NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Netko stvarno zeli da mu kucamo na vrata hahah
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Panta79rei
- Kontakt:
Pa šta vas čudi? Šta očekivati onda? Taman se ekipa malo uigrani, a oni u sred sezone puste ko god zatraži da ideAndroid je napisao/la:Nadao sam se da ces reci Bagaricsince1948 je napisao/la:Ok,necu ti recAndroid je napisao/la:Samo nemojte reci da je Matic u pitanju![]()
Super, samo jos sad recite da ima istu stavku u ugovoru kao Zloma sto je imao...
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
https://sportsport.ba/fudbal/nfsbih-iza ... vom/301741
Procitajte prvi komentar
Jel netko odavde pisao ovaj komentar da mu objasnim sta i kako?
Procitajte prvi komentar
It's better when it's live
- Panta79rei
- Kontakt:
Sumnjam da je neko odavdehlive je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/nfsbih-iza ... vom/301741
Procitajte prvi komentar
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
- Evolve
- Kontakt:
hlive je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/nfsbih-iza ... vom/301741
Procitajte prvi komentar
Možeš malo pojasniti o čemu se radi ovdje ? Ko će dobiti ovaj teren, i gdje? Nisam bio upoznat sa ovim
NK Široki Brijeg
Radi se o projektu UEFA i NS BiH za pomoćne terene sa umjetnom travom. Buduci da projekt ide preko zupanijskih nog saveza i uz ukljucivanje lokalne zajednice u ZZH je jedini Siroki poslao aplikaciju i dobio. Savez daje umjetnu travu određenh dimenzija dok lokalne zajednice pripremaju lokaciju, drenazu i ostale radove i to moraju financirati a to nije mala stavka. Kod nas je prednost da prakticki imamo sve i samo cemo izmjeniti travu na kampu uz određene troskove naravno. Zato je smijesno kad netko komentira zasto je Siroki dobio a uopce ne zna pravila i proceduru te da je jedini bio i aplicirao. Ugl obnovit ce se umjetna trava na kampu.Evolve je napisao/la:hlive je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/nfsbih-iza ... vom/301741
Procitajte prvi komentar
Možeš malo pojasniti o čemu se radi ovdje ? Ko će dobiti ovaj teren, i gdje? Nisam bio upoznat sa ovim
NemaAndroid je napisao/la:Nadao sam se da ces reci Bagaricsince1948 je napisao/la:Ok,necu ti recAndroid je napisao/la:Samo nemojte reci da je Matic u pitanju![]()
Super, samo jos sad recite da ima istu stavku u ugovoru kao Zloma sto je imao...
Budite malo optimisticniji. Moglo bi biti jako lijepih stvari u vezi NKSB ubuduce
Lijepo sto ce se konacno promijeniti umjetna na Blatu, ova trenutna je bas dotrajala
@hlive hoce li biti kalendara za 2019.?
HRHB
HRHB
Napravljeni su kalendari odavno. U klupskom kaficu se moglo uzeti. Dosta ih je otislo. Mozda iza Nove bude u shopu. Napisat cu ovdjeAndroid je napisao/la:Lijepo sto ce se konacno promijeniti umjetna na Blatu, ova trenutna je bas dotrajala
To samo moze neki idiot iz Sirokog komentirat, ova stara vise ne valja i sretan sam sto dobijamo novu. Bio sam u kampu tisuću puta i nikad mi nista nitko nije rekao ni sto trčem ni što igram na igralištu a vjerujem niti ostalima, tako da je to na neki način i društveno dobro.hlive je napisao/la:Radi se o projektu UEFA i NS BiH za pomoćne terene sa umjetnom travom. Buduci da projekt ide preko zupanijskih nog saveza i uz ukljucivanje lokalne zajednice u ZZH je jedini Siroki poslao aplikaciju i dobio. Savez daje umjetnu travu određenh dimenzija dok lokalne zajednice pripremaju lokaciju, drenazu i ostale radove i to moraju financirati a to nije mala stavka. Kod nas je prednost da prakticki imamo sve i samo cemo izmjeniti travu na kampu uz određene troskove naravno. Zato je smijesno kad netko komentira zasto je Siroki dobio a uopce ne zna pravila i proceduru te da je jedini bio i aplicirao. Ugl obnovit ce se umjetna trava na kampu.Evolve je napisao/la:hlive je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/nfsbih-iza ... vom/301741
Procitajte prvi komentar
audere est facere!
