FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 01 jan 2019, 15:31

revolt je napisao/la:Interesuje me ako je toliko dobar zasto nije na radaru Dinama, Hajduka, Rijeke, Partizana, Maribira... ili mozda baca na slucaj Stepanov.
u godinama, ne može se prodat dalje, u hajduku rasprodaja, u rijeci takođe, partizan kokuz, u mariboru bio već....

za nas bi bio prevažan igrač sljedećih nekoliko sezona, pravo pojačanje u pravom smislu riječi...

posebno me veseli priča oko Boje, ponuditi odmah Lelića i Hodžića i nek ostane i Bojo do ljeta kod njih.... :thumbup:
potcijenio sam raširenost interneta u brdima :D nasreću :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 01 jan 2019, 15:34

Denchi je napisao/la:
revolt je napisao/la:Interesuje me ako je toliko dobar zasto nije na radaru Dinama, Hajduka, Rijeke, Partizana, Maribira... ili mozda baca na slucaj Stepanov.
u godinama, ne može se prodat dalje, u hajduku rasprodaja, u rijeci takođe, partizan kokuz, u mariboru bio već....

za nas bi bio prevažan igrač sljedećih nekoliko sezona, pravo pojačanje u pravom smislu riječi...

posebno me veseli priča oko Boje, ponuditi odmah Lelića i Hodžića i nek ostane i Bojo do ljeta kod njih.... :thumbup:
potcijenio sam raširenost interneta u brdima :D nasreću :rol:
Ako se budu neckali, za prevagu (deal breaker) im dati i Pavlovica

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 jan 2019, 16:18

Jel Rok slobodan igrac ili je jos pod ugovorom kako pise na transfermarktu.
Ne razumijem bas najbolje je li nam se nudi na posudbu, ili uz obestecenje ili ce raskinuti ugovor sa Olimpijom pa doci kao slobodan igrac.
Za prve dvije varijante mislim da se ne isplati bez obzira na kvalitet. Stvaramo svoje igrace tako da bih ja licno vise volio da se taj novac preusmjeri na 5-6 maldih od kojih bi jedan mogao donijeti neki novac klubu u buducnosti.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 01 jan 2019, 18:30

MortemHz je napisao/la:Sretnu novu godinu svim navijačima Sarajeva želi vam vaš Morto, da ste mi živi i zdravi i da ih provedete sa vašom dragom bordo porodicom.

slika
Kako lijepa fotografija! E ovako će biti kad osvojimo duplu krunu. Najveći vatromet napraviti. :angel:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 01 jan 2019, 18:40

MortemHz je napisao/la:Rok Kronaveter je ponuđen nama, vjerovali ili ne. Potpisom Rahmanovića od njega će se najvjerovatnije odustati iako bi po meni to bila velika greška. Da su 3 Rahmanovića potpisala ti bi morao naći mjesto za njega bez obzira što je stranac i stariji igrač, čovjek je fenomenalan igrač, daleko je kvalitetniji od naših trenutnih igrača.
Ma ja bi ga doveo,i u slucaju pobude dobre za Rahmana odma ti je popunjeno mjesto na ljeto,a svakako ce trebati na ljeto da se pojacamo,uostalom malo je zeznuto sa ovom posjetom imati igrace sa vecim platama jer valja to pokrit sve

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 jan 2019, 19:15

zagor1987 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Rok Kronaveter je ponuđen nama, vjerovali ili ne. Potpisom Rahmanovića od njega će se najvjerovatnije odustati iako bi po meni to bila velika greška. Da su 3 Rahmanovića potpisala ti bi morao naći mjesto za njega bez obzira što je stranac i stariji igrač, čovjek je fenomenalan igrač, daleko je kvalitetniji od naših trenutnih igrača.
Ma ja bi ga doveo,i u slucaju pobude dobre za Rahmana odma ti je popunjeno mjesto na ljeto,a svakako ce trebati na ljeto da se pojacamo,uostalom malo je zeznuto sa ovom posjetom imati igrace sa vecim platama jer valja to pokrit sve
pfffffffft
ma fakerski potez bi to bio
brate veza Adukor-Rahman-Kronaveter je jeziva,
bratam ko Ivan Drago :urnebes: :rol: :tokralju: :bow:
slika
ispred Handže, lijevo kapitano desno Tatar ;) :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 01 jan 2019, 21:44

