Ocekuje se transfer iz juventusa..
Transferi igrača PL BiH - 2018/19
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Transferi igrača PL BiH - 2018/19
Prisone oni misle mi se salimo
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Jovan Blagojević potpisuje za turski klub, ali Željezničar neće dobiti ni marke
Njegov novi klub bit će turski drugoligaš Osmanlispor, čiji član je odnedavno i dojučerašnji nogometaš Zrinjskog Ognjen Todorović. Potpis se očekuje u prvim danima 2019. godine.
No, ono što će posebno razočarati navijače Plavih (među kojima ima onih koji su itekako cijenili Blagojevićeve igračke kvalitete), ali i novu Upravu kluba sa Grbavice, jeste činjenica da na ime obeštećenje Željezničar neće dobiti – ništa.
Blagojević je, naime, imao ugovor do polovine naredne godine, ali i opciju napuštanja kluba krajem 2018. bez plaćanja naknade. Naravno, sam fudbaler je odlučio iskoristiti tu pogodnost i napustiti Grbavicu, iako je novi sastav Željinog stručnog štaba vjerovatno računao na njegove usluge.
Njegov novi klub bit će turski drugoligaš Osmanlispor, čiji član je odnedavno i dojučerašnji nogometaš Zrinjskog Ognjen Todorović. Potpis se očekuje u prvim danima 2019. godine.
No, ono što će posebno razočarati navijače Plavih (među kojima ima onih koji su itekako cijenili Blagojevićeve igračke kvalitete), ali i novu Upravu kluba sa Grbavice, jeste činjenica da na ime obeštećenje Željezničar neće dobiti – ništa.
Blagojević je, naime, imao ugovor do polovine naredne godine, ali i opciju napuštanja kluba krajem 2018. bez plaćanja naknade. Naravno, sam fudbaler je odlučio iskoristiti tu pogodnost i napustiti Grbavicu, iako je novi sastav Željinog stručnog štaba vjerovatno računao na njegove usluge.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
helemnejse11
- Kontakt:
Gdje ce Jovic
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Zabavno je gledati strumfove kako planiraju pojacanja, a klub u minusu 7 miliona sa blokiranim racunima. Jos Blagojevica racunali kao sigurnog, ima ugovor, koja **** karma 
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- samoposteno
- Kontakt:
Opet ce imati jacu ekipu od vas i od nas zajedno bolje da svak svoju avliju gledaMakabiTuzla je napisao/la:Zabavno je gledati strumfove kako planiraju pojacanja, a klub u minusu 7 miliona sa blokiranim racunima. Jos Blagojevica racunali kao sigurnog, ima ugovor, koja **** karma
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Kao sto su oni orgijali nad gasenjem Slobode prije par godina? Eto mi pocistili uglavnom svoju avliju i sada imamo vremena i kredita da smijemo lopovskom plavom klubu koji nema jaci sastav od nas jer tabela to pokazuje ( jos da nema sudija)samoposteno je napisao/la:Opet ce imati jacu ekipu od vas i od nas zajedno bolje da svak svoju avliju gledaMakabiTuzla je napisao/la:Zabavno je gledati strumfove kako planiraju pojacanja, a klub u minusu 7 miliona sa blokiranim racunima. Jos Blagojevica racunali kao sigurnog, ima ugovor, koja **** karma
- samoposteno
- Kontakt:
Vidjet ce se na kraju sezone ko ima jacu ekipuMakabiTuzla je napisao/la:Kao sto su oni orgijali nad gasenjem Slobode prije par godina? Eto mi pocistili uglavnom svoju avliju i sada imamo vremena i kredita da smijemo lopovskom plavom klubu koji nema jaci sastav od nas jer tabela to pokazuje ( jos da nema sudija)samoposteno je napisao/la:Opet ce imati jacu ekipu od vas i od nas zajedno bolje da svak svoju avliju gledaMakabiTuzla je napisao/la:Zabavno je gledati strumfove kako planiraju pojacanja, a klub u minusu 7 miliona sa blokiranim racunima. Jos Blagojevica racunali kao sigurnog, ima ugovor, koja **** karma
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Pa da, vidjece se!? Ne proricem buducnost, vec se sprdam sa sadašnjošću. Zao mi je sto ne kontassamoposteno je napisao/la:MakabiTuzla je napisao/la:Vidjet ce se na kraju sezone ko ima jacu ekipusamoposteno je napisao/la: Kao sto su oni orgijali nad gasenjem Slobode prije par godina? Eto mi pocistili uglavnom svoju avliju i sada imamo vremena i kredita da smijemo lopovskom plavom klubu koji nema jaci sastav od nas jer tabela to pokazuje ( jos da nema sudija)
A nas to puno pogadja sto se sprdate 
Samo nastavite. Dodje svakom “5 minuta slave”.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Mislis dodje svakom 7 miliona duga?LjoZee je napisao/la:A nas to puno pogadja sto se sprdate
Da, a znate i vi kako je to. Nije da vam nije poznato ili nesto strano.MakabiTuzla je napisao/la:Mislis dodje svakom 7 miliona duga?LjoZee je napisao/la:A nas to puno pogadja sto se sprdate
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Pa da, slicno kao 7 procenata kamate, poznato?LjoZee je napisao/la:Da, a znate i vi kako je to. Nije da vam nije poznato ili nesto strano.MakabiTuzla je napisao/la:Mislis dodje svakom 7 miliona duga?LjoZee je napisao/la:A nas to puno pogadja sto se sprdate

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- samoposteno
- Kontakt:
@makabituzla cuj sprdas se sa ekipom koja ima trofeja sto vi necete za 2000 god osvojit....nadji ti sebi neku novu sprdanciju sa ovom se brukas nevolim ih ni ja al za sprdnju nisu
@MakabiTuzla
Svakako. Sve vam je manje-vise poznato kao nama.