Ukoliko se ne pravi šteta i ne ometa rad prve momcadi i omladinaca (kad su oni na terenima) mislim da nikad nikome nije zabranjeno da trci ili igra nesto. A viđam redovno ljude koji djecu dovode da se igraju tako da...spursman je napisao/la:To samo moze neki idiot iz Sirokog komentirat, ova stara vise ne valja i sretan sam sto dobijamo novu. Bio sam u kampu tisuću puta i nikad mi nista nitko nije rekao ni sto trčem ni što igram na igralištu a vjerujem niti ostalima, tako da je to na neki način i društveno dobro.
- Evolve
- Kontakt:
Ekipa, želim vam svima sve najbolje u 2019! Puno zdravlja,sreće i para
. I naravno našem voljenom klubu puno uspjeha u narednoj godini!
Sretno!
Sretno!
NK Široki Brijeg
Nikić i B.Vukoja u Gošk posudba.
Ne radi se o Bernandu
iako ima upita za nj,bit ce uvijek za kvalitetne igrače. Nema onu glupu stavku u ugovoru
Mozda stigne jedno kvalitetno ime,vidit cemo do kraja prvog mjeseca šta i kako s kompletnim kadrom.
Ne radi se o Bernandu
Mozda stigne jedno kvalitetno ime,vidit cemo do kraja prvog mjeseca šta i kako s kompletnim kadrom.
Samo jedno ime
-
brigsiroki
- Kontakt:
vraća li se krstanović,ili su to samo pijanske božićne želje širokobrijeških stručnjaka što sam se načuo ovih dana te musa iz slaven belupa
Musa bi trebao u Poljskoj da zavrsibrigsiroki je napisao/la:vraća li se krstanović,ili su to samo pijanske božićne želje širokobrijeških stručnjaka što sam se načuo ovih dana te musa iz slaven belupa
Samo jedno ime
-
Mirokatic99
- Kontakt:
SRETNA NOVA GODINA
- Evolve
- Kontakt:
Dragi moji forumasi, sretna vam Nova godina, puno zdravlja, srece, para, zena 
Citam sad, Sarajevo zeli Petra Boju... Odbio je bio pitare kada je odlazio od nas, vjerujem da sada nece
.Steta sto ovaj momak nije ostao kod nas, uz Jurica najperpektivniji junior te generacije. Zna li netko razlog zasto je otisao, jer se relativno brzo vratio u BiH?
Citam sad, Sarajevo zeli Petra Boju... Odbio je bio pitare kada je odlazio od nas, vjerujem da sada nece
HRHB
HRHB
Otišao je radi plaće,bio je u češkoj Jihlavi B.Android je napisao/la:Dragi moji forumasi, sretna vam Nova godina, puno zdravlja, srece, para, zena
Citam sad, Sarajevo zeli Petra Boju... Odbio je bio pitare kada je odlazio od nas, vjerujem da sada nece.Steta sto ovaj momak nije ostao kod nas, uz Jurica najperpektivniji junior te generacije. Zna li netko razlog zasto je otisao, jer se relativno brzo vratio u BiH?
Imamo u kadru dvojicu koji su možda čak i bolji igrači od njega na istoj poziciji B.Vukoja i Maric, po meni je nepotreban.
Nadam se da će se ova dvojica razviti kako treba da budu nositelji naše ekipe,ako ne ove onda naredne sezone.
Usput,sretno u Novoj godini svima i našem klubu.
Samo jedno ime
Trenutno korisnika/ca: Arma00, jurisicduska, zastitaIdentiteta, Zigazaga i 31 gost.