Sretna Nova godina, puno zdravlja, sreće i dupla da bude :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 jan 2019, 21:46

Sretna nova.
Sad im treba slati mailove da roka dovedu :-)
You are someone else I am still right here

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 jan 2019, 23:12

Sumnjaju neki da nosi nas pogrešan tok, jer slušamo ploče i sviramo Rok. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 jan 2019, 23:24

Mislim da bi Roka trebalo dovesti ,ako nam ga vec Olimpija nudi...Pa neka se izbori za mjesto ako vrijedi...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 jan 2019, 23:41

Hahahahahahahah ljudi misle da je Rustemović.. Komedija. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 jan 2019, 00:08

AlfredNobel je napisao/la:Hahahahahahahah ljudi misle da je Rustemović.. Komedija. :lol:
Ta ce Rok ne trazi ga Zvezda :nene:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 02 jan 2019, 02:39

skoroalen je napisao/la:Sumnjaju neki da nosi nas pogrešan tok, jer slušamo ploče i sviramo Rok. :mrgreen:
Dobar :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 02 jan 2019, 05:45

Kakvu sutinu ima ovaj lik, pa samo njega zaganjat citav prelazni rok. Njega dovesti i na konju smo. Ako Aduka ode imamo opet Rahmana na zadnjem veznom ili Stanoja. Ovaj sa Crepuljom u tandemu bi kido.
Je*em ti ligu i igrace sto odma idu, da nam je sastavit kakvu finu ekipu i jedno 5 godina harat ligom, da i nas sunce ogrije.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 jan 2019, 07:39

Sretna Nova Godina, puno zdravlja pameti srece veselja dupla kruna i grupica lp.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 02 jan 2019, 10:45

Pregledao sam klip ovog Roka. Djeluje nestvarno dobro. Samo koliko je realno da zaizgra za nas, pitanje je. I koga izbaciti iz prvih 11? I ovako ne znamo kako u sredinu ubaciti sve koji igraju dobro. Realno Adukor, Stanoje, Crepulja, Rahmanovic, Velkoski, Tatar... Daj Boze da ga dovedemo, valjalo bi.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 02 jan 2019, 11:17

Ibraimi napustio Domzale. znam prije bio bas dobar igrac. ne znam kako je sada.

https://www.transfermarkt.com/agim-ibra ... eler/47005

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 02 jan 2019, 11:39

Imamo Tatara slicnog ucinka kao Ibraimi, samo mladji i jeftiniji.
Krono bi dobro dosao, iskustvo koje ima..strasno pojacanje u najavi. Kakav bi bio, ne zna niko :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 02 jan 2019, 12:15

sretna nova svim pitarima i hordama
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 jan 2019, 12:26

revolt je napisao/la:Pregledao sam klip ovog Roka. Djeluje nestvarno dobro. Samo koliko je realno da zaizgra za nas, pitanje je. I koga izbaciti iz prvih 11? I ovako ne znamo kako u sredinu ubaciti sve koji igraju dobro. Realno Adukor, Stanoje, Crepulja, Rahmanovic, Velkoski, Tatar... Daj Boze da ga dovedemo, valjalo bi.
Ima još dosta igrati, može se uvijek raditi po jedna ili dvije rotacije. Uz to, biće suspenzija, ne do bog povreda i takvih stvari. Ukoliko nema potrebe za neku posebnu defanzivu, ideš s Rahmanovićem, ako treba čvršća sredina tu su Stanojević i Adukor. Tako da uvijek možeš nešto kombinovati, tako da svi igraju. Ukoliko ima šanse za Roka, obavezno je treba iskoristiti. Takvi igrači spadaju u one "kapitalce" i bio bi najveće pojačanje pred nastavak, odmah ti se kvalitet diže za jedan nivo.

Neka se neko raspita kod Hadžije u vezi Kronavetera.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 02 jan 2019, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], BungaBum, johntravolta123, OsmanhodzicBuco, perodeformero, riki46, rimljanin90, ronaldo99 i 49 gostiju.