Nisam ja od ovog posla da se prepucavam, provociram i slicno zbog kluba i lopte. Sprdaj se ako ti je volja. Samo sam zelio reci da pored nekih stvari “provakcije” drugih su najmanji problem.
Svakako. Sve vam je manje-vise poznato kao nama.
Nisam ja od ovog posla da se prepucavam, provociram i slicno zbog kluba i lopte. Sprdaj se ako ti je volja. Samo sam zelio reci da pored nekih stvari “provakcije” drugih su najmanji problem.
Bas mi momak govori kako jedva ceka da dodje, haman se proculo za Laudrupa iz ranijih danaMortemHz je napisao/la:Šta je reć jbtprisonbreak je napisao/la:Skauti po cijeloj evropi rade za nas.Zukanovic je napisao/la:Finski golman, Samu Volotinen, novi je golman zeničkog Čelika.
Dvadesetogodišnji Volotinen je finski VPS zamijenio Čelikom, a u razgovoru za tamošnje medije otkriva detalje svoga prelaska na Bilino polje. - U decembru mi je stigao poziv od jednog skauta koji ih je uputio na mene.Brzo smo se dogovorili, i to je izgledalo kao dobar angažman. Vrijedilo je probati, kaže Volotinen na početku, pa nastavio: - To je klub sa tradicijom u Bosni i Hercegovini. Sada, nisu uspješni kao što su nekada ranije bili. Volotinen je, pišu finski mediji, potpisao ugovor na godinu i po, a ovaj 193 cm visoki golman dodaje da je spreman da ide naprijed u svojoj karijeri.
-
GradKamena2
- Kontakt:
]Hšk Zrinjski Mostar :
In :
Out:
Toni Jović ------> Raskid ugovara
Stefan Barić --->Raskid ugovora
Srđan Stanić--->Raskid ugovora
Nemanja Bilbija--> Gangwon Fc
Ognjen Todorovic --> Osmanilspor Fc
Neven Lastro -->>Raskid ugovora
In :
Out:
Toni Jović ------> Raskid ugovara
Stefan Barić --->Raskid ugovora
Srđan Stanić--->Raskid ugovora
Nemanja Bilbija--> Gangwon Fc
Ognjen Todorovic --> Osmanilspor Fc
Neven Lastro -->>Raskid ugovora
Zadnja izmjena: GradKamena2, dana/u 04 jan 2019, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
7 i po molit ću lijepo sa ovim što otplaćuju i Amawovim...MakabiTuzla je napisao/la:Zabavno je gledati strumfove kako planiraju pojacanja, a klub u minusu 7 miliona sa blokiranim racunima. Jos Blagojevica racunali kao sigurnog, ima ugovor, koja **** karma
sve će rasprodat i tražit mlađe igrače a jbg ko u ligi nije osigurao svoje juniore što valjaju ugovorom sam je kriv...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Denchi je napisao/la:7 i po molit ću lijepo sa ovim što otplaćuju i Amawovim...MakabiTuzla je napisao/la:Zabavno je gledati strumfove kako planiraju pojacanja, a klub u minusu 7 miliona sa blokiranim racunima. Jos Blagojevica racunali kao sigurnog, ima ugovor, koja **** karma
sve će rasprodat i tražit mlađe igrače a jbg ko u ligi nije osigurao svoje juniore što valjaju ugovorom sam je kriv...
ne budi siguran u to, Sloboda ima ozbiljniji sportski segment trenutno od želje, posebno uz ovakvu podršku grada i integraciju mladih igrača pod Nalićem...ovi tek trebaju (ponovno)početi takvo nešto....samoposteno je napisao/la:Opet ce imati jacu ekipu od vas i od nas zajedno bolje da svak svoju avliju gledaMakabiTuzla je napisao/la:Zabavno je gledati strumfove kako planiraju pojacanja, a klub u minusu 7 miliona sa blokiranim racunima. Jos Blagojevica racunali kao sigurnog, ima ugovor, koja **** karma
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.