U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
50000 evra dobija Borac, tako pročitah.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
zar nisam citao da su proslu zimu njegova prava prodana nekoj agenciji za 300-400k eura a on ostao u klubu
Zarathustra
Ali ne znam jest zvaninco bilo ovo.
"Borac zadržao Danilovića i zaradio 100.000 evra!
Rukovodstvo Borca postiglo je dogovor sa jednom poznatom menadžerskom agencijom o prodaji prava na Vladana Danilovića.
Borac će u narednih nekoliko dana inkasirati 100.000 evra „kapare“ a Vladan Danilović će do ljeta ostati u crveno - plavom dresu, prenio je zvanični sajt Fudbalskog kluba Borac.
Agencija se takođe obavezala da u tom periodu na sebe preuzme isplatu svih prinadležnosti prema Daniloviću.
Preostalih 150.000 evra na račun banjalučkog kluba leći će takođe sljedećeg ljeta, a klub iz Platonove ulice takođe je zadržao prava na 10 % od sljedećeg Danilovićevog transfera.
Treba reći i to da je su čelnici Borca odbili ponude Olimpije, Crvene zvezde i još nekih klubova, koje nisu bile zadovoljavajuće, saopštio je Borac na zvaničnom sajtu.Borac će ovih 100.000 evra iskoristiti da riješi pitanje licence, isplati radnu zajednicu i omladinsku školu.
U konačnici, transfer Vladana Danilovića biće jedna od najvećih Borčevih prodaja, a i jedan od najznačajnijih transfera u BiH u poslednjih nekoliko godina."
"Borac zadržao Danilovića i zaradio 100.000 evra!
Rukovodstvo Borca postiglo je dogovor sa jednom poznatom menadžerskom agencijom o prodaji prava na Vladana Danilovića.
Borac će u narednih nekoliko dana inkasirati 100.000 evra „kapare“ a Vladan Danilović će do ljeta ostati u crveno - plavom dresu, prenio je zvanični sajt Fudbalskog kluba Borac.
Agencija se takođe obavezala da u tom periodu na sebe preuzme isplatu svih prinadležnosti prema Daniloviću.
Preostalih 150.000 evra na račun banjalučkog kluba leći će takođe sljedećeg ljeta, a klub iz Platonove ulice takođe je zadržao prava na 10 % od sljedećeg Danilovićevog transfera.
Treba reći i to da je su čelnici Borca odbili ponude Olimpije, Crvene zvezde i još nekih klubova, koje nisu bile zadovoljavajuće, saopštio je Borac na zvaničnom sajtu.Borac će ovih 100.000 evra iskoristiti da riješi pitanje licence, isplati radnu zajednicu i omladinsku školu.
U konačnici, transfer Vladana Danilovića biće jedna od najvećih Borčevih prodaja, a i jedan od najznačajnijih transfera u BiH u poslednjih nekoliko godina."
Bolje mu je da ide u Sloveniju.
U Zvezdi i Srbiji je prevelikla konkurencija, dezela je bolja za razvoj nasih.
U Zvezdi i Srbiji je prevelikla konkurencija, dezela je bolja za razvoj nasih.
- ASD
- Kontakt:
Mutno je dosta po tom pitanju.Moggi je napisao/la:zar nisam citao da su proslu zimu njegova prava prodana nekoj agenciji za 300-400k eura a on ostao u klubu
- alan_kardec
- Kontakt:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Hasic u Besiktasu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Besiktas

ako je dobio neko obecanje da ce u dogledno vrijeme upasti u A ekipu ovo je najbolji potez, sumnjam da bi mu ostali zainteresovani mogli takvo nesto obecati
Zarathustra
Nema sta da se misli, 99% sam siguran da je u finansijskom smislu od njih dobio najbolju ponudu. Po meni jedna od losijih odluka, ali ovo ne treba da nas iznenadjuje jer njegovi roditelji u njemu ionako vide samo novac.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Tipicna prica - Real Madrid, Barcelona, Salzburg, Dortmund i na kraju Besiktas 
a i sta fali, ako se snadje pa da sa 20 godina igra redovno u besiktasu, to je polazna tacka za dobru karijeru skoro kao pjanic
ja sam misljenja da je bolje sto nije isao put halilovica ili odegarda, burnica
ja sam misljenja da je bolje sto nije isao put halilovica ili odegarda, burnica
Zarathustra
Turski timovi su poznati da ne daju sansu mladim igracima i da dovode istrosene igrace iz liga petica.Najgori odabir
sta radi fenerbahce sa ovim makedoncemMElloo je napisao/la:Turski timovi su poznati da ne daju sansu mladim igracima i da dovode istrosene igrace iz liga petica.Najgori odabir
Zarathustra
Joj smijete se momku sto je otisao tako mlad u Besiktas,a realno sta bi mogao u jednoj Barceloni,Realu ili nekom drugom gigantu,ovdje ce bar sansu dobiti,ostalo je do njega... Luka Modric je u njegovim godinama poslan u Zrinjski,pa smo vidjeli gdje je dogurao...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- ASD
- Kontakt:
Ako je isposlovao dobar status u ekipi, sto da ne.
Izgleda da su pare pobijedile. Iz perspektive razvoja mladih igraca, ovo je los izbor.
On ce bar jos jednu sezonu igrati u juniorskim kategorijama, a Turska tu nije jaka.
Nek' je sa srecom, ako je zaista toliki talenat, trebao bi uspjeti.
On ce bar jos jednu sezonu igrati u juniorskim kategorijama, a Turska tu nije jaka.
Nek' je sa srecom, ako je zaista toliki talenat, trebao bi uspjeti.
Ako me ne vara citao sam da turci prodavaju ove skupe igrace jer jer je lira u krizi. Jedino viscin klub baca jos parama.MElloo je napisao/la:Turski timovi su poznati da ne daju sansu mladim igracima i da dovode istrosene igrace iz liga petica.Najgori odabir
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
ako su odlučili dati dijetu od 17 god neke velike pare, oni ce ga i forsirati za te pare, nije ni turcin glup
Zarathustra
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google [Bot], LondonBlues, Muumii, Sheyi, soxx i 29 gostiju.