz i ss.ba), prema tome ;)

Nesto kontam, sto bi vama davali citav jug na Kosevu kad ste svakako svaki 2-3 derbi bojkotovali :D

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 19 okt 2010, 22:45

hoće li se sutra ranije počet s prodajom karata ili je dovoljno doći sat i po prije tekme i nabaviti kartu?????

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 19 okt 2010, 22:45

UPS je napisao/la:
juveboy je napisao/la:Realno 10 000 je veliki uspjeh ! ! ! Radni dan, poraz od Slavije, itd. itd. . . . Faktori koji uticu na posjete . . .
realno, 10.000 je dubke puna grbavica a to bude samo jednom u nekoliko godina (ako izuzmemo avaz i ss.ba), prema tome ;)

Nesto kontam, sto bi vama davali citav jug na Kosevu kad ste svakako svaki 2-3 derbi bojkotovali :D
Tvoj problem sto pratis utakmice preko Avaza i ss.ba. Treba nekad i otici na stadion.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 okt 2010, 22:45

UPS je napisao/la:

Realno ti vise pratis Zelju od mene :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 19 okt 2010, 22:46

UPS je napisao/la:

nije tacno da je 10 000 dupke pun. 15 000 je pun al moze jos. Kao protiv Borca, u prvenstvenoj utakmici, a ti to sanjaj.
G A Z I
Željo sve do pobjede

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 19 okt 2010, 22:51

UPS je napisao/la:

Nemoj ti kontati samo .. MOLIM TE :!:
Dječače mali :lol:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 19 okt 2010, 22:54

UPS je napisao/la:

Odyebi ;) ti si dos'o pricati o posjeti.
Kad uspijete da napunite svoj,pardon gradski stadion dodjite i ovdje nama pricajte kako ste vi divovi,guca trubaci i tako to.
Kada napunite sjever na tom gradskom stadionu ali bas napunite onda dodjite divovi i pricajte kako hocete da punite nas sjever niste u stanju napuniti svoju navijacku tribinu u zadnjih 20 god toliko o vama,a sad kao hocete da punite Grbavicu....Halloooo :o
1921-2011

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 okt 2010, 23:01

**** ba njih provokatore, sutra borac ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 okt 2010, 23:01

plava_pruga je napisao/la: nije tacno da je 10 000 dupke pun. 15 000 je pun al moze jos. Kao protiv Borca, u prvenstvenoj utakmici, a ti to sanjaj.
Izvini, a na osnovu cega to tvrdis? Evo, ja tvrdim na osnovu toga sto na grbavici ima 8.5000 stolica. znaci kad ih sve popunite - a nisam siguran kad ste to uspjeli napraviti - gdje jos mozete strpati tih tvojih 7.000 hiljada i vise?? Kad cete jednom shvatiti, racionalno, objektivno, bez predrasuda koliko je 2+2 ;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 okt 2010, 23:05

UPS je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la: nije tacno da je 10 000 dupke pun. 15 000 je pun al moze jos. Kao protiv Borca, u prvenstvenoj utakmici, a ti to sanjaj.
Izvini, a na osnovu cega to tvrdis? Evo, ja tvrdim na osnovu toga sto na grbavici ima 8.5000 stolica. znaci kad ih sve popunite - a nisam siguran kad ste to uspjeli napraviti - gdje jos mozete strpati tih tvojih 7.000 hiljada i vise?? Kad cete jednom shvatiti, racionalno, objektivno, bez predrasuda koliko je 2+2 ;)
kad vi mozete reci da vas za derbi u onom cosku ima 2 hiljade u kojem dobrom dijelu nema stolica tako se moze naci i tih jos 7000 ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 okt 2010, 23:08

realno, tu moze stati oko 1.200 -1.300 ljudi ali uvjek se par stotina na silu ugura tako da se ne moze disati. Sve bude krcato, ne mozes se pomjeriti. Nemoj mi reci da se to dogadja na jugu ili na vasem dijelu sjevera? pa nemoj me nasmijavati

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 okt 2010, 23:10

UPS je napisao/la:
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 19 okt 2010, 23:11

UPS je napisao/la:
Nesto kontam
:lol: Nemoj svega ti. Ispostaviće se da su pesimisti bili u pravu povodom Majanskog kalendara i prestanka računanja vremena 2012 godine :mrgreen:
Da objasnim, ako si ti počeo da kontaš, smak svijeta nam ne gine. Reci da si se šalio. Plašiš me :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 19 okt 2010, 23:13

UPS je napisao/la:realno, tu moze stati oko 1.200 -1.300 ljudi ali uvjek se par stotina na silu ugura tako da se ne moze disati. Sve bude krcato, ne mozes se pomjeriti. Nemoj mi reci da se to dogadja na jugu ili na vasem dijelu sjevera? pa nemoj me nasmijavati
na jugu ima 3000 stolica a nas protiv borca je bilo 6000 na toj tribini ako ti nije jasno kako neko ce ti se potruditi da objasni ja nemam vremena za to

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Allosio, BosnianLevi, istokzeljo, Lokomotifa i 78 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []